"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oyy datlu hamişde burdaymış nasılsın canım yaa 7 sinde mi gitcen hadi hayırlısı cano inş kesede görünücek daha sonrada kalp atışı duyulucakk sonrada kucagına alcaksın inşş

hoşgeldin bitanemmm sağol canım iyiyim yaa acık gaz sancım var :))) evet doktor öyle istedi inşallah dediğin gibi olucak bitanemm sen nasılsın

sagol canım bende iyiyim misafirim var benimde onla ugraşıp duruyom o yüzden sık sık giremiyorum zaten dünde memleketteydim annemleri ziyaret ettik geldik işte
kız gazın mı var aman boşver sallll gitsinnn tutma:) bide bol bol sıvı almayı unutma emi su iç çok tamam mı bide kabak çekirdegi tutunmaya yardımcıymış diyolar dı kk da bol bol yee:)

inş sevalimde güzel haberle gelir inşş
kız bide şu gögüs agrısı nasıl oluyo ben anlamyom onu adette bile agrımaz ki benimm

inş sevalimde güzel haberle gelir inşş
kız bide şu gögüs agrısı nasıl oluyo ben anlamyom onu adette bile agrımaz ki benimm
aa kabak çekirdeği demek bilmiyordum hiçç pek sevmem ama yerim..
yaa göğüslerim adet olucağım zamanda ağrırdı benim ama bu defa daha çok ağırdı dokunulmayacak kadar çok hemde kesin anlarsın merak etme

hımm anladım canım hep merak ediyordum da ben neyse o zaman olsun bakalım bende hissederim herallll
ya bilmiyom işte kk da tüp bebek bölümünde yazmışlardı tutunmaya yardımcı oluyo kabak çekirdegi die bak bi araştırda ona göre ye cano sonra vebal almayım allah korusun

cano benim misafr var a fazla kalamıyıcam malum yemek için hazırlık yapayım burda erken akşam oluyo 6 da yemek yiyoz daa akşam inş ugrarım tekrardan tebrikler kib öpüyorum seni

canım kusura bakma msne daldım semoşa msj attım o geldi msne zaten kolay gelsin sana öpüyorum çok seni

adet oldum 3gunum gectı ama oldum adet allahım isteyen herkeze bır evlat ver icindede bana ver

slm canlarim herseyden önce canim exsimi cani gönülden tebrik ediyorum seni bu listede görmek nasil bisey biliyormusun sen canim beniiimmm bütün dilegim simdi rabbimden hayirlisiyla kucagina almandir rabbime sigin rahat ol dualaimiz seninle

ve bayraminiz mübarek olsun kizlar kocisim burdaydi bayramdi derken birde cenazemiz vardi gelemedim üc gündür hepinizide cok özledim aeo gelirim yine kimsecikler yok suan zaten opuyorumnanaktan allahim esirgesin yaaaaa canim makbusum canimsin sen kissss

ayyyyyyyyyyy inanamıyorummmmm ne güzel bi haber bu giderken allah biliyo ya döndüğümde bi hamiş haberi alacağımı biliyodummmm çooooook sevindim makbuşum canım benim içini ferah tut HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK9ay sonunda sağlıcakla kucağına alıcaksın inşallah kendine çok dikkat et,bol bol dinlen canım bizlereede dua et rabbim bu mutluluğu bizlerede nasip etsin inşalllahhhhh

eximmm sağol bitanemm Rabbim hepimizin dualarını duysun meleğimi bana bağışlasın inşallahh..cenaze vardı demişsin başınız sağolsun canım
bersummm teşekkürler canım benimm yaa asıl güzel olan sevincimi kendi sevinciniz gibi paylaşmanız..dilerim Rabbim tez zamanda sizinde meleklerinizi gönderir:Saruboceq:

günaydın fıstıklarr kural bozulmasın açılış yine benden :))) aldım bir bardak sütümü geldim ama kimsecikler yokkk neyse ilerleyen saatlerde gelirim

aaaaaaaaa makberim bitanem ay inanmıyom canım benim çok güzel bir haber rabim sesimiz duydu canım sağlıklaa rabim kucağına almayı
nasip etsin tebrik ederim canım çok güzel haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…