günaydın kızlar hayırlı cumalar gece nasılda kaynatmışınız bakın size ne anlatacam siz yuktunuz bi ara akşam derdim var topcine girdim bi başlık kocam beni aldattı bende onu j.... ile aldattım daha taze yeni açılmış ilk ben girdim bişeyler yazayım derken aşağısı dolmaya başladı ama nasıl kadında orda ....
herkes bi şey yazıyo kimi kınıyo kimi j.... nerden buldun diye soruyo kadın fitursuzca cevap veriiyo aşagısı 2 sıra halinde doluyo hele bazıları öyle komik şeyler yszıyoki birisi bu yeni üye ve erkek bizle dalga geçiyo dedi kimisi oh olmuş bende aynısını yapardım dedi yani görülmeye değer her güğn bebn geç kalkardım şimdi siz yoksunuz siz kalkana kadar evimi toplayım aeo...
derinim yaaa ay canımbünyesi çokmu zayıf moralini bozma lçkam tatlı yese düzelmezmi ki çok geçmş olsun canım
nuranaycım sağo ne ediyon evinimi temizliyon bacım
evet önemil bir şeyi yoktur o zaman geçer emziriyosan normaldir bol bol tatlı yedir canımtunişide öp yerime
öptüm seni kb
mrb canlarım kızlar dün aşılama yaptırdım çok kötüyüm ne olur şu mübarek günde bana dua edin olsun hayırlısıyla artık bayram arefesi beli olacak : Saruboceq: dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?