evet öyle bazen onu tanıyamıyom anneme diyomki sen bana kardeş değil düşman doğurmuşsun valla öyle bikere annem şehir dışına çıktı annem dediki kardeşine arada uğra daha bu eve taşınmamıştım 2 vsait geldim çocuğu dövdü dedimki bi çocuğa sabredemiyon bana dediki sen onu bile doğuramıyon öyle zoruma gittiki hava kararmış eve gidecem yalnız olmaz annemin evine geçtim eşimi aradım gel beni al diye ama nasıl ağlıyom eşim ne oldu şimdi gelemem dedi öyle oturdum ağlıyom miraç yiğeni gelid bana sarıldı gözyaşlarımı siliyo onun o haline dahada ağladım o domuz gibi evinr gitti sonra yalanda özür diliyo biliyo anneme desem ona çok kızar ama ben söylemedim bazen kndimi öyle yalnız hissediyomki..
oy canim benim, belki dusunemeden sinirden soyledi cunku kardesler sinirliyken baskasina dedigine dikkkat eder ama yakinlarina etmez. yoksa bu kadar agir laf edilmezdi.
yaa bir de ikizsiniz demek, nuruncum sana bir bebek degil iki bebek gelir belki de:)) birbirlerine cok duskun iki bebegin olmasi dilegiyle.
selam nurunayn cım nasılsın.yaşadığın olaya çok üzüldüm tatlım.
canım çok sevindim adına yaa yengen hamile demek sıra sana geliyor deseneselam canlarımmm.ben annemdeyim kociş burdan alıcak beni..laptobun şarjı az yaa geçmişi okuyup zaman kaybetmiyim dedim...az okudum ama okurum eve gidince...
günümm cnm benim yine üzülmüşsün kıyamam bi gün ondan dahada güzel bebiş odalarımız olacak inşallahhh günümmm canım benim.
gökçem ebrarım makbuşum riçimm bersumm nurum ayy tüm kızlar yaniii hepinizi çok öpüyorum çok özledim yaaaa(((
kızlar ben doktora gidiyorum pazartesi günü.inşallah tekrar dondurma işlemi olmaz.dondurma işleminden sonra çok agrım oluyor.çalışamam o şekilde.söyledim de kadına.normalde çarşamba günü gidicektim ama bayram üzeri bayrama 1 gün kala dükkanı bırakamıyorum.pazartesiye aldım o yüzden.
bu aradaa yengem hamileeeeeeee:)))))yagmuruma kardeş geliyo kısmetse:))darısı hepimize..
bi haberim daha var,benim çok sevdigim kk arkadaslarımdan biri olan ÖZLEM yani eski nikiyle özloşş tüp bebek çekilişini kaanmış süperr yaaaaaa.kazenin oglu yapmış çekilişi videosu da var kk da:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...kinlikleri-hakkinda-tup-bebek-cekilisi-4.html
canım çok sevindim adına yaa yengen hamile demek sıra sana geliyor desene
ayrıca özloş ablacımada çok çokk sevindim en çok o hakediyordu Rabbim onun kadar güzel bir evlat nasip etsin
MERHABALAR BEN GELDİM:))
canım arkadaşım derinim saolsun vermiş size haberi,bende bizzat kendim gelmek istedim..
bugün çok ama çok mutlu oldum..
başka bir yerden olsa bu kadar mutlu olurmuydum bilemiyorum ama kk başka,burada sizler varsınız..
inşallah güzel bir sonuç alırım hayırlısı ile:)
inşallah RABBİM HEPİMİZE NASİP EDER,BURADAN PAYLAŞIRIZ CANLARIM..
BANA DUA EDİN OLURMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?