"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oy bitanemm çok mutluyum senin adına inşallah bu mutluluğun bebişinle daim olur iyi geceler aşkitom
amin bitanemmmm çok öpüyom canomŞeniz
canımm sagol loçkam benim yaaa..:)))siftahlaştık heee canım benim:))valla iş olmadı degil yani iyide iş oldu Allah beteket versin:)
sagol canım inşallah hayırlısı tatlımöptüm seni.Şeniz
oyy sende bebiş gördün bugün dimii.anamm sen iyi bebiş gördün ben bebiş kıyafetleri arasında kayboldum vede birsürü bebiş geldi:))

canlarım benim yaaa.bende sizsiz bi acaipim offf.ama napalım(
Arkadaslar bende araniza bugun katildim..gercekten hos bir ortam var bi sitede..bir bucuk yildir evliyim..bizde bir bebegimiz olsun istiyoruz..acikcasi merak ediyorum.bu ay cift cizgiyi gorebilecekmiyim? beni de araniza alirmisiniz? hihoyyyt
canım hoşgelmişsin aramıza.tabiki alırız ne demek.inş o çift çizgiyi görücez hepimiz:)
gökçemm canım benim çok sagol hayatımŞeniz
canım daha iyi olmanasevindim yaaaa.öpyüorum bersum.ama 1 gün daha dinlen bence.Şenizsagol aynı zamanda:))
huuu sevalcim çıktınmı kızz derinimde işe başlamış oh oh ne güzel ALLAH gönlüne göre verdi
evet cnm başladım hayırlısıyla yaa..çok şükür valla.
:Saruboceq:

kızlar çok uzun alıntı yaptım kusura bakmayın...
eee gelelim bu güne...çok güzel herşey kızlar.çok çok rahatım

ama gel gelellim şudışarı çıkarılan sepetler öldürdü beni..ayrıca kepenk çok zor iniyo napıcam böyle bilmiyom.boyun fıtıgı var biliyonuz.sag kolum çok agrıdı boynuma dogru((

ayrıcaaaa wc yokkkk ve el yıkamaya lavobo yokkk..((yandaki bakkala el yıkamaya gidiyoz:çok üzgünüm:ben evde bile durmadan el yıkarım yaaa.Allahtan pis iş degil yaaa...ama yinde kaç kere yıkadım
ögle yemekleri yok.eve gidecekmişim yada evden getir diyolar off yaaaa..napalım idare edicez..yani şimdi gelde kızma...tamam aza tamah ettim canlarımm bu ayrı konu amaaa bu yemek işi beni gerdi biraz.alt tarafı en fazla 5 tl gidicek tek elemanım bide..offf off.

slm kizlar diyecem ama kimsecikler yok nasilsiniz görüsmeyeli valla beni soracak olursaniz ben ugrasiyorum iyi olmaya calisiyorum isin acigi cok kötü degilim cokta iyi degilim hepinizi ayri ayri özledim topige gelmek istiyorum ancak aksamlari nete giriyorum o zamanda esimle konusuyorum beni yalnis anlamayin sakin aglama hamile kalanlar gibi girmiyo artik demeyin lütfen hepinizle sohbetlerimi coookkk özledim ama nedenini bilmedigim biseyden dolayi biraz uzak kaliyorum derinim makbusum gökcem ricim sevalim günüm bersuum butterim eylül garisida yok benim gibi ortada zaten hepinizi coookkk özledim canlarim benim icin dua edin bu günleri cabukca atlatayim hamilelik bi cok insani degistirir derlerdide inanmazdim günlük bütün faaliyetlerim yok oldu sanki bebisle gercekten cok karmasigim duygularimi ifade edemiyorum sadece hepinizide coookkk özledim dilerim rabbimden en yakin zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum derinim bu arada isin hayirli olsun bacuuuu inss muvaffak olursun en yakin zamandada benim yaramaza bi kuzen gelir inss sikilmisiz biraz yalnizliktanda allahima emanet olun hepinizide coookkk seviyoruz biricik teyseleerrr opuyorumnanaktan

merhaba ben bu siteyi ne zamandır takip ediyorum fakat daha yeni üye oldum. 1 yıldır evliyim, son 3 aydır gebe kalmak istiyorum daha doğrusu 2 ay bazen korunmasız ilişkiye girdik fakat bu ay tamamiyle korunmasız ve 2 güne bir düzenli ilişkiye girdik fakat ne yazıkki henüz hamile değilim. etrafımda bir sürü yeni evli sayılacak çiftler var ve bir kaçı kazara hamile kaldıklarını söylüyor bu beni sinir ediyor onlar kaza ile hamile kalıyor bende özenip beklememe rağmen sonuç negatif. doktorada henüz gitmedim bu folik asit olayına başlamak gerekiyormuş acaba doktora gitsem daha çok erken der mi bilemiyorum kafam karışık allahım yardım et.
çok panik bir insanım zaten olmayacak diye endişe ediyorum. eltiminde 8 yıldır evli fakat çocuğu olmamış kayınvalidem o yüzden bu çocuk konusunda beni daha çok geriyor. sizlerle sohbet etmek iyi gelir umarım:sinifsinif::roflol:

günaydıııın kızlar hepenizin cumasını canı gönülden kutluyorum RABBıM dualarımızı kabul etsin mjratlarımızı tez zamanda versin amiiin

canım dur hemen telaş etme daha çoook yenisin bana göre her yeni evlenen ilk başta dr gitmeli ve biz şu anlık bebek istemiyoruz ama eğer bi sağlık sorunumuz var ise baştan bilellim demeli ve muayene olmalı ben bunun yapmadığıma pişman oldum ozamanlar gitse idim şu an belki yavrum kucağımda olurdu ama nasip değlimiş bence vakit kaybetmeden sen ve eşin dr gidin ama telaş yapmayın ALLAH yardımcın olsun yardımcımız olsun

herkese günaydın cumanız mübarek dularınız kabul günahlarımız af olsun
loçkam kıyamam sana canım benim bir tek elemamnasın yemeğinimi vermiyolar tövbe tövbe ya sanki ne olacak alt tarafı bir yemek canım sen sabırlısın inşllah çok yakın zamanda kendi iş yerinin kurarsında istediğin gibi davranırsın loçkam çok ağırda kladırma canım tekmisin ki iş yerinde sabah siftahın benden olsun aha atım kendine çok iyi bal öpüyoooooooommmmmmmmmm
hasekisultan hoşgeldin aramıza panik yapma rahat ol önce bir derin nefes al canım

evet öyle oldu gerçi o benden bayaaa büyük ama anlaşıtoruz bakalm bi tane daha olacak ozaman ne yaparız?? onunla yaşıt oluruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…