"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım ya ne mutlu sana hiç merak etme bak beben gelecek sağlıkla dünyaya allah tüm isteyenlere ve banada nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiin

canım teşekkür ediyorum yaa Allah razı olsun sizlerden inşallah tez zamanda seninde meleğin gelir:Saruboceq:
canım ya ne mutlu sana hiç merak etme bak beben gelecek sağlıkla dünyaya allah tüm isteyenlere ve banada nasip etsin amiiiiiiiiiiiiiiiin
aminnn canım..inşallah dediğiniz gibi olur sağlıklı ve hayırlısı olur

slm kızlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsunn sağlıkla ve kucağımızda bebişlerle :Saruboceq: nice bayramlar görmek nasip etsin allahımm

ayy makbuşum sevinçten mutluluktan herşey birbirine karışmıştır şimdi
heeee
dikkat et kendine canım
ayy bizde böle olacakmıyız acaba yaaa :CüvCüv:

ben geldimmmmm kıslarrr.zynom ayşen makbuşum napıyonuz bakalım.
makbuşum canımm dikkat ediyosun inşallah..gündüz habire dikkat et demekten dilimde tüy bitti canom lütfen dikkatli ol.sigara asla koyma agzına yalvarırım..seni çok seviyorum canım arkadasım.bi ara da face e bak:)))

ayy makbuşum sevinçten mutluluktan herşey birbirine karışmıştır şimdi
heeee
dikkat et kendine canım
ayy bizde böle olacakmıyız acaba yaaa :CüvCüv:
canım benimm tabiki sizde Allahın izniyle hamiş kalıcaksınız
aa canım sen hamişmisin gözün aydın allahım sonuna kadar sağlıkla sürdürsün
amin canım sağoll
hoşgeldin aşkitommm ediyorum zaten korkma bol bol yatıyorum :))) bakarım face e yine ne delülük ettin kaydirigubbakcemile3

ettim bi delülük yaydım herkese hamiş oldugunkaydirigubbakcemile3

çektim bitanem için rahat olsun
ben şimdi çıkıyom kuşum.msne daldık burayı unuttum yine:)))
kocişle oturayım az..görüşürüz yine kıslar.

yaa kızmadın demi bitanem selim çok korkuyo haliyle bende ((hala inanamıyoruz bile
neyse kaçıyomuşsun bende kaçıyım biraz gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…