"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

herkese günaydınlar canlarımopuyorumnanaktan
hepiniz çok şahane bir gün diliyorum.
haftasonu uykucularııııı ohh uyuyn tabicanlar çalışıyosunuz o kadar hakkınız tabi...
bende yakında çalışıcam yuppiiiiiiiiiiiiiiisositososito:hooray:

günaydııın kızlar güzel bi gün geçirmeniz dileği ile...
RABBıM hepimizin muradını versin amiiiiin

ayy şimdi kocişi yolladımmm.ortalık dagınık çok.kahvaltıyı kaldırdım mutfakduruyo offffff...bugün derinden temizlige girişebilirim...

iyiyim canım sen nasılsın dün pek görüşemedik bak ALLAH gönlüne göre vermiş oooo ne güzel rahat bi iş buldun senin içinde moral olarak iyiy olur senin adına çoooook sevindim

hmm iyi bari kolay gelsin bende dün yaptım belim koptu ama daha halıları yıkamaya verecem perdeler yıkanacak vah vah senin yardımına gelcek biei yokmu ban yanlızım

iyiyim canım sen nasılsın dün pek görüşemedik bak ALLAH gönlüne göre vermiş oooo ne güzel rahat bi iş buldun senin içinde moral olarak iyiy olur senin adına çoooook sevindim
çok sagol canım ya bende çok sevindim..maaş çok az ama dedigim gibi çok beklentim olamaz oradan zaten.piyasayı bildigim için...işler olursa fazlada veririm dedi...bakalım ne demişler "akmasa damlar"....yada "aza tamah etmeyen çogu bulamaz":))) öyle dimi nurum.evde oturup süper bi iş bekleyecegime haftada 100 tl cebe indiririm otururken kim veriyo dimi amasositososito
hmm iyi bari kolay gelsin bende dün yaptım belim koptu ama daha halıları yıkamaya verecem perdeler yıkanacak vah vah senin yardımına gelcek biei yokmu ban yanlızım
sagol canım..valla bana yardıma gelecek kimsem yok desem yeri..çok kalabalık sülaleyiz çagırsam koşa koşa gelirler..görümcemde evde mesela bi telle hemen gelir ama istemiyom...ben sevmiyoum temizlik yaparken etrafımda birinin dolaşmasını..bin kere bana soracagına ben bi çırpıda yaparım:))kardeşimle bi tek güzel yaparız ablamla falan..ama ablam uzak çok kardeşimin de bebişi var kıyamam ona...bugün o da başlıcakmış derin temizlige demin konuştuk...yarın oraya gidicem tuanayı tutarım bari kız rahat yapar.
ben halılarımı yeni yıkattım..çok aşırı işim yok kız benim.cam silicem tülleri yıkıcam...süpür sil işte.banyomu geçen heryerini güzelce ovmuştum boguluyodum çamasır suyundan.ona günlük normla temizligi yapılır işte..mutfakta az bulaşıgım var...benim işim 1günlük yani ama ben bugün normal temizligimi yapıcam evi toplayıp süpürüp silcem.cam olayını daha sonra apıcam.arefe falan silerim belki.

tünaydın kızlar hepinize harika bir gün diliyorum daha yeni kalktım ama ölü gibiyim (( nedense acayip bi ağırlı var üstümde neyse kahvaltı hazırlıcam gelirim sonra

aa gittin mi kız makbuşş.bende bi yandan iş yapıyorum bi yandan da bi konuya takıldım arada oraya yazıyorum...

ya neyse bosver fıstıgım tebrıkederım umarım sonu gelır ve hayırlı olur senın ıcın ay negüzel kafan baska seylerle mesgul olnca bebişte gelır:dance::dance::sm_cool:

oy derin kaçırdım seni deliii cam açsana çamaşır suyu kullanırken bende banyo vc çamaşır suyu koksun çoook seviyorum sanki bana pismiş gibi geliyo benimde kardeşim var ama bende kendim yaparım hatta 2 kere ev taşıdım kimse gelmedi yardıma hep kendim yıkadım topladım canı doğru diyon 100 lira azmı hiç valla iyi yaptın bende melekler korusuna özendim hani kadınlar yemek yapıyolar ya dükkanım şu anlık olamaz ama zengin beceriksiz kadınların günlerine bişeyler yapıp satmak isterim ne derler cterign
gibi sarmalar kısırlar pasta börekler mezeler aklına ne gelirse babama senin yanında çalışayım mutfakta diyom kızıyo babam güzrl bi yerde şeflik yapıyo da ama izn vermez işte böyle cicim
inş ilerde bu hayalim gerçek olur

seval sen nasılsın sesin çıkmıyo müşteri yağmurunamı tutuldun yoksam inş öyledir

iyi pazarlar kızlar bende takip ediyorum yazdıklarınızı sohbetleriniz hoşuma gitti slm vermek istedim..bende bekliyorum bebişimizi çikolata kistinden ameliyat geçirdim mart ayında ve hala beklemedeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…