slm hanimlar nasilsiniz makbusum öncelikle cookkk sevindim canim yaaa her zaman ayni olcak diye bisey yok tabiki bacim inss hersey dahada güzel olcaakkk caniimmm kib dikkatli ol ok caniiiiiiiiiimmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
bersuuuu canom sizin nerde olduğunuzu biliyorumda katılamadım .eşim gelicek yemek hazırlıyorum .kusura bakmayın olurmu.
faddim şuan tedavi olmuyorum canım .tiroit sorunum var onun için ilaç kullanıyorum düştüğü zaman tedaviye başlıycaz...
hb canlarim nasil olayim kizlar gecti desem yalan olur bulanti hafifledi agrilarim var garip garip galiba büyyo bizim yaramaz gayet saglikli ama inss darisi siz canlarimin basina sizde ne var ne yok kizlarrr
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler ..
faddim tanıştığımıza sevindim bol bir vakitte muhabbet ederiz olurmu .
bersumm ,ağlamam ,richim fıstıklarım öptüm sizi .kalmak isterdim ama malesef işim var ..
yok bersum ben yedim çoktan eşim yeni gelicek işten mecbur naapsın adam .gerçi bu vakitte yesede kilo problemi yok maşallah .ben yesem yandımda..kaydirigubbakcemile3
oo ben çıktım siz gelmişsiniz..
bi ialç daha aldım ama tık yok halbuki kasmadım kendimi okadar ama niye hala aynı acı var acaba bişeymi oldu eşimde daha gelmediki umarım sabaha geçer.
ağlama nssılsın canım bebeğin nasıl büyüyomu annesi???