iyiyim tatlım valla inasanolu herşeye alışıyor her ay adet olmayada alıştık ne var 9 ay olmayıversek ah ah ay ben bu gün çok ah çektim allahın gücüne gitmesinnnn herşey kısmetle
oruçluymuşsun allah kabul etsin canım
kızlarrr sizlere doyum olmaz ama ben kaçıyorummm daha banyo yapıcam doktor iltahap için baticon verdi onu sürüyorum battı üstüm hep mecburen yani..muhabbet harikaydı hepinizi çokk seviyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun canlarım iyi gecelerrrr
makbuş kaçarrr
olmamı kankii en ön masa sana ait diger kızlara ayıp olmaz inş ama artık bu gece assolist sensin söle patlat bi türküüsositososito:roflol: ebroşş ebroşşş
kızlarrr sizlere doyum olmaz ama ben kaçıyorummm daha banyo yapıcam doktor iltahap için baticon verdi onu sürüyorum battı üstüm hep mecburen yani..muhabbet harikaydı hepinizi çokk seviyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun canlarım iyi gecelerrrr
makbuş kaçarrr
kankim ne istersin onu söyliyem .buara takıldığım türküyü biliyon söyliyimmi istermisin ?
bersu bizde aynı anda yatmayız hiç benimki gece kuşu illa filme filan takılır bende önceden yatarım..
mızmızcımm.ben tiroid olayından pek anlamıyom kuşum yaa.ama ebrarım bilir sanırım...düşürmeye çalışıyodur şimdi ilaçla..bebişinde olur inşallah hemen tatlım.