evet cnmm bende acaip sevindim içim içime sıgmıyo resmen.bide özloşumu duydum yaaa ohh dünyalar benim oldu...inşallahhh bebiş de tutacak özloşumunnn inşallahhh evet çokkk bekledi cnm benimmm Şeniz
ne demek ablacımm dualarımızda olucaksın
özloşummmm canım arkadasımmm inşallah tutacak canım ben çok inanıyorum olacagınaa.Allahım çok büyükk.bu yaşadıgın mutlulugun 10 katını vericek sana görüceksin canım hayırlısıylaa..hayırlı olsun tekrardan bebişimmmmmmŞeniz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
iyiyim işte napayım arkadaşı yanımasamda onun adına çooook sevindim inş bebeği tutarda emekleri sevinci boşa gitmez amiiiiin
derin umarım en yakın zamanda seninde haberini alırız kıssss
:roflol::roflol:çok komik yaa bnde sevedim bu avatarını derin hiç değiştir yaa kötü bakıyokız derin dün yiğenim vardı yanımda topiğe bakıyodum çocuk korkto senin avaytardan o niye öyle bakıyo onu bana gösterme diye basbas bağırdı :))
kız derin dün yiğenim vardı yanımda topiğe bakıyodum çocuk korkto senin avaytardan o niye öyle bakıyo onu bana gösterme diye basbas bağırdı :))
niye kızzzz ne güzel bakiiii aynı ben gibide güzelllll hatta ben daha güzelimlaelaelaelaelae:roflol::roflol:çok komik yaa bnde sevedim bu avatarını derin hiç değiştir yaa kötü bakıyo
hatta dedimki o kızı sana alayımmı dedim dudaklarını büzüyo nasıl bi gör
MERHABALAR BEN GELDİM:))
canım arkadaşım derinim saolsun vermiş size haberi,bende bizzat kendim gelmek istedim..
bugün çok ama çok mutlu oldum..
başka bir yerden olsa bu kadar mutlu olurmuydum bilemiyorum ama kk başka,burada sizler varsınız..
inşallah güzel bir sonuç alırım hayırlısı ile:)
inşallah RABBİM HEPİMİZE NASİP EDER,BURADAN PAYLAŞIRIZ CANLARIM..
BANA DUA EDİN OLURMU[/QUOT
ay insallah, mujedeyi vermeye de gelirsiniz cok yakinda icinizde bebislerinizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?