esende cıkmıs ıyıgceler dılemeden :umursamaz:bende cıkım barı ıyıgeceler:gitme::a015:
kıyamam sana canım yaa fazlada yorma kendini canım zaten senin evde benimki gibi kullanılmamaktan tozlanıyordur :))) evet derinimin yeri çok belli aman iyi olsunda mutlu olsunda önemli olan o..bende bildiğin gibiyim işte canım sıkılıyorum evde ama yapıcak bişey yok işte
canım hoşgeldin aramıza umutlu olman çok güzel inşallah bu ay görürsün tatlımArkadaslar bende araniza bugun katildim..gercekten hos bir ortam var bi sitede..bir bucuk yildir evliyim..bizde bir bebegimiz olsun istiyoruz..acikcasi merak ediyorum.bu ay cift cizgiyi gorebilecekmiyim? beni de araniza alirmisiniz? hihoyyyt
makberim canım valahi hiç bitmiyo ev işi salona hiç girmiyoz sadece misafir gelince orda ağırlıyom bir yatak odasıyla oturma odasını kulanıyom yine ev kirleniyo makboşum evet mutlu olsun keyfi yerinde olsun darlık çekmesinde canım sende teksin annen yakın değilmi giderdin bir kahve içmeye veya kafa dengi bir arkadaşın olsaydı
canım benim annemle aramızda arabayla 10 dakikalık mesafe var yüreyerek gidemem yol biraz tehlikeli aslında sapa değil ama kamyonlar falan geçiyor sürekli az çok bilirsin sende..kafa dengi hiçbir arkadaşım yok malesef evde tıkılı duruyorum mecburen.aglamayla dün akşam msnde görüştük bulantıları çokmuş biraz atlatıyım gelicem yeniden aranıza dedi.gündüzleri zaten giremiyormuş hepinize çok selam söyledihiranur hoşgeldin aramıza
makberim ağlamadan haber varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?