yarin gelmezse kan testini yaptiririm ayni gun veriyorlar sonucu.
derinim biri gece belirmis onda mavili ipincecik, ikincisini 4 saat tutup yaptim basta mavisi varla yok arasi sadece isikta secegin gb normal surede cikti. ustunden uc saat daha gecmedi simdi bakiom daha belli. ama hala az silik kadar bile belli deil o yuzden olmama ihtimali cok yuksek. yaptigim iyi bir test ama regle bir gun gecince yapin dio:::))
canım fena degilim.çıktım alışveriş yaptım kardeşimde bi kahve içtim.hava almak iyi geldi.görüşürüz bebegim.Şenizohohoh ben yokum kaynatın bakalım benim kociş evde hasta ona bakıyom geçmişi bile okuyamadım kızlar kendinize iyi bakın derin cicim miğden nasıl oldu inş iyi olmuştur yarın görüşmek üzere..
neyse kizlar simdilik cikiom ben heyacan yarattim ama isin dogrusu tesler bir tuhaf o yuzden cok da umutlanmayayim. canimiz sagolsun hayirlisysa olsun zaten.
iyiyim valla kızlar napiim...saol derinim sen nasılsın....ben 1 hafta sonra 4. ayıma giricem 15 haftalığız şu anda....iyi geçiriyorum şimdilik üzmüyo minişim beni....biraz ağrım oluyo oda normalmiş öyle dedi doktorum...iyi haberlerinizi alınca daha iyi oluyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?