"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya erçekten burda güzel bi paylaşım oluyor.aynı şeyleri paylaşıyoruz mesela bende de ne olsa gebeliğe yoruyordumkaydirigubbakcemile3

canım yaaaçsen bizim eski yazışmalarımızı görsen.ne günler atlattık..birbirimize agladık sevindik yeri geldiii...bu topici makber yeniden açtı ...yoksa binlerce sayfa yazışmışlıgımız var..keşke o zamalarada sizlerde olsaydınız.ama şimdiden sonra hep olun emi..biz hiç kopmadık 1 yıl oldu...evimiz gibi oldu bu topi..kk açınca ilk girdigimiz yer burası...

evet makbuşum belirti aramak bizi en çok sinir eden şey zatee ama insan kendini alı koyamıyo kız o belirtiler valla her ay bende var zaten daha büyük belirti olması lazım:)
mızmız geçmiş olsun hoşgeldin troid erken düşen bi hastalık ilaçla düzelir sıkma canını

slm kızlar bugun doktora gıttım trıot cktı bende ılac verdıler kansızlık var bırde
canım geçmiş olsun..tiroid çıkıyo çogu kişide cnm yaa.tedavisini ihmal etme.çok geçmiş olsun mızmızım.
canım benim tüple bile olmadı kendiliginden gelme gibi bi ümidim yokmafoldumben yaa ne biliyom sadece rabbim ol diyecek ki olsun

kızz şöyle konuşma yaaaa...bak benim dayımın kızı yani annemin dayı kızı 42 yaşındaaa..iki ay önce aşılama oldu tutmadı..aşılamadan hemen sonra kendiliginden kaldı düşün...tüp bebek sonrası kendiliginden kalan çok var.

hadi inşallak gökçem rabbim büyük neden olmasınnnn gününe kaç gün var
canım boşver beni yaa sanmıyorum canım ama allah büyük inş tez zamanda hepimize gönderir miniklerimizi inşşşş
gökçecim düşünelim de hayatımızı bukadar etkilemesin.ben de öle mesela.sürekli gebelik var mı diye soranlar.sürekliaynı cevabı veriyorum
ya canım işte hayatımızdan çıkaramıyoruz aslında bazen umursamıyorum bazende bebek görsem yada adetim yaklaşsa bi telaş alıyo beni
slm mır mır geçmiş olsun.

mır mır mıııııııkaydirigubbakcemile3 canım yaa çok güldüm valla

tamam konuşmam yaaa kızma dellenme hemen rabbim göndermiştir inş bakalım hayırlısı canım
evet ebroş gelmedi yaaa((
senad ve gün de ugramadı..
ceylanım zaten pek girmiyo çok özlüyom ben onu yaaa(((

ay bende özledim haa günde iidir inşş ebroşta yok ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…