"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

:teytey: :teytey: :teytey:
cok sukur makbercim bebisin hic uzmesin seni Insallah.
idrar yollari icin suyu arttir o zaman bazen hamileler cok su icierek ilacsiz atlatiyor. haydi bakim likir likir su ic :ecrin_bebek:
amin günümmm yaa su iç diyon ama içe içe wcden çıkamaz oldum kendimi su balonu gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3
canım geçmiş olsun şükür atlatmışsın ve kötü bişey yokmuş.inşallah kısa zamanda meleğinde gelicek sana
kızlar 3 gündür adetimi bekliyom kasıklarım ağrıyo gidiyom ped koyuyom yok olmadı daha adet olmadan pedleri bitiricem :))) böyle giderse
bersumm hayır olsun yaa bende aynen dediğin gibiydim 1 hafta petle gezdim ama sonucu gördün inşallah seninde böyle güzel sonuçlanır canım
delümmm unutmıcanı biliyorum inşallah dediğiniz gibi olur kalbinide duysam dahada rahatlıcam sonu hayır olsun inşallah
makbuşşşşşşşşşşşş hoşgeldin bitanemmmm...listeyi günceller misinnnnŞeniz

modelist canım tebrik ederim.Allah sag salim kucagına almayı nasip eder inşallah
delümm yaa dünki olaydan sonra leptobun şarzıda ıslanmış selim açıp bakması lazım eğer yanmadıysa açabilirim leptobu yoksa biraz zor şimdide annemdeyiz sağolsun bana yardım etti temizlikte onu getirdik kocişle ama uykusuzluktan gözlerim batıyor resmen..ayrıcaaaa diğer dediğinide okudum valla bilemiyorum canım ikiz olsa belli olmazmıydı kiii aman neyse konuşuruz teferruatıyla
ayyy geçmşi okuodmm çok sewndmm ya nekdrlık oldu ayy ne gzel
gayecim uzun zaman oldu görüşmeyeli hoşgeldin tekrar sağol tebrik etmişsin canım darısı başınıza..şimdi çıkmak zorundayım daha sık uğra olurmu öpüyorum seni

güncüm,derincim,makbercim sağolun..
gün kıss he valla ben unutmuştum rüyamı :)) riya gibi olmasın ama benim bazı rüyalarım çıkıyo... hatta o gün uykudan kaltım ya karnım ve içim... anlarsın ağrıyodu..
valla ben çok kötü oldum ay o iğne batırışı var yaanlatamam.. eşim girdi yanımda bağıracam benim sesim yüksek çıkınca o pek kızar..
film aletini hani cam arkasından biri kullanıyo ya o erkekti bağırsam eşim kızar biliyorum oda benim elimi tutuyodu elini tırmaladım tırnağımı öyle bastırmışımki çıkınca odadan elinin farkına vardı oh olsun benim anam ağladı onunda canı azda olsa yandı..
gün valla tam 20 dakika falan sürdü zaten ben pek utangacım bi yerim gözükecek diye çekindim işte böyle kafam rahatladı şimdi.. ama ağrım niye geçmedi anlayamadımaf edersin lavaboya bile gidemiyorum o derece sancı yapıyo..

makber seninde gözün aydın canım sağlılkı bi hamilelik ve doğum geçirirsin umarım canım..
derinim valla bende kaçtım kaçtım ama kaçış yok canım sende yara vardı dimi o geçsin yaptır belki seninki acımaz bellimi olur umarım buna gerekte kalmaz ama için rahat eder ben şimdi röntgeni aldım koltuğun üzerine duvara dayadım bakıp bakıp duruyom sanki bebek ultrasonu sonucu :))) ay halim yok gülmeye ama inş o günde gelecek..
keşke o bebek doğurduğum rüyalarımda çıksa... öptüm loçkam :)) seni..

makbuşum cok sevındım cnm senın adına umrım su 9 ayında süper gecer cnm benımopuyorumnanaktan
nurcugum hadı gözün aydın cnm benım bende cektırıcem bu gıdısle hayırlısı bakalım
bersucugum ya hadı sende costur su topıgı hayırlısıyla cnm

richi sağol canım umarım seninde temiz çıkar..
canım inan savinemiyom bile bu ağrıdan neden bukadar sürdü sanki içime bıçak saplıyolar anlamıyorum gece nasıl uyuyacam onu düşünüyorum..

kızlar richicimden başka kimse yok nerdesiniz yaa
ben bu gidişle acile gidecem ama umarım biraz diner ya sizde böylemi oldunuz?? oturamıyom bile yatayım bari..
RABBıME EMANET OLUN
RABBıMıN MELEKLERı RÜYALARINIZI..
SıZıN MELKLERıNıZ
GÖBÜŞÜNÜZE GELSıN..

gecmıs olsun nurcum ya gecmıse takıldım kusurabakma ya yat dınlen tabıkı sen dıkkat et kendıne

richhhhh merhabaaaaaaaaaaaa
nurcum ağrı kesici aldın mı nasılhala geçmedi yaa benim 2 saat sonra bişeyim kalmamıştı

mrb ben de rahim filmi çektirmiştim ama böle şeyler yaşamadım.ama biraz da olsa aı çektiysem çektirenlerin söledikleri beni korkutmuştu.ondandır diye düşünüyorum

neyse yaa ben bi selam veriyim dedim yoksunuz burda .eşim gelir şimdi yemek hazırlayım ona öpüyorum sizi iyi geceler..

gayecim buarada ben hatırladım seni .bebişini hayırlısıyla kucağına al inşallah .doğumdan sonra haber ver canım .allahım hayırlısıyla kurtarsın seni...

canım ben 9 yıllık evliyim .evlendiğimden beri istiyorum 3 tane düşüğüm var .hala beklemedeyiz..
sen yeni başlamışsın inşallah çok beklemeden gelir bebişin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…