"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende klomen tedavısı goruyorum ıkı gun once doktora gıttım 2 tane yumurtam oluşmuş bırı 12 mm dığerı 10 mm ((( daha yeterlı değil dedı doktor 17 mm olması lazım ıkı gun sonra tekrar gel dedı bakalım yarın randevum var bakalım yumoşlarım buyumuşmuu...............

canım bende anadolu yakasındayım .doktorum kadıköyde .zeynepkamilin doktoru .ama ben muayenehanesine gidiyorum .hastane düşünüyosan okonuda tavsiye edebileceğim biyer yok malesef..

anladım cnm bn hastane istiyorum özele yetişemem cnm ya ssk dan faydalanıcam inş oyuzden yanii

günüm inş hamişsindir kıss halay çekeruk walla hee hemde ne halayy hee

anladım cnm bn hastane istiyorum özele yetişemem cnm ya ssk dan faydalanıcam inş oyuzden yanii

günüm inş hamişsindir kıss halay çekeruk walla hee hemde ne halayy hee

merhaba arkadaşım tam olarak nerde oturuyorsun bılmıyorum ama sana benım gıttım başkent ünv. hastanesini tavsıye edebılırım bulent beye gıdıyorum uzman doktor ben acıkcası şımdılık memnunum dığer gıden arkadaşlarım da oyle ama en guzelı araştırma hastanesı çok cuzzı rakamlara butun tahlıller yapılabılıyor

yaa dedim ortaligi karistirmayayim canim sagol ama teste gore cok da hamile oldugumu soyleyemem kafam karisti acikcasi ustunde de cok durmayayim diorum nasil olsa yarin regle gunum haaa bak gelmezse yarin ben de umutlanirim benimki pek sasmaz. hayirlisi be ebrarcim Insallah icine dogan dogrudur.

ebrar yaw heyacani bile guzelmis gecen richim de oyle demisti kizlar soyle anlatayim test cok silik ama sanki varla yok arasi. ve ustunden vakit gecince bir gece belirmis, yine yaptim bu seferde test yeri sanki bellli renk yok. geceden kaldan da renk incecik oysaki daha kalin arti cikmaliydi. bir de testte on dakikadan sonra bakmayin dio ben ertesi gunu bakiom.

evet var ama ınan doktor mukemmel bayanlığın ıle ılgılenmıyor bu konuda çok bayana gıttım ama bu doktor kadar acıklayıcı konuşan ve gelışmelerı tane tane analatan bırıne rastlamadım

anladım cnm sanırım bi denicem çünkü başkent üniv. hast. hakkında bi kaç yorum daha okmuştum ve onlarda olumluydu deneyelim bakalım

kizlar simdi baktim yine testi yapali iki saatbile olmadi hani yeri belli dedgimde de inceceik inanin ama cok ince cok hafif mavi cikmis. bu testte mavi arti isareti oluyor. kizlar yaa olabilir mi ya da nasil olur, ay ya hamileysem ya deilimdir di mi ben deilim gb dusunup yarin aksami bekleyeyim. esime de gostericem acaba ben mi hayal goruyorum die, yavrum ya artik o benden de cok istiyor simdi heyacan yapicak ama gostermessem catlarim.

derinim canımnasıl oldun loçkam canım dikkat kendine mien çokmu bulan ıyo hayırdır inşalah regl oldunmu
günüm canım inşalh hamilesindir bayram hediyesi olur hepimize kız bitanem inşalah hayırlısı olsun
makberim geçimş olsun canım kız çok dikkat et kendine
ebrarım sen n asıl oldun biraz topladınmı kendini
gökçoşum niye uğramıyo çok özledim
ya ağlamadan haberininz varımı nasıl iymi

slm kızlar ben bu ılaca devma edemedım bıraktım gıttı ne zaman adet olurum bır hafat kullandım bıraktım yan ekısı oldu yasmın bıraktım ne zaman adet olurum suzce

aMAN YATAK OADASININ SEKLINI DEGISTIRDIM TEK BASIMA HERKUL GIBIYIM YA KOCA GARDOLABI ITTIM SIMDI HAMLAMISIM ELIM KOLUM KIRILIO AGRIDANNNNNNN

derin gii gel bakem ne dion duruma
sevalcim sagol heycanlanmayayim diom hayirlisi olsun. ama biraz heyacanlandim galiba

günnnnnnnnnnnn ayyy delüm benimm valla mı kızzz.kan testini yaptır hemen.aay sizin orada da hemen haber vermiyolardı dimi yaaa((ay inşallah hamilesindir bitanemm çok heyecan yaptım ben şimdiiii:)))))hemen mi çıktı çizgi nasıl oldu anlat hele canom yaaa..sana ne dedik belki çıkmaz hemen diyee delüüüüüüüüüüü Allahım inşallah vardır yaaa:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ya kizlar iki secenek var betahcgsi az olan bir hamilelik ya da bu test birkac saat gecince hamile kadinda arti olan isaretin pozitif yapan kismini cok az bir maviyle herkeste belli ediyor hep!! on dakikidan sonra okumayin diyor belki de bundan. neyse yaa bana hos bir heyacan olmus olur hayali de hosmus:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…