"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nuanaycım sesin çıkmıyo gitinmiii

canım netten düştüm bu arada duş aldım kokoşlaştım :))) bugün cuma ya çıkacam birazdan 5 gibi gelirim ya insanlar dağın başında (kafın gelişi) nete kolay giriyo ban giremiyom sinir oluyom hadi ALLAHa emanet olun..

canım daha cıkmadım annemler gelecek öyle çıkacaz aslında iyi değilim hani insan adet olacağı zaman kasıklarında ve belinde bi ağrı bi huzursuluk olur ya bende öyleyim daha yeni bittim ama adet olacak gibi hissediyom kendimi bende ne var bilmiyorum ALLAH hepimize şifa versin bu sefer çıkıyorum
NURUNAYN KAÇAR :)))) (bitiyorum bu söze)

canım benim çok saol iyi niyetli arkadaşım benim .inşallah hepimiz bugüzel duyguyu biran önce yaşarız :Saruboceq::Saruboceq:
derinim geçmiş olsun tatlım .dikkat etsin yaa .bebiş alıyo bütün enerjisini galiba .bol bol su içsin yaa .öptüm cano görüşürüz ..
mrb canlarım kızlar dün aşılama yaptırdım çok kötüyüm ne olur şu mübarek günde bana dua edin olsun hayırlısıyla artık bayram arefesi beli olacak : Saruboceq: dualarınızı bekliyorum
canım hayırlı olsun inşallah .rabbim yüzünü güldürsün .umarım bebişin sıkı sıkı tutunur bayram hediyesi olur sana canım..
makbuşum canom çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaa .sende çok yoruyosun kendini bitanem .öptüm senide ...

tatlım nasılsın ?gezmelere gittin ohh gez stres at canım...

hepinize selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir .buarada HAYIRLI CUMALAR ...

bende iyiyim cano bildiğin gibi işte .bi bakıyım dedim .
allah hayırlı işler nasip etsin canım..

sevalim bende çıkıyım canım.çamaşırımı asıyım .öpüyorum seni sonra görüşürüz olurmu tatlım ..

sudenur alah yardımcın olsun inşlah tutar canım önemil olan tanımak değil dualrımız canım

can ım inşaalh tutar canım polkist overdinde geşer inşalah canım hayırlısı olsun rabim yüzünü güldürsün

selamm hanımlar alt komşuma bebek görmeye gittik kaynanamla ayy maşallah bi tatlı kiii ancak geldim eve ebroşumm sağol bitanem sende dikkat et kendine havalar dengeszi çarpıyor valla..
sudecim hoşgeldin canım Allah hakkında en hayırlısı versin

sevalim bitanemm öpüyorum senide çokkkk şimdi dizim başlıcak ondan sonrada yemek işine kalkışırım gelebilirsem gelicem aralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…