"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

nuruncum uzulme sevdiginden uzuluon tabii ama bosver nasil olsa anlar hatasini.
kizlar kk bende cok yavas su an, esimde bilgisyari istiyor biraz isim var sonra gelicem yine.
uzulme nurun hele aglamak, lutfen yapma.

kizlar cikiyorum dedim esim iyi istemiom henuz bilgisiyari deyince kalakaldim:)) ikiz hamileliklere baiim dedim, migdeleri bulaniyormus ve ben manyak, Allahim hamile kalirsam he cok migdem bulansin bebekler tekmeleyene kadar diye dua ederken buldum kendimi :smiley-cool: iyice yedim demek kafayi; bulanti saglikli hamileleige gostergeymis ya:)) bir de bebekler diye dua ediom, hamile kaldim da bebekler oldu da, migdemin bulanmasi kaldi:)) aha da kaybettiniz beni buraya kadarmis kafamçokkarıştı

ALLAH sağlık sıhhat versin bebeler deli anayı napsın kısss sen akıllı olki onlara bakasın gün bak ne dicem sen preseedi denesen bacım kaç kişi onla hamile kaldı ben ondan alacam bayramdan sonra sende bi araştır kafana yatarsa al

nuruncum, ben gecen ay sicak sut buharina oturdum, bu ay bal tarcin corek otu deniyorum:)) preseedi de denerim belki sonra ama bu gunler kocakari ilaclarina taktim:)) buyuklerimizin bir bildigi vardir hesabi:))
aslinda ben preesed de dahil her seye karsiydim ama bu hale geldim:)))) :smiley-cool:
deneriz anacim onu da deneriz, tup bebegi de deneriz, zaman cok gb gelior onumde hepsini deneriz :dilcikar:

yalniz kizlar sut buharina bes gun demisler bir gun dendim, tarcin corek otu sabah aksamis sadece aksam aliyorum; demekki hala korkuyorum bu tarz seylerden:)) ama bu gdisle buhar+corek otu+preesed+adacayi+tup bebek ben ayni aya sigdiririm yakinda gb gelior; hamile kalayim da hergun migdem bulanir Insallah diyenden ne beklenir naniknanik

kız sus dua eder gibi miğem bulansın denirmi ?? bulanmasın benim kardeşim bi öğürürdü af edersin derdimki bebek düşecek bizde yani annemlerin evde yemek yerdi kendi evinde kusardı :)) bende süt buharına oturdum ama bi kez sen nasıl yaptın yumurtlama günündemi ben nsıl yapayım bi anlatsana bal tarçını bende bu ay yapacam bide adaçayı yağını yapacam ilitihabım iyice kurusun diye

kız sen rahim filmi çekindinmi okudumda dış gebelik geçirenlerde amelyat falan olanlarda gözükür diyo şükür bende olmadı öyle şeyler acaba tıkalımıdır eşim diyoki araba lastiği şişirdikleri hava aleti var ya onla hava bassak açılırmı ( oda bi şekil çatlak

esinde alemmis:))
rahim filmi kesinlikle hem de hemen cektir, orda illa bir sey var diye mi degil, simdi biz uzun sure hamile kalamayanlarda rahim filminden sonra (doktor her sey iyi dese de) hamile kalma olsaligi cok yuksek. ornek "sevilim" biliyorsun doguma girecekti bu hafta, ay insallah dogurmustur arkadasim kolayca
cunku cok ufak yapisikliklar olabilirmis ve o film aciyor. ama doktor bile farketmiyor filmde o denli kucuk yapisiklikta. sevile doktoru her sey normal dedi, iki ay sonra falan hamile kaldi
o yuzden hemen cektir. bana gecen yil yapildi bir ise yaramadi ama yarayabilirdi de.

haa bu arada nurun elsik okumussun dis gebelik yada ameliyat gecirmene gerek yok eger hamile kalamiyorsan arastirmadaa her kadina yapilan en onemli tetkiklerden biridir rahim filmi.
bence sen saglam bir doktora git cunku uc yil demistin ama daha hicbir sey arastirilmamis sende. bak belki de rahim filmiyle hallolucak bence iyi bri doktor bul ve her testinizi iyice yaptirin.

kızlar ben geldim biraz..
günüm sagol canım.yengecigimin ikinci olucak kısmetse..
nasip canlar yaa..bizimki ne zaman yazıldıysa olacak...

walla bilgisayar karsisinda oturmaktan sirtim agridi, gerci kursum basliyor yakind gelmeye firsatim olmaz degerlendireyim bugunleri kkda:))

ya daha mutfak masam yari toplu duryuor yemek sonrasi agirlik coktu dur dedim bir sigara icip oyle toplayayim iki uc sattir durmusum meger:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…