herkese günaydın nasılsınız ebrarım çok geçmiş olsun canım rabim kazadan beladan korusun cümlemizi
nasıl girmiş ya allah rahmet eğlesin riçhim iyimisin gerçi geçmş tam okıumadım iyisindirinşalah
loçkam ,günüm ,makberim ,nuranaycım siz nasılsınız
ben de doktıora giitim ultrasdyon için randövü verdi adetin 3 ve 4 günü gel dedi
bende şaşırsdın sizce niye öğle dedi
ya canım hem gebe kalmak için hemde proklatin tedavisi görüuom değerlerim düş tü doktor devam edec dedi bir zamana kadar devem edecen bende diyom ki doktorun özel muayanesine gideyim beklemiyeyim doktor çol ilgileniyo sanki öel muyanesine gider gibi
cildiyeye gitim diz kapaklarımda yara çıkmıştı sede dedi yüzde doksan moralim çok bozuk kızlar
eşimde diyo seni başka doktora götürecem kadın doğuma ben doktorumdan çok memnunummmmm
yok kızz iyi degildim valla duramadım canım öyle düşünme sakınŞenizh.b cnm sağolasın ben geldim die kaç sen hemen
öptüm Allah'a emanet ol...
günüm bende düşünmedim degil.sirke de agır gelmiş olabilir sanırım.en azında 1e mi indirsem naapsam.yerim seni ben o senin gonlunun iyiligi sagol guzelim. daha iyisin bak daha da iyi olacaksin. bu arada iyiki hamile kalmamissin gecen ay ne uzulmustuk aslinda guzel ders bize, ser sandiklarimiz hayr olabilir lafi ne kaar dogru. sen iyiles gelicek o kucuk sipa Insallah cok yakinda.
sirkeli su cok azdirmistir mideni. bence kesinlikle birkac gun kesmelisin iyi dinlen ekmek cok bastirir biliyorsundur cok gecmis olsun. daha dur hamilelik reflusu olucaz ilerde:))
kizi manyak ettiniz bahane ediyor sancaniz diye:)) yok anam kimse bahane sanmiyor sen rahat ol:)) oyle dusunen olursa bana yolla; gun ablaya kaydirigubbakcemile2
garnim agriyor bacilar kirmizi kart gunum ay bu lafa cok guluyorm :hulya:
herkese günaydın nasılsınız ebrarım çok geçmiş olsun canım rabim kazadan beladan korusun cümlemizi
nasıl girmiş ya allah rahmet eğlesin riçhim iyimisin gerçi geçmş tam okıumadım iyisindirinşalah
loçkam ,günüm ,makberim ,nuranaycım siz nasılsınız
ben de doktıora giitim ultrasdyon için randövü verdi adetin 3 ve 4 günü gel dedi
bende şaşırsdın sizce niye öğle dedi
loçkammm kızz üzülme öyle lütfen yaaa..ya canım hem gebe kalmak için hemde proklatin tedavisi görüuom değerlerim düş tü doktor devam edec dedi bir zamana kadar devem edecen bende diyom ki doktorun özel muayanesine gideyim beklemiyeyim doktor çol ilgileniyo sanki öel muyanesine gider gibi
cildiyeye gitim diz kapaklarımda yara çıkmıştı sede dedi yüzde doksan moralim çok bozuk kızlar
eşimde diyo seni başka doktora götürecem kadın doğuma ben doktorumdan çok memnunummmmm
offf kızlar kfayı yicem ya tedaviye başlıcam dr bulamıyorum yaa var mı böyle bişe çok kararsızım napıcam ben yaa,tam karar veriyorum orası öyle böyle die biri yorum yapıyor napıcam ben mafoldumben
inanki kafam yerinde değil dahageçmiş okumadım sen nasılsın canım anlat hele
amin loçkam sadece rabimden şunu diliyom beni ve hiç kimseye dermansız dert vermesin
buda benim allın yazım kader diyemezsin kendim ettmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?