"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

yarin gelmezse kan testini yaptiririm ayni gun veriyorlar sonucu.
derinim biri gece belirmis onda mavili ipincecik, ikincisini 4 saat tutup yaptim basta mavisi varla yok arasi sadece isikta secegin gb normal surede cikti. ustunden uc saat daha gecmedi simdi bakiom daha belli. ama hala az silik kadar bile belli deil o yuzden olmama ihtimali cok yuksek. yaptigim iyi bir test ama regle bir gun gecince yapin dio:::))

ay canımsın inşallah vardır.bak normal sürede belirdi diyosun.inşallah günüm yaaa...

günümmm..................inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.hamişsindir tatlım.......benim yaptığım testte aynen şöyle yazıyodu 2. çizgi (yani sendeki + işareti oluyo bu) silik bile çıksa sonuç pozitiftir yazıyodu........tatlım benim bak hamile hamile dua edicem şimdi sana ....inşallah güzel haberlerinizi ekliyorum hepinizin.......

betiycimmm canım benimm güzel hamişşşşşşşşŞeniz nasılsın bebişim ne kadar oldu ?
bak günümden inşallah alıcaz pozitifi yaaa çok heyecanlandım benn..

ohohoh ben yokum kaynatın bakalım benim kociş evde hasta ona bakıyom geçmişi bile okuyamadım kızlar kendinize iyi bakın derin cicim miğden nasıl oldu inş iyi olmuştur yarın görüşmek üzere..

ohohoh ben yokum kaynatın bakalım benim kociş evde hasta ona bakıyom geçmişi bile okuyamadım kızlar kendinize iyi bakın derin cicim miğden nasıl oldu inş iyi olmuştur yarın görüşmek üzere..
canım fena degilim.çıktım alışveriş yaptım kardeşimde bi kahve içtim.hava almak iyi geldi.görüşürüz bebegim.Şeniz

neyse kizlar simdilik cikiom ben heyacan yarattim ama isin dogrusu tesler bir tuhaf o yuzden cok da umutlanmayayim. canimiz sagolsun hayirlisysa olsun zaten.

iyiyim valla kızlar napiim...saol derinim sen nasılsın....ben 1 hafta sonra 4. ayıma giricem 15 haftalığız şu anda....iyi geçiriyorum şimdilik üzmüyo minişim beni....biraz ağrım oluyo oda normalmiş öyle dedi doktorum...iyi haberlerinizi alınca daha iyi oluyorum.....

neyse kizlar simdilik cikiom ben heyacan yarattim ama isin dogrusu tesler bir tuhaf o yuzden cok da umutlanmayayim. canimiz sagolsun hayirlisysa olsun zaten.

canım günüm hayırlısıyla inşallah dogrudur silik falan diyosun inş gerçekten vardır yanılmıyoruzdur..Allahımdan en hayırlısını diliyorum.dualarım seninle canım arkadasım.:Saruboceq:

canımsınŞenizAllahım minişini de seni de korusun.hep iyi olun...günler su gibi geçsin ve meleginle bi an önce sag salim kavuşun canım.bu arada sevil belkide dogurmuştur..ama gitmeden bi gece önce yazıcam demişti...görüşürz betycim.iyi bak kendine.Şeniz

günümm yanlış okumadım demiii test silik çıktı yaa ben sana hep diyordum yine diyorum sen fazla beklemicen sabah kanda baktır canım

güncümmmmm hadi inşallahhhhhh coştur topiği yarın iyi haberlerini bekliyorum...
kızlar çok öksürüyorum ya kuru kuru öksürmekten boğazım tahriş oldu....hepimize ne oldu böyle sanal bi virüs hepimizi ele geçirdi.....

bebişkommm hoşgeldin bersum..ay inş gün bizi cde kendini de costuracak yarın kuşum inşşşşş.
ay deme yaa öksürüyon demek..off ne içsen ki.pekmez falan içsen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…