Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s canım söylerim tabimakberim konuşursan çok selam söyle canım iyi olmasına sevindim
canım bayandansa erkek doktorlar daha ilgili ama yinede sen bilirsin öpüyorum seni çok kibben kaçtım kızlar,tedavi için doktor arıyorum şuan kararsız kaldım eltimin doktoruna gidecektim ama bayan değil o yuzden pek istemiyorum açıkçası
canım genelde reglin üçüncü günü hormon testi istiyolar başa öyle başlanıyor.hayırlısı olsun yellowcum.kızlar günaydın,ya ben tedaviye başlamak istiyorum
siz bilirsiniz tedavi için belli bi gün var mı hani adetin bilmem kaçıncı günü veya bittikten sonra falan
şuan 10 gün falan var reglime,acaba regl iken mi gideyim habi bana bilgi verin ne olurakannehir
canım yaa inşallah vesile olur sana.bende 4 yıllıgım biliyon.nişş önümüzdeki aylarda hepimiz görücez minişlerimizi ultrasonda:))günaydın kızlar sevalcim nasılsın bi san varsın topikte bende birazdan kaynanama gideceğim anca gece gelirim size bi bakayım dedim dün gece maydanoz süt buharına oturdum :))) çok iyi geldi ama çoook dikkat ettim umarım işe yaramıştır dua edin kızlar bu aysonu bari müjdemi alayım 4 sene olacak evleneli nerdeyse yaşımda 24 olacak müminin mümine duası kabuldur birbirimize dua edelim benim yaş geçiyo RABBİM bize acısın
geldim loçkammm nasılsınn..kafamı zor kaldırdım bu sabah ben:sinifsinif:m akberim sendemi burdaydın günaydın nasılsın ca nım
loçkam nerdeeeeee
:))delü olsun iyiki kaldırdın yaa uyumak istemedim çok zaten sagol bitanem.Şenizsevalim derinle telde görüştüm yatıyomuş daha kaldırdım şimdi :))) halim yok dedi yorgunmuş ama uyandırdım
canım bende öptüm seniŞenizderini göremedim eşimi evde bugün eeee uyusun tabii derincim bu mjmi görürsen öptüm canım seni ....
kızlar sorun var sayfa açılmıyo
canım genelde reglin üçüncü günü hormon testi istiyolar başa öyle başlanıyor.hayırlısı olsun yellowcum.