"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

esende cıkmıs ıyıgceler dılemeden :umursamaz:bende cıkım barı ıyıgeceler:gitme::a015:

canım benim çoooook özür dilerim a.s.ya sitede sorun oluşmuştu bide eşim çok kızdı yeter artık çık siteden diye acelece çıkmak zorunda kaldım valla zaten sitede gıcık etti dün beni opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar güzel birgün diliyorum..
derinim yeni işin hayırlı olsun tatlım .umarım herşey gönlünce olur .özliycez seni..öptümm.işin gücün rast gitsin inşallah..
makbuşum iyi olmana sevindim canım ..uyumakla iyi etmişsin insan dinleniyo değilmi?
sevalim hayırlı işler sanada canım..
gökcem sende daha iyisindir inşallah cano .
bersum sen nasılsın canım inşallah daha iyisin fıstık..
richim sen artık iyisin .öptüm senide...
günüm dün gece yatınca söylediklerin alıma geldi güldüm kendi kendime .neyse inşallah herşey yoluna gircek cano .senide öptüm..

topicin güzelleri hepinizi çok öpüyorum .bugün evde yokum .bebiş görmeye gidiyorum .onun mis kokusunu içime çekicem .neyse görüşmek üzere canolar ...

ebrışumm sağol bitanem evet yaa ama fazlasıda zarar bana gözümü açamıyorum hiç :)))
hadi git bakıyım sen bebiş görmeye inş tez zamanda seninkide gelirde bizde senin bebişi görmeye geliriz topluca

makbuşum bu söz üstüne nedenirki .AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ıNŞALLAH HEPıMıZıN OLURDA GÖRMEYE GıDERıZ BıRBıRıMıZE .
neyse ben kaçtım .görüşürüz canommm

makberim ne anlatam dükana gel oturuyom sizinle knouşuyom eve gidiyom yemek ütü çamaşır yatağa girene kadar çalışıyom sen anlat her şey yolundamı kız lçkamın yeri ne kadar beli
ebroşum kız hoşgeldin nasılsın canım canım inşalalh gün olur bizim beişlerimizde olur darısı hepimizin başına öptüm allaha emanet ol

kıyamam sana canım yaa fazlada yorma kendini canım zaten senin evde benimki gibi kullanılmamaktan tozlanıyordur :))) evet derinimin yeri çok belli aman iyi olsunda mutlu olsunda önemli olan o..bende bildiğin gibiyim işte canım sıkılıyorum evde ama yapıcak bişey yok işte

Arkadaslar bende araniza bugun katildim..gercekten hos bir ortam var bi sitede..bir bucuk yildir evliyim..bizde bir bebegimiz olsun istiyoruz..acikcasi merak ediyorum.bu ay cift cizgiyi gorebilecekmiyim? beni de araniza alirmisiniz? hihoyyyt

makberim canım valahi hiç bitmiyo ev işi salona hiç girmiyoz sadece misafir gelince orda ağırlıyom bir yatak odasıyla oturma odasını kulanıyom yine ev kirleniyo makboşum evet mutlu olsun keyfi yerinde olsun darlık çekmesinde canım sende teksin annen yakın değilmi giderdin bir kahve içmeye veya kafa dengi bir arkadaşın olsaydı

Arkadaslar bende araniza bugun katildim..gercekten hos bir ortam var bi sitede..bir bucuk yildir evliyim..bizde bir bebegimiz olsun istiyoruz..acikcasi merak ediyorum.bu ay cift cizgiyi gorebilecekmiyim? beni de araniza alirmisiniz? hihoyyyt
canım hoşgeldin aramıza umutlu olman çok güzel inşallah bu ay görürsün tatlım

hiranur hoşgeldin aramıza
makberim ağlamadan haber varmı
canım benim annemle aramızda arabayla 10 dakikalık mesafe var yüreyerek gidemem yol biraz tehlikeli aslında sapa değil ama kamyonlar falan geçiyor sürekli az çok bilirsin sende..kafa dengi hiçbir arkadaşım yok malesef evde tıkılı duruyorum mecburen.aglamayla dün akşam msnde görüştük bulantıları çokmuş biraz atlatıyım gelicem yeniden aranıza dedi.gündüzleri zaten giremiyormuş hepinize çok selam söyledi

hıııııı evet tabi senin gibi güzel bayanın tek aşına dolaşması pek sağlıklı değil canım dikkat et kendine inşalalh beişino lur tüm gün onla hoş güzel birazda yorucu günler geçierisin

oyy o senin güzelliğin bitanemmm amin inşallah hepimizin bebişleri gelirde nete girmeye bile fırsat bulamayız inşallah

inşalahhhh kız makboşum bizim gelin şikayet ediyo yeğenim onu uyutmuyo mama yemiyo bana gönderecelker daha 2 aylık 2 ay sonra ben dedim bana gönderin göndereecek

olanlar şikayetçi olmayanlarda şikayetçi demi sevalim ya olsun o anları yaşamak bile güzel

aynen öğle makberim keşke diyo biaraz daha hayat yaşasaydık bana diyo tadını çıkar daha bu günler dönmesin diyo evet olsunda bize uykusuz kalmayada razıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…