"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım evet buara kkdaki problemler kopardı bizi .bende seni görünce sevinmiştim ama yine aynı şey oldu banada .ama çabuk düzeldi.neyse biara konuşuruz fıstığım ..
canomm konuşamadık seninlede .neyse biara kaynatırız .öpüyorum datlumm kıymatlum..

derinim hayır olsun rüyan canım .inşallah bizde görücez testte pozitifi .ben inanıyorum hemde enkısa zamanda..

canım hsg den hayırlı sonuç alırsın inşallah .ama bu anlattıkların biraz zor yaa .ben korkarım .biliyosun çocuk için enönemli yer orası allah korusun bişey olursa naparız .sende iyi düşün öyle yap .herşey gönlünce olsun..
canom çok geçmiş olsun hay allahım niye böyle oluyo yaa .bunlar nasıl insan .aslında insanda denemez ama .neyse sağlık olsun cana gelmesinde gerisi hallolur canım.buarada doktora yarınmı gidiyosun ?inşallah güzel haberlerle dönücen canım.yiğenimizin resmiyle beraber .:ecrin_bebek::Saruboceq:
kızlar gitinizmi

sevalim selam canım nasılsın?bugünde çalışıyosun.allahım kolaylık versin tatlım..

öyle canım kolay değil iyi yapıyosun boşver evde durup napıcaksın .sağlık olsunda gerisi boş .inan ben çalıştığım dönemlerde daha iyi hissediyodum kendimi .şimdi monoton bir hayat işte..

evet haklısın bitanem en azından hem evinimn geçimin sağlıyom hemdebiirkim yapıyom
canı bazen çok sıkıkılyom dükkanda bazende hiç gdiesimolmuyo eve

canım yaa kolay gelsin .inşaat pisliği çok zordur .çok iyi bilirim .allah kolaylık versin..bende çok çektim yeni evime geçtiğimde..

hiç sıkma kendini yavaş yavaş yap .temizlikçi tutsan onlarda gelmiyo inşaat pisliğine .gelselerde bidünya para istiyolar..
canım benim çamaşır asmam gerek görüşürüz sonra .daha yemek yapıcam ufff canımda hiç istemiyo .neyse ben kaçtım öpüyorum seni .

selam kizlar derincim ben de goruyorum boyle stresli ruyalar cok normal kafamiz hep olumsuz bu konuda.
nuruncum sakin sirkeli ya da karbonatli su enjekte etme iceriye dogal tedavilere inanabilirsin ama konu iceriye bir sey enjekte etmekse cok cok tehlikeli sakin ama sakin yapma, buhara otur corek otu ye vs. tamam ama rahim bir hamilelik icin olmazsa olmaz bir organ ufacik bir sorun dusuk nedenidir sakin iceriye dokunma!!! ayrica bizim akintimiz spermin yasamasi icin yeterince uygun haa bir de bunun da tipta testi var cok kafaya takiyorsan doktoruna soyle o testi yapsin "yumurtlama donemim akintim yeterli mi spermin yasamasina elverisli mi bunun testi varmis" de kendisini anlar, bana yapildi acayip basit bir test. ama israr ediyorum iceriye hicbir sey enjekte etme bak donusu yok kotu bir sey olursa tedavisi falan yok yani, akintinin yapisini bozarsan.

ebrarım temizlikkçide köşe bucak yapmıy o yarı yamalık ben de eşimde yardım eder yavaş yavaş yaparız canım kolay gelsin sana bitanem öptüm görüşürüz

gule gule ebrarcim kolay gelsin, sevalcim sana da kolay gelsin olsun yaparsin ama cok yorma kendini yavas yavas yap.
makbus yarin doktora gidion di mi:)) hayirlisi olsun hic uzulme belirtilerin cok belirtiler bize bebegin saglikli oldugunu gosteriyor iyi senin yumurcakAllah'a emanet hic korkma.
sevilimden hic ses yok, nasil ulascagiz!!

günüm evet yarın nurum da makerimde doktora gidiyolar inşşalh güzel haberlerle gelirler
sevilim nosuyokum inşlah sapa salaim doğurmuştur

ikiside guzel haberlerle gelicek Insallah.
sevilcim dogurmustur iyilerdir vakti yoktu gelmeye diye dusunuyorum ama yine de keske iki dakika bir ugrasaydi ama hic kotu seyler getirmeyelim aklimiza, oglusunu misler gb kokluyordur simdi, Masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…