evet canım öyle olması gerekiyomuş .düşseydi ben buay tedaviye başlıycaktım ama olmadı .sabah aç karnına 1 tane alıyodum şimdi 1,5 a çıkardı doktorum canım .20 gün sonra tekrar yaptırıcam bakalım..canım hamile kalmak için değerin 1.5 2 arası olması gerekiyomuş diye okudum hep
senin baya yüksekmiş canım sabah aç karınına tam mı alıyosun
ben yarım alıyorum bi dahaki kontrolüm şubat sonu...inşlhh en tez zamanda hayırlı bi şekilde yavrularımıza kavuşuruz canım
allah bizlere sabır versin herşeyin hayırlısını versin
Soğan kürünü bende yaptım 3 ay önce 5.günü başladım 15 gün sabah aç karnına akşam yatmadan önce 15 dak önce ama bir işe yaramadı( Rahim filmi çekildim tüplerim açık adetimde düzeldi sanmıştım ama yine gecikti ( Bugün yine test yaptım 2 günde 1 yapıyorum negatif çıktı..Allahım ne zaman çift göreceğim hayal gibi..Adet olunca bal çörekotu ve tarçın yapacağım..Adet olmuyorum sorunum yok hamile değilim..Ne olacaksam olayım artık..Yüce Rabbimin bir bildiği var muhakkak..O ol der ve olur..Hepimize ol desin bebişlerimiz gelsin inşallah..
canım bu kür sadece 1 aylık değilmiş sen neden yarım bıraktın
herşeyin hayırlısı tabi
bende bal çörek otunu yapacaktım vazgeçtim regliyi geciktirmiş burdaki arkadaşların çoğunun..
herşey vesile tabiki
rabbim bizlerinde yüzlerini güldürecek ,nşlhh
vakti saati gelmemiş diyeceğiz ve bol bol dua edeceğiz yapacak başka bişeyimiz yok
canım benim iyiyi çok şükür gaz dışında bi şikayetim yok..sanada geçmiş olsun canı inşallah erir kistin.ayrıca her dakika hepiniz dilimdesiniz Allah sesimizi duyar inşallahslm makbuş nasılsın canım inşallah iyisindir hamilelik nasıl gidiyo bugün doktora gittim yumurtalığımda 2 cmlik kist kalmış bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam tedaviye ara vericez neyse şimdi ben aöf işletme kurslarına başladım artık dersten kafamı bu çocuk olayına takmam canım hamilelerin duası daha çabuk kabul olur bizede dua et bizim hastanede hamile bi hemşire var Allah razı olsun kız hep dua ediyo sen de kendine çok dikkat et cnm
evet bitanem gezdik bugün ama baya yoruldum çokta uykum var alıştım 1 haftada hantallığa :)))selam hanımlar ben geldimm..
makbuşum gezdin haa ohh iyi etmişsin .değişiklik gerekiyo arada ..ee anlat bakalım nasıl gidiyo ?herşey yolunda inşallah..
derinim burdasın galiba senide çok özledim canım nasılsın?işler yolundamı bitanem
ya bitanem kızma ne olur yani günde 2 paket içen ben akşamları 1-2 nefes çekiyorum sadece zaten çokta değil inan benim vicdanım dayanmıyor zaten:1hug:selam kızlarrr..
ebrarım girdim alıntılarımı yaptım ama yazamadım kk geçici olarak servis dışı dedi((
günüm kusura bakmayın canım benim konusamadık...bu arada senin sonuçlar şükür iyi çıkmış canım...hadi hayırlısı.
senammmmmm canım benim..dua ederiz tabiki.zaten hep ediyoruz kuşumm.inşallahhhh bu defa yeniden sevineceksin Allah yüzünü tez zamanda güldürsün sonuna kadar inşallah:Saruboceq:
ceylanım adet olmuşsun(üzme kendini bitanem..gelecek aya inşallah..alıştık artık..ama biz bigün böyle alıştık derken çift çizgiyi şap diye görücez emin olŞeniz
makbuşummm canım benim..dikkat et kendine..bak gözümün önünde sigara içtin.elimde olsa elinden alıcaktım ama malesef((çok kızıyorum sana...ha bi nefes ha bütün içmişsin..zehirleme çocugu klava:
gökçemm hayırdır canım yaa.o kalp agrısı bende de oluyor.üşütüyoruz büyük ihtimalle..he bide sıkıntıdan oluyor..kendini üzme sakın canım arkadasım.Şeniz
loçkammmm bende özledim hepinizi yaaa((canım benim.işler iyidir inşallahŞeniz
yeni gelen tüm arkadaslar hoşgelmişler...ama bi ugrayan bi daha ugramıyor o yüzden herkesi aklımda tutamıyorum.
mannak karuuuu diyorum yaaa bir nefes bile ne kadar zararlıı asla agzına koymamalısın ve hatta içenlerin yanında bile durma..biz o meleklere kavuşmak için savas veriyoruzz...üzme beni.lütfen içem hiçcanım benim iyiyi çok şükür gaz dışında bi şikayetim yok..sanada geçmiş olsun canı inşallah erir kistin.ayrıca her dakika hepiniz dilimdesiniz Allah sesimizi duyar inşallah
evet bitanem gezdik bugün ama baya yoruldum çokta uykum var alıştım 1 haftada hantallığa :)))
ya bitanem kızma ne olur yani günde 2 paket içen ben akşamları 1-2 nefes çekiyorum sadece zaten çokta değil inan benim vicdanım dayanmıyor zaten:1hug:
slm güzeller ya hepiniz kaçmışınız amaaa
makbuşum sen görünüyon nasılsın bakemm yarın gitcen dr a?derinim işler ii diyon maşallah canım aslında wc işi gerçekten zor ya o kadar tutamam ben helede durmadan giden biri oldugum için:) allah kolaylık versin canım bendeiyiyim çok şükür ya geçti o agrım sen nasılsın
valla canım ben onu bunu bilmem.hiçbişey bahane olamaz buna.içememn şart o kadar.ama sen bilirsin..ben akıl erdiremiyorumm ..herneyse dikkat et bitanem.aminn gökçemm gece gündüz her an hepimize dualar ediyorum Allahım şahit inanın sizin güzel haberlerinizi duymak beni dahada mutlu edicek..
derinim bitanemmm haklısın bende çok kızıyorum kendime((gündüz içmiyorum hiç uyuyorum zaten sürekli ama akşamları kociş gelip içiyo ee gelde dayan çoğu zaman çekmiyorum oda vermiyo zaten ama evde içmesi bana dert
bilimyom gökçem sanmıyorum biyş yapacaklarını.idare edicem böyle artıkhg derinim evet ya zor senin için biraz daha dayan bakalım belki sonra bişeyler yaparlar yemek wc konuus-unnda tamamcanım ii geceler bende kçıyom kib öp
bitanemmm biliyorum beni düşündüğünüzden diyorsunuz ama gerçekten bende çok vicdan azabı duyuyorum ya yanımda kimse içmese umursamıyorum bile ama dediğim gibi o kociş yokmuuu tam sopalıkbide derinimin dedigi gibi sigara içme seni sıkmak istemyom bu konuda belki iki nefes ii geliyodur bende hamile olsam bende çekerdim ama en azından yarından sonra daha da az olsun çekme olurmu fırttt
sağol bitanemmm kötü şeyler düşünmemek için hep dualar ediyorum inşallah dediğiniz gibi olur inşallahhmakbuşum benim..hiç aklına kötü şeyleri getirme.herşey iyi gidecek ben inanıyorum canım...
az kaldı 1 gün sonra inşallah kesede görünecek minşin gülümseyecek sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?