"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sevalim kk yine ağırlaştı canım çıkıyorum ben çamaşır koymuştum makineye bitiyor onları asıyım hemde öpüyorum seni gelirim yine öptüm çok

kızlar mrb nasılsınız bakalım
ebroşum sagol datlum daha iyiyim canım sende bebiş mi kokluyucan oyyy yirim ben o minigiiii benim üst kattakinin oglu oldu 40 günlük degil daha ama hergün aglıyo kafam agrıyo onun sesinden bugidişle bebbekten vazgecicem:) neysehadi ii gezmeler sana datlum
derinim işe başlamışın canım ya çok sevindim inanki hadi hayırlı olsun
sevalim sen nasısın kuşummm
makbuşum senden naber
bersum geçmiş olsun canım bol bol dinlen kib fıstıgımmm
kızlar hepinizi öpüyorum görüşmek üzre

selam kk nın datlu hatunları bugün raporluydum 11 e kadar uyudum bol bol dinlendim ilaçlarda etkisini gösteriyo heralde bugün daha iyiyim ama yarın okula gitsem mi gitmesem mi onu düşünüyorum acaba iyice dinlensem daha mı iyi olur üstünede hafta sonu tatili iyice atlatırım hastalığı malum önümüz bayram adanaya yolculuk var ....
derincim ilk iş günün hayırlı olsun inşallah herşey senin için güzel gidiyordur
gökçem uğramışsın kaçırdım seni ben biraz daha iyiyim inşallah sende iyisindr çok öptüm fıstıkkk

Gökçem canım sen nasılsın kaçırdım hiç karşılaşamıyoz canım iyisin inşalah canom öptüm seni
bersucum asıl oldun geçmiş olsun kız ne okulu yat dinlen canım dinlenki iyleşesin canım

selam kızlar kocişim gelene kadar bakıyım dedim bi
gökçem kaçırmışım seni iyiyim bitanem ben sende iyisindir inşallah..
bersucum ohh daha iyi olmana sevindim bana sorarsan yarında gitme dediğin gibi hafta sonu tatilinde var tamamen dinlenirsin..
sevalimmm kıyamam sana kız yalnızmı kaldın sennn bende gelemedim kusuruma bakma yaa elektrikler kesildi biara sonrada tvye daldım ( şimdide çıkmam lazım kocişim gelicek yemekleri ısıtıyım öpüyorum seni çok kib canım

makbıoşum kolay gelsin bende tahmin ettim dedim ya net giit ya da işn var diye afiyeet olsun kolay gelsin
nuranaycım nererdesin iyisin umarım

huuu sevalcim çıktınmı kızz derinimde işe başlamış oh oh ne güzel ALLAH gönlüne göre verdi

makboşum hoşgeldin canom yemek im hazırladın canım
loçkam kaçta çıkıyo işten acaba onulada görüşseydim keşke

kız burdayım beni görmedinmi

canım geçmişi okudumda şimdi gördüm seni ay 2 gündür bunaldım valla ALLAH eşlerimize sağlık versinde çalışsınlar adam grip oldu çocuk gibi oldu ateşim varmı neden terliyorum vs vs bide iş yapamadım bütün gün ev temizledim bende nana limonum bakalım yatağa düşerim bende yakında sevelcim nasılsın ne var ne yok cicim

canım çok geçmiş olsun dikat edin kendinize canım evet erkek evde olunca insan yetiştiremiyo
aman s en dikkat et bakacak kimsen varmı bende iyi gibiyim işte idare ediyom

seval geçimişi okudum ama pek anlamadım geçmiş olsun neyin varki cildiyeye gittin sedef yazmışsın galiba inş değildir canım sıkma canını tek dr bağlı kalma

canım eve t sedef sağol nuranaycı8m öptüm görüşürüz iyi akşamlar
riçhim sen geldin ama ben çıkmak zorundayım öptüm iyisin umarım
hepiniz kb öptümmmmmmmmmmmmmmmmm

...............................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…