"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın makbuşummmŞenizkaçırdım ama seni:çok üzgünüm:işe gitmeden bi bakınayım dedim..
offf bu aralar çok rüya görür oldum yaaa...bu defa gördügüm korkuttu beni:çok üzgünüm:
bir sürü sokak arası var annemlerin eve çıkan...ben onların aşagısında duruyorum hangisine gitsem çıkmak için kapalı..birini yıkmışlar önünde set oluşmuş..digerinide başka bişeyy digerinde de öyle...offf diyorum nasıl gidicem...sonra bi yolunu bulup kestirme gibi ama oradan biri çıkarıyo bizi..annemin evine gidiyorum..hee bide ondan öncesi testler yapmışım birsürü..birine bakıyorum aaaa diyorum bu kardeşimin yaptıgı onunki pozitifmiş..benimkilere bakıyorumm çıkmıyo bişeyyy..hayır olsun inşallah.testlerlede haşır neşir degilim çok zamandır:uhm:

günaydın nurcum nasılsın canım?ay az kaldı işleme yarın sabah gidicen dimi..bak bide ne dicem..filmden önce agrı kesici alınabilirmiş..doktorun yazısını okudum.evden çıkarken iç bence canım.agrılarını hafifletiyormuş.

derincim geçmişi okuyodum şimdi yazını gördüm evet ya yarın ya tüpler açık olsunda acıya dayanırım canım sen nasılsın yara geçtimi.

canım olsun...Allahın iziniyle açıktır inşallah canım içini rahat tut..kendinide kasma o esnada canım..şimdiden geçmiş olsun..ben napayım şimdi çıkıcam canım giymek için.anca açarım dükkanı.
benim yarayı adet bitimi tekrar donduracak yüzeyde biraz kalmış ama derinligi gitmiş yaranın şükür..öyle yani ..şimdi kaçtım müsadenle.akşam kısmetse görüşürüz canım...öptüm seni.

günaydın kızlar nurunayn nasılsın cnm ay ben şimdiden kasıldım film için umarım iyi olur yarın ya
derincim sanada kolay gelsin cnmm rüyanıda hayra yoralım testler pozitif çıksın inşallah

rüyanı hayra yor hayır olsun..
dün hsg için ilaç almaya gittim eczacı kadınla konuştum sağolsun benle çok ilgilendi..
bi sürü şey anlattı; ilişki sonrası yataktan çıkma,belinin altına yastık koy, sabahları ateşini ölç ve takip et dedi bunlar bildiğimiz şeyler asıl bomba..
dediki nasılki balık her suda yaşayamaz ölür spermlerinde yaşayacağı ortamlar vardır dedi..
1 litre suya 1 tatlı kaşığı karbanot koy karıştır ve enjektör ile vajinayı yıka ıslat dedi ilişki öncesi
ayrıca bide 1litre suya 1 tatlı kaşığı sirke koy karıştır yine onuda enjektör ile vajinayı yıka dedi...
kadın orta yaşta biri idi benim ALLAHA inancım sonsuz ama ben bunlara çok inanıyorum bir ay birini bir ay birini dene ve sonucu bana ne olursa olsun gel söyle dedi..
ya böyle zaten eczanede kaynanamların oradaydı onlarda tanıyo, görümcem o benim doktorum diyo ve son olarak karbanotlu su kız spermlerini sirkeli su erkek bebek spermlerini yaşatıyo ve yumurtayla birleştiemesini sağlıyo, ben eczacıyım ama doğal şeylerede inanırım dedi..
ya kızlar işte böyle ben yarın hsg olacam ya inş bi sorun olmaz içeriye verilen ilaç ufak tıkanıklıklarıda açıuomuş ateş ilede ovulasyonu arıyacam ve bunları deniyecem tabbii RABBıM dilerse olur benim karnım ağrımaya başladı bile bana dua edin olurmu...

günaydın kızlar nurunayn nasılsın cnm ay ben şimdiden kasıldım film için umarım iyi olur yarın ya
derincim sanada kolay gelsin cnmm rüyanıda hayra yoralım testler pozitif çıksın inşallah

canım sanada kıss benimde karnım ağrıyo bakalım ne olacak?
canım bak sana ne diyecem bilmem yaparmısın ama KURANI KERİM her derde devadır heleki gönüllere mutlaka biliyosundur KURANDA İNŞİRAH SURESİ VAR
onu bul ve bugün yarın vakit bulduğun sürece oku o sure KALBİ FERAHLATMAYA YARIYO..
belki dersin okumasını bilmiyorum o zaman bildiğin surelerden oku hele yarın hsg için gittiğin zaman içinden devamlı oku canım olurmu bende okuyacam RABBİM sonumuzu hayreylesin sonucu bana yaz olurmu bende yazarım..

cnm okumazmıyım hiç yasin okuyorum sürekli okuycam tabiki yeterki açık çıksn acaip stres var bende korkmuyorum acıdan falan 7 saatlik ameliyat geçirdim ben bu bana iğne gibi gelir ama sonu inşallah iyi olur evt umarım güzel haberlerle döneriz cnm

amin bende azcık evleri temizleyim dedim çıkacam şimdi kendine iyi bak işim 2 saatte biter sonra gelirim karşılaşamasakda kendine iyi bakALLAHA EMANET OL

ya bide bu anlattığın şey varya sodalı su sirkeli su falan yapıcakmısın bunu?zor bişi be içerilere göndercez herhalde öylemi?kaydirigubbakcemile3

ya bide bu anlattığın şey varya sodalı su sirkeli su falan yapıcakmısın bunu?zor bişi be içerilere göndercez herhalde öylemi?kaydirigubbakcemile3

YAPACAM ASLINDA BEN KADINA PRESEEDİ SORDUM KADIN BUNLARI DENE DEDİ ben üç gecedir adaçayı yağını kullanıyorum bende biraz iltihap vardı fitil kullandım ama belki geçmemiştir dedim onu kullanıyorum ama bi anormallik yok bakalım yarın ne olacak şimdi gerçekten kaçtım..

slm güzellerr hayırlı pazarlar diliyorum canolarım benim
derinim kolay gelsin kuşumm bol kazançlar inş
nuruncum az kadı hsg ne kızların dedigi gibi sen askin ol inş temiz çıkar fazlada acımaz inş
sevalim sanada kolay gelsin datlucukumm

loçkam bende seni çok seviyom bitanem gördüün rüya hayırlara vesile olsun canım inşllah beişin geliyo sana bu rüyada ayan olumuştur
loçkam benim vc sorunun vars kapa git 2 dakada ihtiyacını gö r gel niye tutuyon iyi değil bende tkim dükansa vc var dükanımda ama dükanıc2 dakalığınıa kapatıyom ihtiyacımı görüyom açıyom bitanem kadınla konuş
gökçşum hoşgeldin nasılsın ende yeni geldim dükana evii hiç görmeyin btık durtumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…