"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım sagol...sanada hayırlı cumalar...
hee öyle konular çok oluyo yaa.erkekler yapabiliyor ama siteden atılıyolar sonunda merak etme:))
bende dünden beri "bir derdim var" da ki "kocam temizlik hastası" konusuna takıldım...Allahım ne hastalıklar var çok zor bi durum ya bi okuyun(

yaa hayret makbuş gelmemiş...nerde kaldı bu kız ki?
gece geç yattım kızlar yaa.yani 1i geçiyodu galiba son aktivitem 1:12 baktım da şimdi
sabah zor kalktım...ve de kızlar ben şuna kanaat getirdim..bilgisayar olmadıgı günler beynim daharahattı.sabahları kuş gibi kalkıyordum...
şimdi bilgisayar var yinede çok geç yatmıyorum olmadıgı zamanlar gibi yatıyorum ama gündüzleri ve akşam üstü eşim gelene kadar girdigim için nete demekki beynim yoruluyor ve uykudan zor kalkıyorum cidden...pc yüzünden geç yatmıyorum ama gün içinde oturdugum bile etkiliyor yaaa.

sabah şekerleri günaydın nasılsınız rabbim dualarınızı kabul içimizdeki evlat hasretini sona erdirsin kucaklarımızı doldursun
lçkammmmm hünaydın bacım erkencisin
nuaranycım günaydın kolay gelsin
makberim nerde uykudamı kaldı acaba
ebrarım canıminşalah değerin düşer bebişnde hemencik gelir
ağlamacım canım nerelerdesin canım inşallah her şey yolundaır canım kendini üzme hep kendimize ediyoz allaha emeanet ol öptüm

günaydın sevalim.sagol canım amin inşallah.
offff kardeşimle konuştum şimdi kan şekeri düşmüş yine( yarım görüyorum diyo gözü kararmış.midem bulanıyo diyo(( birazdan gidicem ona..tuanaya bakayım o yatsın bari((

derinim yaaa ay canımbünyesi çokmu zayıf moralini bozma lçkam tatlı yese düzelmezmi ki çok geçmş olsun canım
nuranaycım sağo ne ediyon evinimi temizliyon bacım

derinim yaaa ay canımbünyesi çokmu zayıf moralini bozma lçkam tatlı yese düzelmezmi ki çok geçmş olsun canım
nuranaycım sağo ne ediyon evinimi temizliyon bacım

tatlı biraz iyi geliyo canım...onunki birden düşyo yaaa..doktora gitmiştik hatırlarsan kötü bir durum yok demişti sınırda çıkmıştı testlerde...
emziedigi için de düşüyomuş...bakalım gideyim de bakıyım tunişe.çocukla çok zor.öptüm kızlar sizi.

evet önemil bir şeyi yoktur o zaman geçer emziriyosan normaldir bol bol tatlı yedir canımtunişide öp yerime
öptüm seni kb

mrb canlarım kızlar dün aşılama yaptırdım çok kötüyüm ne olur şu mübarek günde bana dua edin olsun hayırlısıyla artık bayram arefesi beli olacak : Saruboceq: dualarınızı bekliyorum

mrb canlarım kızlar dün aşılama yaptırdım çok kötüyüm ne olur şu mübarek günde bana dua edin olsun hayırlısıyla artık bayram arefesi beli olacak : Saruboceq: dualarınızı bekliyorum

ay canım ya umarım tutar bayramdada hamile hamile gezersin eğer rahatsız değilsen sana bişeyler saoracam yok iyi değilim diyosan boş ver yat uyu canım RABBİM taedımcın olsun bebeğini ve seni korusun bi gelişmelerden haberdar et

ben hala buradayım:)))))gidemedim bi türlü.
semacım hayırlı ugurlu olsun.moralini bozmadan karamsar düşünmeden geçirmeye çalış bu süreci canım moral çok önemli.inşallah tutar tatlı Allahım büyük inşallahhhh olur:Saruboceq:

semacım insalah tutar rabim yüzünü güldürsün canım inşlaah bayram hediyesi olur sana ve tüm bizim gibi bebek isteyen anne olmak isteyenlerin

yok kız gidicem.iyiym dedi ya rahatladım biraz...tuanada uyumuş:)) makbuşu bekliyim birazz dedim ama gelecegi yok karınınklava:

selam hanımlar hepinize hayırlı cumalar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh...
erken giremedim kusura bakmayın rahatsızım biraz dünden beri başım çok dönüyor (
derinim geçmiş olsun zeynoya yaa iyi bi doktora gidinde kontrol altına alsın bariii
semacım hayırlısı olsun tatlım inşallah bu ay çifte bayram yaşarsın..
şimdi çıkıyorum işlerim var öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…