sagol canım bende iyiyim misafirim var benimde onla ugraşıp duruyom o yüzden sık sık giremiyorum zaten dünde memleketteydim annemleri ziyaret ettik geldik işte
kız gazın mı var aman boşver sallll gitsinnn tutma:) bide bol bol sıvı almayı unutma emi su iç çok tamam mı bide kabak çekirdegi tutunmaya yardımcıymış diyolar dı kk da bol bol yee:)
aa kabak çekirdeği demek bilmiyordum hiçç pek sevmem ama yerim..inş sevalimde güzel haberle gelir inşş
kız bide şu gögüs agrısı nasıl oluyo ben anlamyom onu adette bile agrımaz ki benimm
HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم
EKİM AYI LİSTEMİZZZ......
Nesheli......................1 ekim
burcup35...................7 ekim
gamz........................12 ekimzeyn77......................15 ekim
crazybaby...............13 ekim
rapunzel_82..............20 ekim
yellowhot..................22 ekim
lostisland..................20-25 ekim
KASIM AYI LİSTEMİZZZ......
Lilyum....................1 kasım
esmaaa0202..........2 kasım
integral0027...........3 kasım
GokceRana23........5 kasım
uhde.......................5 kasım
richberry................7 kasımltuana....................10 kasım
bersuuu..................7 kasım
merseray................9 kasım
aysen_34................12 kasım
Derinsu...................16 kasım
ceylan83................17 kasım
zorxx......................26 kasım
nurunayn...............28 kasım
sevalemre..............29 kasım
ebrar_53....................?
tüliny.........................?gundogmadan..........? ...canım üzülmek yok yola devam..
ARALIK AYI LİSTEMİZZZ......
özçeliksena...............2 aralık
HAMİŞLERİMİZZZ....
MAKBER.............
betty0................
semafatih..........
sevilim...............
aglama..............
ummahan_d.......
butterflydsd.......
caneylom..........
cssa....................
halidedip............
eylul....................
ynlz.....................
buda listemiz
eximmm sağol bitanemm Rabbim hepimizin dualarını duysun meleğimi bana bağışlasın inşallahh..cenaze vardı demişsin başınız sağolsun canımslm canlarim herseyden önce canim exsimi cani gönülden tebrik ediyorum seni bu listede görmek nasil bisey biliyormusun sen canim beniiimmm bütün dilegim simdi rabbimden hayirlisiyla kucagina almandir rabbime sigin rahat ol dualaimiz seninle
ve bayraminiz mübarek olsun kizlar kocisim burdaydi bayramdi derken birde cenazemiz vardi gelemedim üc gündür hepinizide cok özledim aeo gelirim yine kimsecikler yok suan zaten opuyorumnanaktanallahim esirgesin yaaaaa canim makbusum canimsin sen kissss
bersummm teşekkürler canım benimm yaa asıl güzel olan sevincimi kendi sevinciniz gibi paylaşmanız..dilerim Rabbim tez zamanda sizinde meleklerinizi gönderir:Saruboceq:ayyyyyyyyyyy inanamıyorummmmm ne güzel bi haber bu giderken allah biliyo ya döndüğümde bi hamiş haberi alacağımı biliyodummmm çooooook sevindim makbuşum canım benim içini ferah tut HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK9ay sonunda sağlıcakla kucağına alıcaksın inşallah kendine çok dikkat et,bol bol dinlen canım bizlereede dua et rabbim bu mutluluğu bizlerede nasip etsin inşalllahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?