"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydınnn canlarımmm diicem ama ögle oldu ben kalkana kadarkaydirigubbakcemile3kociş evde..şuanda arkamda kalkmamı bekliyo:)))bende çayı koydum kaynayana kadar bi bakiim dedim size.zemuszemus

nurumda gelmişşş.nasılsın tatlımm..hele senin isme ne demeli.nur ismini çok severim ben..Allah sanada nur yüzlü tatlı bi evlat nasip etsin:Saruboceq:hee kız isim demişken bugünlerde NİSA ismine taktım kafayıkaydirigubbakcemile3

derinim bende dedimki bu kız bu saate kadar anca yanında kogişi varsa yatar dedim demekki doğruymuş afiyet olsun canım talım ALLAH sanada hsyırlı bi evlat esin ev temizliyom mola verdim azcık belim kırılıdı valla nisa kadın demek ucuna nur koyarsan nisanur yani nurlu kadın olur manası bence isim anlamı çok önemli ateş kaya volkan koyuyolar sonra cocuk ateş olup çıkıyo ama zevk meselesi ben ise eyşan lamia ecrin ceylin eslem bu isimlere taktım amaaan bi olsunda isim kolay dimi cicim hadi sana kocişinle aşk dolu günler..

yaa koptum kendime gulmekten :)) sabah ben buraya geldim saniyorum bir suru isim tanimadigim aa yeni arkadaslar dedim icimden neyse birisine de cevpa verdim simdi bakiiom bakioom buraya yok yazim:)) meger ovulasyon testi basligina yazmisim sabah sabah :icecream: ama richin de orda yazisi olunca ne biilim suphe etmemistim bir de riche yazdim orada :dance: yaw ne sapsalim :kahve:

aaaa kızlar nerdesiniz ya burda bi yağmur bi yağmur şimşek gök gürlemesi hadi gelin be laflayalım biraz kaydirigubbakcemile5

Herkese merhaba 1 yıl sonra ilk kez girdim siteye ve ilk olarak bu bölüme yazmak istedim.3 ay her gün okudum bu satırları birsürü belirti bekledim,hamile kalanlara sevindim bir ay daha geçti diyenle ağladım sonunda 2008 eylül annelerine geçebildim ve kızımı çok şükür kollarıma aldım.şimdi kızım 14 aylık ve ben bu hafta 1 yıl aradan sonra işe başladım dolayısıyla tekrar döndüm aranıza ve önce size yazmak istedim iyi dileklerimi.Allahım sizleri de en kısa zamanda yavrularınıza kavuştursun..inşallah daha fazla beklemeden o güzel haberi alırsınız...Heyecanınızı taa içimde hissediyor ve iyi haberleriniz bekliyorum...

ne guzel seescim ah o gunleri bir gorsem, dunyanin en mutlu kadini olacagim ben de arkadaslarim da, darisi bizlerin basina kizina da kocaman :nazar:

Herkese merhaba 1 yıl sonra ilk kez girdim siteye ve ilk olarak bu bölüme yazmak istedim.3 ay her gün okudum bu satırları birsürü belirti bekledim,hamile kalanlara sevindim bir ay daha geçti diyenle ağladım sonunda 2008 eylül annelerine geçebildim ve kızımı çok şükür kollarıma aldım.şimdi kızım 14 aylık ve ben bu hafta 1 yıl aradan sonra işe başladım dolayısıyla tekrar döndüm aranıza ve önce size yazmak istedim iyi dileklerimi.Allahım sizleri de en kısa zamanda yavrularınıza kavuştursun..inşallah daha fazla beklemeden o güzel haberi alırsınız...Heyecanınızı taa içimde hissediyor ve iyi haberleriniz bekliyorum...

ay canım ya ne güzel ALLAH sağlık sıhhat versin kızına umarım bizlerde o güzel duyguyu tadarız ay ben cok duygulandım ALLAHım nelere kadirsin bizede nasip ediver tez zamanda hayırlısı ile...

yaa koptum kendime gulmekten :)) sabah ben buraya geldim saniyorum bir suru isim tanimadigim aa yeni arkadaslar dedim icimden neyse birisine de cevpa verdim simdi bakiiom bakioom buraya yok yazim:)) meger ovulasyon testi basligina yazmisim sabah sabah :icecream: ama richin de orda yazisi olunca ne biilim suphe etmemistim bir de riche yazdim orada :dance: yaw ne sapsalim :kahve:
:roflol:delü karuu adres şaşırdın demek olsun anam ne farkeder :)))

sağol canım Allah razı olsun senden inşallah hepimizin haberlerini alırsın tez zamanda:Saruboceq:kızınada kocaman maşallah:nazar:Allah uzun sağlıklı ömürler versin

allah senı güncüğüm bende o topıge baktım sen yazmıssın dedım günüm burdada yazımı okumus cvp yazmıskaydirigubbakcemile3ya sagolasın ordada cvp yazmıssın bana cok ıyısın:1hug:ya bendede oluyo bazen odelikafadulden
buarada o kasık agrısı gectıde bacım daha beter oldum ben grıbım cırcır oldum heryerım kırılıyo korkuyorum acaba d.grıbımıyım dıyebgnde gecmezse yrn yıne doktor yolu görünüyo bana ay ne çürük oldum ben:1no2::a015:

kızlar naber makber nereye gidiyon kız gitme bi için yoksa richberry sen nasılsın iyimisin ne var ne yok

allah senı güncüğüm bende o topıge baktım sen yazmıssın dedım günüm burdada yazımı okumus cvp yazmıskaydirigubbakcemile3ya sagolasın ordada cvp yazmıssın bana cok ıyısın:1hug:ya bendede oluyo bazen odelikafadulden
buarada o kasık agrısı gectıde bacım daha beter oldum ben grıbım cırcır oldum heryerım kırılıyo korkuyorum acaba d.grıbımıyım dıyebgnde gecmezse yrn yıne doktor yolu görünüyo bana ay ne çürük oldum ben:1no2::a015:

geçmiş olsun yok kız inş değilsindir dgribi umarım hemen atlatırsın

sağol nurcugum normal grıp ılaclarım vardı onları kullanıyorum ınsalalh gecer bacım ya

canım umarım sevali bende göremedim bugün zaten yeni geldim sayılır baska yerlerede bakıyordum

hımm merakettım bak sevalımı sımdı ben bı gırım bakım ne var yok dedım ama kımse yok herzamnkı gıbı

Back
X