"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ama söktürücü 5 gün içiliyo ya sonra bitince bikaç gün içinde adet oluyosun daha ben 3. günü içiyorum...

ben niye telaşlandım biliyo musun....kistim yok neden gecikti...hadi gecikti adet olacaksam ateşim neden yüksek bu yanma ve bulantı neden?

sağol gülüüüüüüüüümmm senin de herşey gönlünce olsun....

bi an önce olsam da hemen tedaviye başlasam inşallah hap biter bitmez olurum salı bitecek hap ama hemen adet olmuyosun bari en geç cuma olsam da iğnelerime başlasam.......offf nasıl zaman geçecek yaaaaaaa........

senam sabırlısın sen canım sabretelim inan her şey oluna girecek biraz kafana fazlatakma morlde cok önemli moalini yüksek tut

selam canlarımmm ya öğleden sonra kociş arabaylan uğraşırken bende kızları banyo yaptırdım kendimde yaptım sonra elektrikler gitti uyumuş kalmışım yine kaydirigubbakcemile3şimcikte kocişim bana balık pişiriyor bende keyif yapıyorum sositososito
ve veee bana dua eden bitanecik arkadaşlarımmm hepinizden Allah razı olsun sizleri çok çokkk sefiyorummmmmŞenizŞenizŞeniz

günaydın kızlar nurunayn nasılsın cnm ay ben şimdiden kasıldım film için umarım iyi olur yarın ya
derincim sanada kolay gelsin cnmm rüyanıda hayra yoralım testler pozitif çıksın inşallah
canım yaaa kasma kendini.inşallah çok agrın olmaz.şimdiden sıkma kendini..hayırlısı canım.
sagol zorum yaa rüyalara bakarsakkk:))hayır olsun inşallah.

iyi valla beni sevmiyonmu((
canımm sagol rüya işte ama test kısmından degil de gidecegim yolların kapalı olması kısmı canımı sıktı..yoksa test göre göree yedik kafayı zaten:))
bakk bende güne katılıyorum..bunu sana söyleyen istedigi kadar eczacı vs..olsun güvenme canım..anlıyorum senide ama Allah korusun herkese aynı etkiyi yapacak diye birşey yok...sen bilirsin yinede..gönül ister ki işe yarayan birşey olsun ve zarar vermeyecegini bilsen keşke...yapma tatlım.doktoruna sormadan en azından!Şeniz
kızz hepinizi seviyom yaa deme öyle:))Şeniz
saagolasın canım yaaa.amann pazar pazar boşa açıyoz hee.gelen giden çok az..4 de kapasam yeriydi ama abla geldi durdu akşam üstü 6 buçuga kadar in cin top oynuyo caddede bizde alık gibi tv baktım saatlerce:mymeka:
sen nasılsın bebişimm özledim yaaa(
Aminnn sevalim hayır olsun inşallah.:Saruboceq:
valla wc işi müthiş zorluyo beni..bk bugün akşam üstü geldi abla o geldiginde yoktu...
sonra 5 gibi bi bastırdı afedersin kasıklarım patlıcaktı sen burdayken gideyim dedim bari kardeşimin eski çalıştıgı yere.anamm bi baktım kapalılar:bbo:
sonra git dedi kuaför arkadasa..yok dedim bilmedigim insanın wcsine girmem.tuttum kapatana kadar((eve nasıl girdigimi bilemedim valla..:gitme:
canım yaaa...herkesten herşey beklenir..açıkçası benim aklıma başkalarıda geliyodaa neyse.kaydirigubbakcemilegeçmiş olsun mala gelsin dedigin gibi...
zeyno yaptı test cnm bişey yok:)
evet canım bende inanıyorumm inşallahhhhhh :Saruboceq:
sen naptın kuşumm özledim hepinizi (
haklısın canım..kafamız dolu bin türlü şey düşünüyoruz..zaten bikaç gündür de çok sinirliyim çok keyifsizimm..canım hiçbirşey yapmak istemiyorr bi acaipim..bu rüyada da test degilde dedigim gibi yollarımın kapalı olması falan etkiledi hayıra çıksın inşallah:Saruboceq:
canım yaaa endişelenmee..bak bende yeni bitirdim söktürücüyü kuşum..başlamadn öncede doktora sordum..ben buna geç başlıcam bayram üstü hastalanmak istemiyorum diye..dedim ki hamilelik oluşursa içmeden önce bi zararı olurmu dedim.hayırrr dedi kesin bi dille..bende içtim napiyim..şimdide hiç adetlenecem gibi bi belirti yok..sadece göğüslerim acıyo biraz o kadar.akıntım bile yok hiç.yani canım sen bilirsin istersen yap bi idrar daha.
canım iyi etmişiniz valla..
Allah senden de razı olsun inşallah canım benimmmmŞeniz

derin anam bu tuvalet tut tut nereye kadar:)) ana ben olsam tutamaz birakirdim walla sen iyisin yine:))
kizlar grip oldum atesim yok ates yoksa domuz gribi degildir di mi??? rich azicik bilgi var bacim?

iyi akşamlar kızlar kimse yok nerdesiniz ya benim heyecan hat sahfada..
hiç iyi değilim. çok sinirliyim eşimlede atıştık bilgisayara şifre koydu bebek diye kafayı yedin, banada yedirtecen diyo kızdı söylendi şifreyi koydu gitti bende kardeşime geldim biraz size bakayım dedim..
ya napayım anne olmak benimde hakkım değilmi mafoldumben ben okadar sitresteyim bide bana kızıyo
günüm canım sağol dediğinde haklı olabilirsin amma çaresizlik öyle kötüki..
ALLAH başka dert vermesin ne diyelim..
hadi gelin kısslar laflayalım azcık..

ben geldimmm bakıyım dedim nabersiniz hanımlar yaa ben acayip duygular içindeyim hem korku hem heyecan offf dua edin bana ne olurrrr

makbercim merak etme uyuyon ya durup durup daha ne olsun, iyi kuzucugun sen hic merak etme, Allaha emanet canim, cok guzel haberlerle geliceksin yarin hem alttan baktirki kalp atislarini da duyup gel, benim 5+4 alttan duyulmustu. bes arti iki de bile duyuluyor. sadece kese degil gum gum atislarla doneceksin Insallah. dularimizdasin.

makbuşum evet canım sen hiç üzme kendini rabbim herşeyi hayırlı halde ayarlamıştır dua et sen inş görürsün cnaım inş
günüm sen napıyon gııı msn eklemedin mi halen beni delü garuuu
derinim canım bende seni çokk özledim datlum

geçmiş olsun günüm yaa havalar mı soguk orda yada grip mi fazla geçmiş olsun dikkat et tabiki bol bol sıvı al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…