"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet öyle bazen onu tanıyamıyom anneme diyomki sen bana kardeş değil düşman doğurmuşsun valla öyle bikere annem şehir dışına çıktı annem dediki kardeşine arada uğra daha bu eve taşınmamıştım 2 vsait geldim çocuğu dövdü dedimki bi çocuğa sabredemiyon bana dediki sen onu bile doğuramıyon öyle zoruma gittiki hava kararmış eve gidecem yalnız olmaz annemin evine geçtim eşimi aradım gel beni al diye ama nasıl ağlıyom eşim ne oldu şimdi gelemem dedi öyle oturdum ağlıyom miraç yiğeni gelid bana sarıldı gözyaşlarımı siliyo onun o haline dahada ağladım o domuz gibi evinr gitti sonra yalanda özür diliyo biliyo anneme desem ona çok kızar ama ben söylemedim bazen kndimi öyle yalnız hissediyomki..

ah canım yaa kıyamam .kardeşin ama gerçekten vicdansızmış .senin kalbinin yaralı olduğunu bildiği halde bu şekilde konuşması çok yanlış .allah akıl fikir versin başka söylenecek söz yok canım .sende bunun için canını sıkma boşver .
aranızda kaç yaş var ?

kızlar ben müsadenizi isteyim yemek yapıcam sonra görüşürüz öpüyorm sizi..
nurcum sende hiç üzülme takma boşver ..
sevalim sanada hayırlı işler canım...
yellowcum sanada kolay gelsinnn .
ebroşşş kaçar

nurcum inanmıyorum yaa hemde ikizin böyle daranıyo yazık yazık valla diycek söz bulamıyorum .helede çocuk konusunda buşekilde konuşmasını hiç yakıştıramadım ama kardeş işte allah sabır versin sana .

biz yatılı kursta kaldık uzun süre sınıflar arsı parti yapardık herkes evinden bişey getiriidi pasata börek kimi kola meyve getirirdi sınıflarımız ayrıydı ben herşeyden mutlaka kendime düşen yiyecek olsun yarısın ona sakladrım hatta kola bile yarım bardak içerdim kola ne ki çocuğuz ya kolanın yarısını bardakta bırakırdım tenefüste ona götürürdüm ama o bi ayva dilimini bile çok gördü çocuğum ya çok dokunmuştu bazı ufak şeyler insanda ne yaralar açıyo amaaan neyse yazdıkça ağlıyom (

nurcum takma kafana herşeyi,çok stresli gördüm seni kaynan ayrı eş ayrı eltiler ayrı amannn
koyver gitsinn
sen bebişi bekle gelsin o onla ilgilenirsin

sağol cnm sanada kolay gelsin
afiyet olsun ayrıca

ebroşum güle güle kolay gelsin sana canım
nuranaycım nianmıym ya kardeşinim sana böğle davranıyo sene ona göre değerinin ver hiç moralini bozma rabim büyük sen bir tane değil 4 tane doğurusun inşalah oda göür

kızlar gitnizmi hepiniz çok öpüyom allaha emanet olun
loçkam seni çok öpüyom karşılşaamıyoz canım
makberim , riçhim. günüm .gökçem ebrarım, ağlamacım nuranaycım, yelovcum hepinizi kocaman öptüm kb yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…