"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derenoşum kuzum nasılsın canım tabi enişteyle ilgilen adamhe zamn evdemi canım tadıın çıkar canım sağol canım sizede iyiy eğlenmeler hayırlı günler loçkam öptümmmmmmmmm
evet canım haklısın:))evde takılıyoz öyle evde olmayı seviyoz biz ya kışın:))yaz olsa sürüklerdim dışarı da neyse kıyamıyorum bide bi günü var adamın dinlensin diyorum...akşamda misafirim var.öptüm kızlar.

derin ne ara geldin ne ara çıktın seni gidi tabi eşin evde onu yalnız bırakamıyon dimi ALLAH huzurunuzu bozmasın....

derınım bı görünüyosunuz bı kacıyosunuz bacım hızınıza yetısemıyorum sen bıdaha bana bıldır kalıcagın gecelerızemuszemuskaydirigubbakcemile3
nurcugum neyapım görmedım senı bacım kusrabakma:kedi:

neyse burda olmayan kızlar ben kacarkaydirigubbakcemile3
bgn gelemem hastayım yrn görüşürüz artık öptüm hepınızıa.s.

delüm geçmiş olsun kız sakın o şüpheyle gitme doktora alıverirler seni karantinaya :))) :sinifsinif:şaka bi yanada eğer düzelmezsen git tabi
kızlar naber makber nereye gidiyon kız gitme bi için yoksa richberry sen nasılsın iyimisin ne var ne yok
yaa bana yazmışın nurcum inan görmedim sabah erken kalktım nedense çok bitkinlik var üzerimde uyuyım diye yattım onuda yapamadım gözlerim çok yanıyor ((

derin ne ara geldin ne ara çıktın seni gidi tabi eşin evde onu yalnız bırakamıyon dimi ALLAH huzurunuzu bozmasın....
sagol canım.bakıyom öyle arada işte:))hepimizin bozmasın inşallah:)

tmm canım bildiricem:)
bu arada noldu kız iyi misin biraz?deme öyle d.gribi falan ya delü Allah korusun:Saruboceq:

mrb bersuu sevalemre nasılsınız bugün çok sinir bigün geçirdim yine başım tutacak heralde.neyse doktora gittim yumurtalar bu sefer gereğinden fazla olgunlaşmış zamansız olmuş yani eğer bu ay hamilelik olmazsa büyük bi ihtimalle sağ tarafımda kist olurmuş.inşşallah olmaz.estrofem verdi 2 sabah 2 akşam vajinadan koyucam.cmrtesi tkrar gitcem.bide bu ay çatlatma iğnesi yapıılmayacakmış hap kullanacakmışım dr ilaçlarımı yazdı bu arada bi tanesi dostineks haftada 1 alıyorum işte o ilacı eczane vermiyo neymiş süresi dolmamış dedimki evde hiç ilacım kalmadı yok onlar hala inat ediyo alamadım ilacı sinir oldum bide yağmurda ıslandım kedi gibi...ordan aöf kaydımı yaptırdım.işe 2de geldim sağolsun iş arkadaşlarım çok anlayışlı bu konuda bana baya destek oluyolar.ksr bakmayın biraz uzun oldu cevabı evde okurum.

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim kafam çok karışık kafamçokkarıştı ama kendime bi pilan hazırladım adetin 2 gününden yumurtlama günüme kadar bal tarçın çörekotu karışımı yicem cokacimcoook
gene adetin 5 ci gününden itibaren adaçayı yağı kullanacam yumurtlama günümde ise ya süt maydanoz buharını yada preseedi kullanacam ay ben bu kafamı nasıl dağıtacam bi meşkalede bulamıyom

riçhim canım nerlerdesin canım çok dikkat et kendine üşütme canım öpüyom seni alalha emanet ol

canım moralini bozma yaa ...olsun inşallah ilaçlar iyi gelir canım sıkma canını.

hoşbuldu caınm makberim nuranycım siz nasılsıınz kayınvaldem burdada giremedim yanlız kalmasın diye onla sohbet ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…