"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar hepinize merhaba nasılsınız internetin yoktu ne zamandır süresi doldu tekrar açtırdık. sizleri merak ettim ne güzel haberler aldım MAKBERCıM ÇOKKKKKKKKKKKKKKK SEVıNDıM Allah analı babalı büyütsün inşallah. ınşallal isteyen herkese de nasip olur. ricbery gün ağlama makber derin ebrar adını sayamadığım tüm kızlar nasılsınız . bu arada ben çok iyiyim çarşamba doktora gidicez bu arada sizden sonra bi haber daha aldım bebeklerimiz ikizmiz . umarız çarşamba günü güzel haberlerle geliriz. maşallah teyzeleri geçen konrollerde bi sorun yoktu. umarız bunda da Allahın izniyle çıkmaz. Allahımdan en içten dileklerimlerimle istiyorum inşallah hepinize nasip eder.

loçkam canım iyi olaman sevindm bitanem işler her yerde durgun aynen senin dediğin gibi öğlene kadr anca isftah yapıyoz canını sıkma sabah siftahın benden bismillal siftahı benden bereketi allahtan bol kazançlar dilerim öptüm kb
semoşum bende seni çk seviyom hemşeim elazığın kaldırımlarına taşına toprağına insanlarına burdan selamlarımı gönderiom semoşum inşallak kızında oğlunda adlarıyla büyüsün canım elif ismi çok güzel doğumundayaklaşıyo az kaldırabim sapa salim kucağına almayı nasip etsin
bersum günün geçmiş imşallah diledğin şey şu an senlendir canım öptüm kb
eylülcüm canım he şey yolundaymış inşalah hep böylegider tekrardan aramıza hoşgeldin

günaydınnnnnnnnnn güzelllerrrrr hamişler vve hamiş olmayı bekleyen hatunlar...
aglamacım maşallah yegenimiz iymiş çok sevindim cinsiyetne zaman belli olcak yada gittende ben mi unutum? ama sabır et yakında agrıların daha da hafifler canım inş kib
eylülcüm hoşgeldin cannım aaaa maşallah sana ve bebeklerine canım çokk sevindim inş saglıkla kucagına alırsın onları canım cinsiyetleri ne zaman beli olur acaba
sevalim naber güloşş nasıl gidiyo i,şler

makbuş nerdesin gız datlu hamiş gelseneee aa bide listeyi güncellesene yaa bakalım bi kimler var kimler yokk unuttum bile listedekileri valla:)

gökçoşum hoşgeldin canom sen görmek ne güzel sabah sabah işler durgun hava soğuk evde işçiler ben yanmışım bacı sen anlat sen neler yaptın görüşmeyeli

semoşum hoşgeldin tatlım nasılsın her şey yolumdamış inşalah hep böyle geçer
nurum sende hoşgeldin biraz iyi oldunmu
bende korktum şimdi valahi

semoşum valahi seni gördüm daha iyi oldum ben dükandayım üşüyom kahvaltı hazırlıyom canım

sağol sevalcim kızz gece 3 kadar uyumadım..
ben dayanıklıyımdır ağırıya,sızıya ama bu nasıl bişey ben anlamadım.şimdi şükür iyiyim size bi bakayım dedim bişeyler yicem ilaç içeçem canım sen nasılsın hayırlı işler sanada bol kazançlar..

canım demek o kadar acıyo abooooooo ben korktum şimdiden sağol canım tekrar geçmiş olsun beişin sna gelir umarım u ay

kolay gelsin sevalim bende seni gördüğüme sevindiim canım görüşemez olduk heee
nurcum geçmiş ohh gözün aydın daha ağrı olmaz

valalhi hiç sorma semoşum ayra içtik ayrımı düştük bitanem doğumun ne zaman az kladı demi kendini yormuoyn demi

sağol semacım şükür geçti kafam artık rahat yumurtalar hormonlar güzeldi bi film kalmıştı RABBıME hamdü senalar olsun oda temiz..
eşiminkilerde düzelse daha ne isteyim..
ALLAHIM ELBET O GÜNLERı BıZEDE GÖSTERECEK.

nurun eşin hiç ürolojiye gitimi bence bir görünsün
benim eşide inat etti gitmedi sonunda çocuk çok istediğin anlayınca giitik varikosel çıktı bu 6. ayımız çok güzel düzelme oldu

doğuam adım adım yaklaşıyom hayırlısı bakalım 3 ay kaldı martın sonunda olucak inş veya nisanın ilk haftası sezeryan olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…