"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

mızmız klomen kullanıcan ya kist oluşturursa bu sefer yine doğumkontrol hapı içmek zorunda kalırsın bekle biraz tatlım..

bersummmm geç oldu biraz ama bu mızmız karıya laf yetiştiriyim derken geciktim:)))
iyi geceler canım benim tatlı rüyalarkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

bak canım gayet normal fsh hiç endişe etme .sen düşük yaptın vücüdunun toparlanması gerek oyüzden gecikmeler olabilir .yeterki sen rahat ol..
derin tekme haa sırnaşık şey sonra oda beni tekmeler valla fisfisfis

hanımlar ben yavaştan kaçar sabahta erken kalktım bide dün uzun süreden beri ilk defa yürüdüm hemide baya hızlı bacaklarım çok ağrıyor beaa :)))
derinim kızanım sende fazla kalma emiiiilülülülülülü
ay ben trakyalı damarım tuttu yine kaydirigubbakcemile3neyse hepinizi kocaman kocaman öpüyor iyi geceler diliyorum Allaha emanet olun inşallah rüyanızda da bebişlerinizi yaramazlık ederken görün :)))) makbuş kaçarrrrŞenizŞenizŞeniz

canom iyi geceler allah rahatlık versin .bende çok öptüm seni .
ah inşallah hepimiz görelim cano ..

:roflol:

:roflol::roflol:
bak halaa güliii delü şeyyy yat uyucanımı sıkmakaydirigubbakcemile3şakalaşıyom kızz kızma heee.
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

taamam beya kızanım aydi iyi geceler sana...sirkeli suyumu da içtim yatayım uyuyayım beya:)))

bende yatıyom kızlar.
ALLAHA EMANET OLUN hepiniz.
görüşmek üzere.Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyyt
sirkeli suyumu aldım önüme açtım kk mı ohhhh:))))

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN CANLARIM.
gönlünüzdeki evlat hasretini RABBİM tez zamanda söndürsün inşallah:Saruboceq:

günaydın kızlar hayırlı cumalar gece nasılda kaynatmışınız bakın size ne anlatacam siz yuktunuz bi ara akşam derdim var topcine girdim bi başlık kocam beni aldattı bende onu j.... ile aldattım daha taze yeni açılmış ilk ben girdim bişeyler yazayım derken aşağısı dolmaya başladı ama nasıl kadında orda ....
herkes bi şey yazıyo kimi kınıyo kimi j.... nerden buldun diye soruyo kadın fitursuzca cevap veriiyo aşagısı 2 sıra halinde doluyo hele bazıları öyle komik şeyler yszıyoki birisi bu yeni üye ve erkek bizle dalga geçiyo dedi kimisi oh olmuş bende aynısını yapardım dedi yani görülmeye değer her güğn bebn geç kalkardım şimdi siz yoksunuz siz kalkana kadar evimi toplayım aeo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…