:roflol:ay delü gün öldürdün beni gülmektennn :))) evet kızlar çok beklemişsiniz beni kusuruma bakmayın bu saate kadar müsait olamadım 5 gün geciken adetimin üstüne bu sabah test yaptım 2. çizgi çıktı pek inanmadım akşamda kan verdim ve sonuç 353.95 aslında derinimden de ben rica ettim biliyorsunuz ilki acı bir tecrübe olarak kaldı yarın sabah doktora gidicem sizlere ondan sonra yazmak istedim ama günüm anlamış :)))sonuç olarak HAMİLEYİMMM :))
Rabbim hayırlısını nasip etsin hem mutlu hem şaşkınım dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım
anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm kızzzzzz makkbuşşşşşş canım yaaa hayırlı olsun datlum benim rabbim saglıkla kucaklamak nasip etsin ay ne kadar acaip oldum sevindim canım benim inş rabbim bu kez yüzünü güldürür inşşş canım hayydeeeee sırada bize geliyoooooopuyorumnanaktan:CüvCüv: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :1hug: maşallah canım hihoyyythihoyyythihoyyyt
canımmm çokkk sağol yaa banada çok büyük sürpriz oldu Rabbim sizlerin sevincinide yaşatsın bana inşallah bende seni çok çok öpüyorumhepinizi ii geceler tatlı rüyalarr
makbuşum öpüyyorum kuşum senii canımsın inş rabbim bizlerede tatıtırır :ecrin_bebek:
yok cnm neden kızayım.haklısınız sakınmakta.ben düşünemedim.senini için rahat etsin diye çektim bende canım.yaa kızmadın demi bitanem selim çok korkuyo haliyle bende((hala inanamıyoruz bile
neyse kaçıyomuşsun bende kaçıyım biraz gelirim yine
kısss delüüü bende geldim halay anam halay çeke çeke belim agrıdı nannkaydirigubbakcemile3ama deger makbuşum için haydiiinn hoppp:dance::teytey::dance::teytey: :teytey: :teytey:anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm kızzzzzz makkbuşşşşşş canım yaaa hayırlı olsun datlum benim rabbim saglıkla kucaklamak nasip etsin ay ne kadar acaip oldum sevindim canım benim inş rabbim bu kez yüzünü güldürür inşşş canım hayydeeeee sırada bize geliyoooooopuyorumnanaktan:CüvCüv: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey: :1hug: maşallah canım hihoyyythihoyyythihoyyyt
herkese iyi geceler topicin güzelleri ...
bende buhar banyosuna oturdum kızlarrrrrrrrrrrrrr
iyi ettin kızzz.maydonozlu dimi:)ama onu günde iki kere 3-4 gün yapıyolar sanırım etki etmesi için.
yapıldıkdan sonra ılıskıye gırmek lazımmıs ama ben yapmadım merakdan nasıl bırsey dıye ole yaptım bakalım uc gun yapcam nıye ılıskı yok dersenız aman geeln gıden cok ugrasamayız
derıncım su tup meselesıde sole bırsey benım cok yakın bır tanıdıgım var kadın bel cekıyor cogu kısıyı hamıle kalmasını saglamıs baya bılgılı bırı unlu sayılır kecıoren ankarada neyse bana dedıkı seyıne azıcık ıce dogru vıks sur dedı sabah agzında o kokuyla uyanırsan tuplerın acıktır duymazsan sana buhar hapalım dedı yaptım vıks hı ckoku gelmedı
canım yaa beni yanlış anlama ama ugraşma viksle falan.orası hassas bölge Allah korusun.tamam eskilerin bi bildigi oluyo mutlaka ama.öyle bel çekme falan dikkatli ol yani cnm.
derin burda misin?
mizmiz kiz yapa oole viks flan adam gb rahim filmi cektir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?