"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yaa koptum kendime gulmekten :)) sabah ben buraya geldim saniyorum bir suru isim tanimadigim aa yeni arkadaslar dedim icimden neyse birisine de cevpa verdim simdi bakiiom bakioom buraya yok yazim:)) meger ovulasyon testi basligina yazmisim sabah sabah :icecream: ama richin de orda yazisi olunca ne biilim suphe etmemistim bir de riche yazdim orada :dance: yaw ne sapsalim

aaaa kızlar nerdesiniz ya burda bi yağmur bi yağmur şimşek gök gürlemesi hadi gelin be laflayalım biraz kaydirigubbakcemile5

Herkese merhaba 1 yıl sonra ilk kez girdim siteye ve ilk olarak bu bölüme yazmak istedim.3 ay her gün okudum bu satırları birsürü belirti bekledim,hamile kalanlara sevindim bir ay daha geçti diyenle ağladım sonunda 2008 eylül annelerine geçebildim ve kızımı çok şükür kollarıma aldım.şimdi kızım 14 aylık ve ben bu hafta 1 yıl aradan sonra işe başladım dolayısıyla tekrar döndüm aranıza ve önce size yazmak istedim iyi dileklerimi.Allahım sizleri de en kısa zamanda yavrularınıza kavuştursun..inşallah daha fazla beklemeden o güzel haberi alırsınız...Heyecanınızı taa içimde hissediyor ve iyi haberleriniz bekliyorum...

ne guzel seescim ah o gunleri bir gorsem, dunyanin en mutlu kadini olacagim ben de arkadaslarim da, darisi bizlerin basina kizina da kocaman

ay canım ya ne güzel ALLAH sağlık sıhhat versin kızına umarım bizlerde o güzel duyguyu tadarız ay ben cok duygulandım ALLAHım nelere kadirsin bizede nasip ediver tez zamanda hayırlısı ile...

:roflol:delü karuu adres şaşırdın demek olsun anam ne farkeder :)))

sağol canım Allah razı olsun senden inşallah hepimizin haberlerini alırsın tez zamanda:Saruboceq:kızınada kocaman maşallahAllah uzun sağlıklı ömürler versin

allah senı güncüğüm bende o topıge baktım sen yazmıssın dedım günüm burdada yazımı okumus cvp yazmıskaydirigubbakcemile3ya sagolasın ordada cvp yazmıssın bana cok ıyısın:1hug:ya bendede oluyo bazen odelikafadulden
buarada o kasık agrısı gectıde bacım daha beter oldum ben grıbım cırcır oldum heryerım kırılıyo korkuyorum acaba d.grıbımıyım dıyebgnde gecmezse yrn yıne doktor yolu görünüyo bana ay ne çürük oldum ben:1no2::a015:

kızlar naber makber nereye gidiyon kız gitme bi için yoksa richberry sen nasılsın iyimisin ne var ne yok

geçmiş olsun yok kız inş değilsindir dgribi umarım hemen atlatırsın

ıyı sayılmam nurcugum sen nasılsın cnm
sevalım nerelrde bgn akannehir

sağol nurcugum normal grıp ılaclarım vardı onları kullanıyorum ınsalalh gecer bacım ya

canım umarım sevali bende göremedim bugün zaten yeni geldim sayılır baska yerlerede bakıyordum

hımm merakettım bak sevalımı sımdı ben bı gırım bakım ne var yok dedım ama kımse yok herzamnkı gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…