umutla meleklerını bekleyen arkadaslar ben 3 aydır melegımı beklıyorum ama daha kısmet olmadı doktorumun bana gebe kalmayı kolaylastıran lıstesını verdı sızınlede paylasmak ıstıyorum belkı sızede umut olur.adetınızın ılk gununden saymaya baslayacaksınız 9,13.14.15.17.19.21 gunlerı yumurta catlama gunlerıdır bu gunlerde ılışkıde bulunacaksınız ve belınızın altına yastık koyacaksınız ve hemen kalkmayacakmısız belımızın altındakı yastık 30dakıka kalacak ve o gece oyle uyuyacakmısız rahatsız olan yastıgı 30dakıkadan sonra atabılır.hemen kalkmamamız dus almamamız gerekıyomus spemler oluyo cünkü.ISANLAH HEPIMIZE UMUT OLUR BU BILGILER.ILERLEYEN ZAMANLARDA DAHA COK BILGI VEREBILIRIM.
canımm sağol aminn inşallah dediğin gibi oluropuyorumnanaktanmakbercım msj okudum super ya ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ısallah kalp atıslarınıda duyarsın mutlulugun 2katına cıkar.sakın stres yapma aklına kotu seyler getırme moralın en yukseklerde gezsın kendıne cok dıkkat et.
makbuşum hoşgeldin canım .nasılsın tatlı hamişim ?
hoşbuldum canımm ay nasıl olıyım uyumaktan sarhoş gibiyim valla :))) minişimiz üzmedi bugün beni çok şükür ara ara ağrım oluyor sebebide malum gaz :sinifsinif:sen nasılsın bakalım canım:sinifsinif:makbuşş minişimiz napıyo ?yoruyomu anneciğini datlum?
hoşbuldum canımmmmakberim hoşgeldin
6 hafta 4 gunluk bır bebısım var.... bulusmaya daha cok var ama sabırsızlıkla beklıyorum:))) bugun ılk kez o kucucuk kalbının atıslarını gordumm harıka herkese nasıp etsın ıns allahım :)
canımm tebrik ediyorum seni ne güzel kalbinide duymuşsun meleğinin Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin6 hafta 4 gunluk bır bebısım var.... bulusmaya daha cok var ama sabırsızlıkla beklıyorum:))) bugun ılk kez o kucucuk kalbının atıslarını gordumm harıka herkese nasıp etsın ıns allahım :)
ye tabi tayzesiiii hele bi büyüsün Allahın izniyle o zaman başlıcak asıl yaramazlıklar :))seninde canın sıkkın gibi canom yaa bende aynıyım sersem gibi hissediyorum kendimiohh yerim ben o minişiannesini üzmüyo aferim ona..
canom napıyım yaa bende bildiğin gibi işte değişiklik yok .uğraşıp duruyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?