• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canlarım ben aglamayla msnde görüştüm dün gece daha iyi merak etmeyin eşiyle tatsızlık yaşamış biraz ee bide hamişlik psikolojisi üzülmüş biraz.

evet canım evde zaten tam E5in kenarında kalıyor gebzeye giderken mc donalds var görmüşsündür mutlaka onun karşı tarafı

aaaa evet görmezmiyim :D az mı geçtim oralrdan yaaw özledim o günleri hee
aglama iyiymiş ,ona çok slm söylersiniz girnce bebişe iyi baksın kendinide üzmesin o kdar Allah tez zamanda bizede nasip etsin hayırlısıyla yaa

ben kaçtım kızlar,tedavi için doktor arıyorum şuan kararsız kaldım eltimin doktoruna gidecektim ama bayan değil o yuzden pek istemiyorum açıkçası

makberim konuşursan çok selam söyle canım iyi olmasına sevindim
a.s canım söylerim tabi
ben kaçtım kızlar,tedavi için doktor arıyorum şuan kararsız kaldım eltimin doktoruna gidecektim ama bayan değil o yuzden pek istemiyorum açıkçası
canım bayandansa erkek doktorlar daha ilgili ama yinede sen bilirsin öpüyorum seni çok kib

kızlar günaydın,ya ben tedaviye başlamak istiyorum
siz bilirsiniz tedavi için belli bi gün var mı hani adetin bilmem kaçıncı günü veya bittikten sonra falan
şuan 10 gün falan var reglime,acaba regl iken mi gideyim habi bana bilgi verin ne olurakannehir
canım genelde reglin üçüncü günü hormon testi istiyolar başa öyle başlanıyor.hayırlısı olsun yellowcum.
günaydın kızlar sevalcim nasılsın bi san varsın topikte bende birazdan kaynanama gideceğim anca gece gelirim size bi bakayım dedim dün gece maydanoz süt buharına oturdum :))) çok iyi geldi ama çoook dikkat ettim umarım işe yaramıştır dua edin kızlar bu aysonu bari müjdemi alayım 4 sene olacak evleneli nerdeyse yaşımda 24 olacak müminin mümine duası kabuldur birbirimize dua edelim benim yaş geçiyo RABBİM bize acısın
canım yaa inşallah vesile olur sana.bende 4 yıllıgım biliyon.nişş önümüzdeki aylarda hepimiz görücez minişlerimizi ultrasonda:))
m akberim sendemi burdaydın günaydın nasılsın ca nım
loçkam nerdeeeeee
geldim loçkammm nasılsınn..kafamı zor kaldırdım bu sabah ben:sinifsinif:
sevalim derinle telde görüştüm yatıyomuş daha kaldırdım şimdi :))) halim yok dedi yorgunmuş ama uyandırdım
:))delü olsun iyiki kaldırdın yaa uyumak istemedim çok zaten sagol bitanem.Şeniz
derini göremedim eşimi evde bugün eeee uyusun tabii derincim bu mjmi görürsen öptüm canım seni ....
canım bende öptüm seniŞeniz
kızlar sorun var sayfa açılmıyo

evet yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar ben kaçıyorum yavaştan ufaklığın saati yaklaşıyor okula ben götürücem onu bugün hazır havada yağmurlu en sevdiğim hava :)))eve gelince girerim yine öptüm sizi

ay kızlar ben hiçbi iş yapmadım işlerimi hallediyim..bizim yagmuru doktora götürcekmiişik ya.anneme çıkmam gerekicek yine...

evet makbuşum bende seviyom yagmuru.işlerimi yapayımda çıkarım bende.sevalimi yanlız koyduk kene ama :((görüşürüz loçkam hayırlı işler sana.

canım iyisin demi hasta olmada loçkam
makberimbenimd en sevdiğim hava evde olaca mısır patlattaca n çayda olack yanında
derinim yağmur kim yiğeninmi geçmiş olsun

selammmmmm
nasılsınız cadılar özelime bakıym diye açtım mesajım yokmuş topiğe bi uğrayayım dedim güzel haberler olursa yazın bana özelden yada ziyaretçi mesajlarından ona göre

bu arada sevilim doğum yaptımı haberiniz varmı sanki bu aralar doğumu olacaktı diye hatırlıyorum

neysem ben kaçıyorum fıstıklarım özledim hepinizi cadılarrrrr byesss

Back
X