- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
canım yaaa kasma kendini.inşallah çok agrın olmaz.şimdiden sıkma kendini..hayırlısı canım.günaydın kızlar nurunayn nasılsın cnm ay ben şimdiden kasıldım film için umarım iyi olur yarın ya
derincim sanada kolay gelsin cnmm rüyanıda hayra yoralım testler pozitif çıksın inşallah
rüyanı hayra yor hayır olsun..
dün hsg için ilaç almaya gittim eczacı kadınla konuştum sağolsun benle çok ilgilendi..
bi sürü şey anlattı; ilişki sonrası yataktan çıkma,belinin altına yastık koy, sabahları ateşini ölç ve takip et dedi bunlar bildiğimiz şeyler asıl bomba..
dediki nasılki balık her suda yaşayamaz ölür spermlerinde yaşayacağı ortamlar vardır dedi..
1 litre suya 1 tatlı kaşığı karbanot koy karıştır ve enjektör ile vajinayı yıka ıslat dedi ilişki öncesi
ayrıca bide 1litre suya 1 tatlı kaşığı sirke koy karıştır yine onuda enjektör ile vajinayı yıka dedi...
kadın orta yaşta biri idi benim ALLAHA inancım sonsuz ama ben bunlara çok inanıyorum bir ay birini bir ay birini dene ve sonucu bana ne olursa olsun gel söyle dedi..
ya böyle zaten eczanede kaynanamların oradaydı onlarda tanıyo, görümcem o benim doktorum diyo ve son olarak karbanotlu su kız spermlerini sirkeli su erkek bebek spermlerini yaşatıyo ve yumurtayla birleştiemesini sağlıyo, ben eczacıyım ama doğal şeylerede inanırım dedi..
ya kızlar işte böyle ben yarın hsg olacam ya inş bi sorun olmaz içeriye verilen ilaç ufak tıkanıklıklarıda açıuomuş ateş ilede ovulasyonu arıyacam ve bunları deniyecem tabbii RABBİM dilerse olur benim karnım ağrımaya başladı bile bana dua edin olurmu...
canımm sagol rüya işte ama test kısmından degil de gidecegim yolların kapalı olması kısmı canımı sıktı..yoksa test göre göree yedik kafayı zaten:))iyi valla beni sevmiyonmu((
saagolasın canım yaaa.amann pazar pazar boşa açıyoz hee.gelen giden çok az..4 de kapasam yeriydi ama abla geldi durdu akşam üstü 6 buçuga kadar in cin top oynuyo caddede bizde alık gibi tv baktım saatlerce:mymeka:slm güzellerr hayırlı pazarlar diliyorum canolarım benim
derinim kolay gelsin kuşumm bol kazançlar inş
nuruncum az kadı hsg ne kızların dedigi gibi sen askin ol inş temiz çıkar fazlada acımaz inş
sevalim sanada kolay gelsin datlucukumm
Aminnn sevalim hayır olsun inşallah.:Saruboceq:loçkam bende seni çok seviyom bitanem gördüün rüya hayırlara vesile olsun canım inşllah beişin geliyo sana bu rüyada ayan olumuştur
loçkam benim vc sorunun vars kapa git 2 dakada ihtiyacını gö r gel niye tutuyon iyi değil bende tkim dükansa vc var dükanımda ama dükanıc2 dakalığınıa kapatıyom ihtiyacımı görüyom açıyom bitanem kadınla konuş
gökçşum hoşgeldin nasılsın ende yeni geldim dükana evii hiç görmeyin btık durtumda
canım yaaa...herkesten herşey beklenir..açıkçası benim aklıma başkalarıda geliyodaa neyse.kaydirigubbakcemilegeçmiş olsun mala gelsin dedigin gibi...canımm bende kaçırdım seni yaa başımızdan belalar eksik olmuyor birileri yine arabanın lastiklerini bıçaklamış ve farını kırmış of yaaa neyin nesiyse bir değil iki değil..canım seninde rüyan hayırlara çıksın şu test olayı kafama takıldı zeynoya söylede yapsın bi
evet canım bende inanıyorumm inşallahhhhhh :Saruboceq:canım evet buara kkdaki problemler kopardı bizi .bende seni görünce sevinmiştim ama yine aynı şey oldu banada .ama çabuk düzeldi.neyse biara konuşuruz fıstığım ..
canomm konuşamadık seninlede .neyse biara kaynatırız .öpüyorum datlumm kıymatlum..
derinim hayır olsun rüyan canım .inşallah bizde görücez testte pozitifi .ben inanıyorum hemde enkısa zamanda..
haklısın canım..kafamız dolu bin türlü şey düşünüyoruz..zaten bikaç gündür de çok sinirliyim çok keyifsizimm..canım hiçbirşey yapmak istemiyorr bi acaipim..bu rüyada da test degilde dedigim gibi yollarımın kapalı olması falan etkiledi hayıra çıksın inşallah:Saruboceq:selam kizlar derincim ben de goruyorum boyle stresli ruyalar cok normal kafamiz hep olumsuz bu konuda.
nuruncum sakin sirkeli ya da karbonatli su enjekte etme iceriye dogal tedavilere inanabilirsin ama konu iceriye bir sey enjekte etmekse cok cok tehlikeli sakin ama sakin yapma, buhara otur corek otu ye vs. tamam ama rahim bir hamilelik icin olmazsa olmaz bir organ ufacik bir sorun dusuk nedenidir sakin iceriye dokunma!!! ayrica bizim akintimiz spermin yasamasi icin yeterince uygun haa bir de bunun da tipta testi var cok kafaya takiyorsan doktoruna soyle o testi yapsin "yumurtlama donemim akintim yeterli mi spermin yasamasina elverisli mi bunun testi varmis" de kendisini anlar, bana yapildi acayip basit bir test. ama israr ediyorum iceriye hicbir sey enjekte etme bak donusu yok kotu bir sey olursa tedavisi falan yok yani, akintinin yapisini bozarsan.
canım yaaa endişelenmee..bak bende yeni bitirdim söktürücüyü kuşum..başlamadn öncede doktora sordum..ben buna geç başlıcam bayram üstü hastalanmak istemiyorum diye..dedim ki hamilelik oluşursa içmeden önce bi zararı olurmu dedim.hayırrr dedi kesin bi dille..bende içtim napiyim..şimdide hiç adetlenecem gibi bi belirti yok..sadece göğüslerim acıyo biraz o kadar.akıntım bile yok hiç.yani canım sen bilirsin istersen yap bi idrar daha.ya kızlar benim adetim bugün itibariyle 6 gün gecikti ve ben bugün 3 gündür adet söktürücü kullanıyorum....ateşimi ölçtüm 37,4...midem falan ekşiyo ama kan testim perşembe yaptırmıştım negatifti....bişi çıkmaz dimi korkuyom yaa.......kistim de yokmuş hiç neden gecikti o zaman ve neden ateşim yüksek..adet söktürücü falan allah korusun...tekrar idrar mı yapsam...
canım iyi etmişiniz valla..selam canlarımmm ya öğleden sonra kociş arabaylan uğraşırken bende kızları banyo yaptırdım kendimde yaptım sonra elektrikler gitti uyumuş kalmışım yine kaydirigubbakcemile3şimcikte kocişim bana balık pişiriyor bende keyif yapıyorum sositososito
ve veee bana dua eden bitanecik arkadaşlarımmm hepinizden Allah razı olsun sizleri çok çokkk sefiyorummmmmŞenizŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?