"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm tekrardan ooo semoş gelmiş nurun gelmiş nabersiniz
sevalimv valla sabah kociş kalk emri veriyo kahvaltı hazırlamam için:) ee haliyle kalkmış oluyom

saol semoşum delüm görüşemez olduk özledim seni gelince gene bi görüşek elazıgda ok kib öptm canım kaçmam gerek sonra konuşuruz canım

SEVAL GıTTı GıTMEZMı AMA BU AY TEKRAR GıDECEK..
ÜZÜLMEYEYıM DEDıM AMA OLMUYO BAK YıĞENıM HAMıLEYMıŞ..
daha küçükmüş gözükmemiş ama gözükür şimdi kimseye söylemiyo ooofff daha dünkü çömezler hamile bana bak. bak tekrar başa döndüm

gökçoşum hadi kahveni iç gel bekliyoz bitanem afiyrt olsun canım
bende gelem üçümüz buluşak

valahi insan zülüyo duygulanıyo ne yapalım sabırın sonu selamettir rabim bize hediyemizi verir sabrımız ölçüyo rabim nurum vallahi ilk evlendiğimde okadar hasrettim ki mutluuğa çocuk düşünmeye zamanıız olamdı bir sene içinde evliliğmi ayakta tutmak için çok diretim anladım ki insan her şeyi parayla satın alır amam huzuru asla şimdi ise çok şükür eski günelr geride kaldı ben evlilğimin ik yalını evlilkten saymıyom yaşanaamış olarak saydım böylede kaldı

seval valla bende öyle kabus gibiydi resmen o zaman bende huzurumuz olsun der geçerdim şükür şimdi iyiyiz bazı tartışmalar her evde olur.. bizdede var..
ama ben evde yalnızım annem kardeşim yakın ama bebeğim olsa kendi canım daha iyi onu besler yatırırım vakit geçer şimdi öylemi bomboş..
e haliyle canım sıkılıyo üzülüyom eşim eve gelince bu halime kızıyo bende ona sen coçuk istemiyosun o çocukta biliyo istemediğini gelmiyo diyom biliyorum yanlış düşünceler ama elimde değil..
bak şimdi ben dayımlara bile gitmek istemicem..
nede??
yiğenim hemile.. yengem aman sizinde olsu hadi.. bakın şunu aldım bunu aldım vs vs kıskanmıyorum ama zoruma gidiyor.
ALLAHIM BENı AFFET AMA KAHROLUYORUM napayım seval bi meşgalemde yokgeçen bi yere gidiyorduk arabayı ben kullancam dedim eşime, oda tamam dedi dedimki bebeğimiz olsada arkaya bebek koltuklarından alırdık gibi sohbet açtık güzel güzel konuşurken ben ağladım sinirlerim çok bozuktu o ara ..
belediye otobüsü geçiyodu yanımdan dedimki sollarım ama eşim direksiyonu kırmasaydı çarpardık..
amman neler etti bana neler arabayıda yasakladı vermiyo yani bizde her konu bebeğe dayanıyo..
eşim diyoki 4 sene olacak hiç beni şuraya götür şunu al dediğini duymadım hep bebek konusunu duydum diyo napayım hayalim bu.. ço uzattım demi annem çağırdı kahvaltıya gideyim o kızmadan. gelirm yine loçkam

kızlar benide aranıza alır mısınız? 6 aya girdim evliliğimde dün dr dan hiç bi sorunum olmadığını anladım.ama ben biran önce bebişimi görmek istiyorum.rabbim isteyen herkese versin.bu cuma memlekete gidiyorum herkes hamilemiisn sorularıyla bunaltıcak beni.kızlar ne olur dua edinde dönüşte çifte mutluluk yaşatayım eşime.çok istiyorum hemde çok.eltimin çocuğu var.kayınvalidem bile hep onun evine gidiyor.kendimi çok mahsun hissediyorum.içime atıyorum ama üzülüyorum da

anlıyom seni canım haklısın eşine yansıtma çünük erkekler daima eşlerini güçlü görmek isterler benim eşim ameliyata girdiğinde bende kapısına kadr içeir girdim hemşireler sağ oslu aldılar güç verdim benim gücüm ona yeti hep kendini sorumlu hisietmesini engeledim eşimin spermi çok düşültü ben hep sorun bende diyodun çocuk ması için bir tek canlı olsada diyodum sırf o üzüldüğüm anlmasın diye sen daima güçlü durmaya çalış çevrendeki hiç kimsenin seni üzmesine izin verme hayatı yşamaya bake n güzek yaşında evlilğin en güzel zamanındasın amam hayatı eşine ve kendine zindan etme bak nerdeyse kaza yapıyomuşsunuz san a veya eşine bir şey olsaydı allah korusun vicdan azbı duymazmıydın bitanem biraz bebek olayını dışına çık her yaşadığın andan ha mutlu olmaya çalış eşini al yemeğe çıkın gece yarııs çorbaaaaaaaai meye gidn renk katın hayatınıza eşine ve kendine haytı zindan etma
sakın akıl vermek gibi algılam bitanem çünük izim en güzel zamanlarımız

seni o kadar iyi anlıyorum ki.bende eltime gitmek ya da kayınvalidemde hep eltimin çocuğunu bana anlatıyor diye ona çıkmak istemiyorum.canım üzülme ne olur rabbimdne ümit kesilmez.ben daha yeni evliyim ama benide senin anlattın olaylar sardı bile.

tabi alırız hoşgekdin araız daha çok yenisin btianem umarım kısa zamanda meleğine kavuşursun

evlenipte hemen gebe kalanlar bide bu duurmu havalı havalı anlatmıyorlar mı deli oluyorum.ya ne olur banada bişiler söleyin.ilk altı ayda gebe kalma şansı nedir?arkadaşlar

tşk ederim sevalemre valla ümidimi kesmiştim kimse bana cevap yazmıyor diye.ben siteniiz 3 aydır takip ediyorum ama yeni üye oldum.yazdıklarını anlıyorum şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…