aslında benim eşimin eski işi reklamcılık hani işyerlerine falan yazı yazıyolar ya indirdik 10 taksit falan filan işte o yazıları yazıyodu... makinası da vardı önce bilgisayardan şekil ve yzaı belirliyo sonra makina onu çıkartyodu bak aklıma yeni geldi gerçi makinatı sattı ama tanıdıkları var desemde onlara yaptırsa gerçi o yaptırana kadar benim ömrüm gider uyuşuk ve tembel ben nasıl düşünemedim !!!!
canım ucuz diye neden dandik dursunki eminim güzel durmuştur eeee anlat benimki geç gelecek seninlide galiba geç geliyo canım sıkılıyo anlat rejim nasıl gidiyo
ben geldim ama kimsecikler görünmüyo nasılsınız kızlarr sizlerri çook özledim
bu ara soğuk alğınlığıyla uğraşıyom şimdi daha iyiyim bi bakıyım dedim sizler nasılsınız
iyi olsAM DA eşim izin vermiyo pc açmama bende arada kaçamak yapıyom işte olduğu zaman da sürekli de soruyo pc de misin diyee radyasyon yayıyomuş bebeklere çoook zararlıymışşş ufffff uffffffff
derinim nasılsın canımmm ne var ne yok ben yokken ne gelişmeler oldu sitedee
gecen gün dedin eşim askere gidecekti vs niçin gitmedi yani niye erteledi iş içinmi senden ayrılamadığı içinmi zemuszemus
peki testte ne çıktı benim öyle takıntım yok yani 2 gün var test yapayım ama benimki test alayımmı diyo çatlak kız belki tartı yanlıştır fazla gösteriyodur :umursamaz:
semafatih hamilemi pc iyi değil demişin
ewet nurcum ben buranın eskilerindenim 5. yılımda hamile kaldım o yüzden giremiyom pekk
canım eşim askere gidecekti ama tekrardan öss ye girip ertelemeye karar verdi.gitmeme sebebi de hem okumaya çalışıyodu ünv.hemde borçlarımız var o yüzden cnm.
inşallah kısa zamanda borçlarınız biter askerlik biter eşin güzel bi iş sahibi olur herşey olur bizde geç sahip olduk ama RABBİME şükrolsun neler neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?