"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ne yapmıyorki canım gönderdim benim arka odaya ışığıda kapattırdım orda duruyor şimdi cezalı

bersum güle güle canım görüşürüz öptüm.
derinim napıyım canım sabah hastaneye gittim kan verdim .tiroit yüksek çıkmıştıyaa .yarın gidip alıcam doktora göstericem .bakalım hayırlısı canım..
sen neler yaptın?

canım anca gelebildim ya kusura bakma.ablam aradı da dertleştik biraz.
canım hayırlısı yaa inşallah düzelmiştir testin iyi çıkar inşallah.

kaçırdım ebroşum seni.neyse görüşürüz cnm iyi haberlerle gel inşallah.
makbuşşş kız neettin kıza delüüü:)))

canımm boşver ya takma kafana...biliyom çocuk deyip geçme dicen biliyorum yaptıklarını ama inşallah düzelir.olmadı bi uzmana götür onu sen.başka türlü adam olmaz..
şimdi çıkıyom canom ben yemegimi yapayım geç olmadan.görüşürüz yine .Şeniz

makbuşşş tıntınıtınıtınıtınımmmmmm:jeyyar:

anamm anammm belim koptu kıslar yaa bi yemek yaptım alt tarafıı.ayy bu yaşta ne bu halimmm.Allahım beterlerinden korusun.yaşlılıgımı düşünemiyorum.eklem problemlerim çok var.

ne yapıyım cano çıldırma noktasındayım valla bu çocuk benikanser edicek selim gitti yiğrnine kıs isteyeceklermiş bugün.benim yiğende bende sınavı varmıi ingilizce çalıştırıyorum ona.öyle yani
selam canım çocuk sıkmış canını yine üzülme tatlım ben de yaprak dökümünü seyrettim neclaya sinir oldum:oklava:

esencim inşallah yumoşlar büyümüştür canım .allah gönlüne göre versin.
buarada ben kaçıyorum iyi geceler canım..

öyle valla haklısın uzattıkça uzattılar yarın sabahtan doktora gitcem ondan sonrada aöf kaydımı yaptırıcam işe öğleden sonra giderim heralde neyse canım yine kısa görüştük ama biraz kocişle ilgileneyim anlarsın ya öptüüm ii geceler

Back
X