kizlar selam acele bakip cikacagim esim kapmadan bir bakiim dedim:)
hepinize iyi geceler.
derin gorunmedi selamlar derincim.
senacim evet tup bebek dusunuyorum daha var cunku resmi islemler surer birkac ay; olsun daha iyi bahara. hayirli olsun da gec olsun yeterki.
canım bildiğim kadarıyla farketmiyo .istersen 5.gün başla 15 gün kullanıcaksın sonra ara vericeksin .aslında bende yaptım çokda şe yaramadı .ama herbünye farklıdır .denemekte fayda var .benim arkadaşım hamile kaldı bukürle .iki kere aşılama yaptı olmadı hemde tek tüpü yapışıktı .ama şimdi hamile çok şükür .ben herşyin zamanı olduğuna inanıyorum bunlar vesile yani..
canım bende adet düzensizliği vardı 7 ay tedavi gördüm 1.5 ay önce tiroid olduğu ve bu yüzden adetlerimin düzensiz olduğu ve hamile kalmamı zorlaştıranın da bu olduğu öğrenildi ilaç tedavisi oluyorum şu an tsh düştü...geçen ay 25.günde bu ay da 24 günde regl oldum..işte böle tatlım başka bi sorun yok gibi gözüküyo
doktorum muayenede yumurtalıklarımın gayet çok olduğunu ve sağlıklı olduğunu sölemişti...
bekliyorummm bekliyorummm
artık şubat ayında tedaviye balşıycam hayırlısı bakalım
çok uuzn yazdım kusura bakma canımcımopuyorumnanaktan
canım çok geçmiş olsun aynı sorun bendede var .tiroit yani.gerçi benim sorun çıkmadan öncede adetlerim düzensizdi .buarada tsh kaç?ve hangi ilacı kullanıyosun?
ebrarcım yaa 5 gün başlayıp 15 gün içiliyoda
yumrtlama dönemine felan denk geliyo yaa bebiş hani olurda tutunmaya felan çalışırsa düşürür diyede okudum
o yüzden terddüt ettim ben
canım benimde adetlerim düzensizdi kendimi bildim bileli
kilo alıyodum veremiyodum aslında bu sorun bende hep varmış anlıycan
benim 4.65 idi 2.40 düşmüş
levetiron kullanıyorum
sen hal kullanıyomusun reglin düzenlimi canım
canım ben saraçoğlundan dinlemiştim kesinlikle düşük yapmaz diyor .ama yinede sen bilirsin tatlım.galiba bununla ilgili topic var .onlardan bilgi alırsan daha iyi olur..
canım senin çok yüksek değilmiş benim 7.48 di şuanda 4.82ye düşmüş .benim daha önce yoktu böyle problemim .gerçi bayadır hormon tahlili yaptırmamıştım.enson tüpbebek yaptığımda yapılmıştı ondada normal çıkmıştı .ben ilaca başlıyalı 20 gün oldu bakalım düzenli gelicekmi adetim .buarada ben euytroks kullanıyorum..
evet canım bende o topiği okuyorum şimdi
ayy baya bu kürün vesile olup hamiş kalanı çokmuş yaaa
evet bende 5 gün başlim 15 gün içim sabah akşam
bakalım inşlhh vesile olur
canım hamile kalmak için değerin 1.5 2 arası olması gerekiyomuş diye okudum hep
senin baya yüksekmiş canım sabah aç karınına tam mı alıyosun
ben yarım alıyorum bi dahaki kontrolüm şubat sonu...inşlhh en tez zamanda hayırlı bi şekilde yavrularımıza kavuşuruz canım
allah bizlere sabır versin herşeyin hayırlısını versin