ya erçekten burda güzel bi paylaşım oluyor.aynı şeyleri paylaşıyoruz mesela bende de ne olsa gebeliğe yoruyordumkaydirigubbakcemile3
slm mır mır geçmiş olsun.
canım geçmiş olsun..tiroid çıkıyo çogu kişide cnm yaa.tedavisini ihmal etme.çok geçmiş olsun mızmızım.slm kızlar bugun doktora gıttım trıot cktı bende ılac verdıler kansızlık var bırde
canım benim tüple bile olmadı kendiliginden gelme gibi bi ümidim yokmafoldumben yaa ne biliyom sadece rabbim ol diyecek ki olsun
canım boşver beni yaa sanmıyorum canım ama allah büyük inş tez zamanda hepimize gönderir miniklerimizi inşşşşhadi inşallak gökçem rabbim büyük neden olmasınnnn gününe kaç gün var
ya canım işte hayatımızdan çıkaramıyoruz aslında bazen umursamıyorum bazende bebek görsem yada adetim yaklaşsa bi telaş alıyo benigökçecim düşünelim de hayatımızı bukadar etkilemesin.ben de öle mesela.sürekli gebelik var mı diye soranlar.sürekliaynı cevabı veriyorum
slm mır mır geçmiş olsun.
ben daha dün katıldım ama aylardır burdagibiyim:teselli:
selam derincim makbercim nasılsınızzemuszemus
be çıkıyorum kızlar.görüşmek üzere..
tamam konuşmam yaaa kızma dellenme hemen rabbim göndermiştir inş bakalım hayırlısı canımcanım geçmiş olsun..tiroid çıkıyo çogu kişide cnm yaa.tedavisini ihmal etme.çok geçmiş olsun mızmızım.
kızz şöyle konuşma yaaaa...bak benim dayımın kızı yani annemin dayı kızı 42 yaşındaaa..iki ay önce aşılama oldu tutmadı..aşılamadan hemen sonra kendiliginden kaldı düşün...tüp bebek sonrası kendiliginden kalan çok var.
evet ebroş gelmedi yaaa((
senad ve gün de ugramadı..
ceylanım zaten pek girmiyo çok özlüyom ben onu yaaa(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?