"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyiyiz canm ya bende şimdi makbere yazdım valla ben iş güç uğraşıyom klomen bitti bugün yrn doktora gitcem yumurtalarıma bakacak kızzzlar dua edin inşallah olmuştur yumurtalar:Saruboceq:
canımm inşallahh yumoşların büyümüştür de çatlayıp bebiş olur:)))
selammm napıyosunuz bakalım?
bende yatmadan bakıyım dedim ..
oy kuşum gene kaçırdım yaww.iyi geceler canım.
neyse kaçıyorum ben kociş uyumuş yine sabah görüşmek ümidiyle iyi geceler

seni de kaçırdım bitanem yaaa.off neyse tatlı rüyalar canım.

herkese iyi günler sevalcim bi sen varsın nasılsın makbercim derincim ebrarcım ve ismi tüm güzel arkadaşlarım nasılsınız her şey gönlünüzce olsun dualarda birbirimizi unutmayalım

ya iki konuşucaktım karşı komşu kahveye çagırıyo kızlar daha sonra gelirim öglende dışarı yürüyüşe gitcez artık kilolarımı atmam gerek rejimede başlıyorum hayırlısı ile hayden gökcedoşşşşşşşş kaçarrrrrrrr öptüm nanaklarınızdan canolarım benim gününüz güzel gecsin inşşşşşşşşşşşşşşşş allah ım güzel melekler göndersin göbüşlerinize ve banada tabiki hadi byssssss

aaaaaaa nuruncum bende burdaydım asşk olsun beaaaa görmedin beni neyse konuşamdık hiç senle hoşgeldin canım inş muhabett edeeriz bigünm kib ööptm senide neyse gökce kacarrrrrrrrkaydirigubbakcemile4

aaaaaaa nuruncum bende burdaydım asşk olsun beaaaa görmedin beni neyse konuşamdık hiç senle hoşgeldin canım inş muhabett edeeriz bigünm kib ööptm senide neyse gökce kacarrrrrrrrkaydirigubbakcemile4

aaaaaa ne demek aşağıda adın yoktu kusura bakma canım inş canım öğlen gel burdayım şimdi evimi temizliyeyim bende zevk duyarım muhabbet etmeye kendine iyi bak aeo:dance:

hepiniz kaçıyosunuz .neyse bende kaçıyım bari işlerimi halledip doktora gidicem .inşallah tahliller iyi çıkmıştır ..

günaydınnnn tüm güzellikler sizlerle olsun inşallah

günaydın sabah şekerleri nasılsıız bakim

kızlar gününüz aydın olsun inşaallah,nasılsınız?
Topicte kimse yokhh...
günaydınnn canlarımmm diicem ama ögle oldu ben kalkana kadarkaydirigubbakcemile3kociş evde..şuanda arkamda kalkmamı bekliyo:)))bende çayı koydum kaynayana kadar bi bakiim dedim size.zemuszemus
slm kızlar nasılsınız bakalım
yellovcum sen nasılsın canım nasıl gidiyo
sevalim sen nasılsın
oyyy gökçemmmm bebişimmm özledim seni delümmm iyi gördüm bugün seni ama hep iyi ol inşallahhh canım arkadasımŞeniz
herkese iyi günler sevalcim bi sen varsın nasılsın makbercim derincim ebrarcım ve ismi tüm güzel arkadaşlarım nasılsınız her şey gönlünüzce olsun dualarda birbirimizi unutmayalım
nurumda gelmişşş.nasılsın tatlımm..hele senin isme ne demeli.nur ismini çok severim ben..Allah sanada nur yüzlü tatlı bi evlat nasip etsin:Saruboceq:hee kız isim demişken bugünlerde NİSA ismine taktım kafayıkaydirigubbakcemile3
ya iki konuşucaktım karşı komşu kahveye çagırıyo kızlar daha sonra gelirim öglende dışarı yürüyüşe gitcez artık kilolarımı atmam gerek rejimede başlıyorum hayırlısı ile hayden gökcedoşşşşşşşş kaçarrrrrrrr öptüm nanaklarınızdan canolarım benim gününüz güzel gecsin inşşşşşşşşşşşşşşşş allah ım güzel melekler göndersin göbüşlerinize ve banada tabiki hadi byssssss
tühhhhh karşı komşunda kahve içmeden duramiii arkadasımızı aliii bizden hee iyi napak git madem delümmŞeniz
selam ben geldimmm

selam kuşummmmmm ama herzamanki gibi şuanda seninle degil kendi kendime konusuyomkaydirigubbakcemile3kaçurdummmmmmmmmmm:çok üzgünüm:neyse görüşürüz bebişim öptüm seni...bu arada sonuçların ne günü çıkıyo kıssss?

sevoşummmm hayırlı işler bebişimmmmm.ben şimdi çıkıyom canom kahvaltı hazırlıyım.bugün koray evde oturur biraz ben fazla oturamam yani...öptüm sizi.

sevoşummmm hayırlı işler bebişimmmmm.ben şimdi çıkıyom canom kahvaltı hazırlıyım.bugün koray evde oturur biraz ben fazla oturamam yani...öptüm sizi.

derenoşum kuzum nasılsın canım tabi enişteyle ilgilen adamhe zamn evdemi canım tadıın çıkar canım sağol canım sizede iyiy eğlenmeler hayırlı günler loçkam öptümmmmmmmmm

Back
X