"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya kızlar benim adetim bugün itibariyle 6 gün gecikti ve ben bugün 3 gündür adet söktürücü kullanıyorum....ateşimi ölçtüm 37,4...midem falan ekşiyo ama kan testim perşembe yaptırmıştım negatifti....bişi çıkmaz dimi korkuyom yaa.......kistim de yokmuş hiç neden gecikti o zaman ve neden ateşim yüksek..adet söktürücü falan allah korusun...tekrar idrar mı yapsam...

bu arada cuma doktora gitmiştim biliyosunuz dimi kist falan yok dedi..yumurtalamışmıyım dedim onu şu an göremem dedi...niye anlamadım...

doktorum testi yaptırdığım hastanenin test sonuçlarını güvenilir olmadığını sölemişti ama olsa ultrasonda görürdü dimi?inanın ümitlendiğim için değil adet söktürücü kullandığım için korkuyorum...sonuçta zaten aşılama yapılacak...

gerçi bu mide ekşimesi hafif bulantı adet söktürücü haptan da olabilir dimi?

sevaliiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm sen yaz bariiiiiiiiiiiiii...........

kuşum aşılşamay başlıcaktık ya ben de 4 gün gecikince önce test yaptırdım negatif çokıncada doktora gittim söktürücü istedim tedaviye başalayalım dedim...ama kan sonucum 0.100 gibiydi ya sıfır ihtimal gibiydi...

seanm bitanem tabi mühim bir şey olsaydı ultasyona görünürdü canım
kistin olamasıda güzel br şey bitanem
bacım kualnmasaydın keşke doktormu önerdi canım

senacım kimilerinde çıkmıyo knadada çıkmıyo belki güveni değilse canım regl olmaya kadar hamlile olma olsaığın var yani canım ne zaman gidecen doktora kaç gün geçeti canom

dedim ya sevalim aşılamaya başlıcaz ya ben dedim ki yine gecikti adet söktürücü yazın da başlayalım o da muayane edip yazdı..

bugün 6 gün gecikti ama 3 gündür adet söktürücü içiyom günde 2 tane..

ama ilk hamileliğimde kanda da idrarda da çıkmıştı yaaaaa..

hıhıh anladım canım doktorun yazdı yani istersen doktoruna sor
zaten aşılama yapacaksın canım demi nişlah tutar aşılman canım
her şeyde bir hayır var bunuda hayra yoralım

6 günün geçimş eeeee söktürücü kulandğıın halde niye sökülmed iozaman ay benim kafamda karıştı sana yanlış bilgi vermiyeyim canım

ne demek senma biz aileyiz artık can çiğer olmuşum burdakilerle senid e çok seviyom bitanem neler yaşadığınada biliyom canım destek olacaız ki biribirimize aşacağız bumnları bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…