"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyiyim tatlım valla inasanolu herşeye alışıyor her ay adet olmayada alıştık ne var 9 ay olmayıversek ah ah ay ben bu gün çok ah çektim allahın gücüne gitmesinnnn herşey kısmetle
oruçluymuşsun allah kabul etsin canım

kızlarrr sizlere doyum olmaz ama ben kaçıyorummm daha banyo yapıcam doktor iltahap için baticon verdi onu sürüyorum battı üstüm hep mecburen yani..muhabbet harikaydı hepinizi çokk seviyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun canlarım iyi gecelerrrr
makbuş kaçarrr

olmamı kankii en ön masa sana ait diger kızlara ayıp olmaz inş ama artık bu gece assolist sensin söle patlat bi türküüsositososito:roflol: ebroşş ebroşşş

bersum saol canım .napalım yaa alıştık demi artık ağlanacak halimizede gülüyoruz .sağlık olsunda olucak inşallah..
derinimmm oyyy arkadaşınıda nasıl karşılarmış yirim seni datlummm...
makbuşum hayırdır ne iltihbı .ben bişey kaçırdım galiba ??

oyy kuşum benim...taam canım.Allaha emanet ol .öptüm seni minişinle sarıl uyu:))iyi geceler bebişim.Şeniz

kankim ne istersin onu söyliyem .buara takıldığım türküyü biliyon söyliyimmi istermisin ?
bersu bizde aynı anda yatmayız hiç benimki gece kuşu illa filme filan takılır bende önceden yatarım..

Şenizkarşılarım tabiii benim kaç tane ebuşum varrrrrrrrrŞeniz
umut fakirin ekmegi deeellmii derinimm heveslenek barim:)
güle güle makbuşum ii geceler tatlı rüyalarr

sırnaşık şey:roflol: Allah senüüü delü yaaa:))güldürdün beni..he valll umutlaniiikkk napalımm:)))

mızmız senindemi tiroit az çalışıyo canım ?ah nedir bu tiroitlerden çektiğimiz .
makbuşum iyi geceler tatlı rüyalar fıstığım..

oy bu akşam çok mutlu ettiniz beni allahımda sizi böyle mutlu etsin ikiz çocuklar versin inşallah .
derinişkom sende bitanesin datlum Şeniz

mızmızcımm.ben tiroid olayından pek anlamıyom kuşum yaa.ama ebrarım bilir sanırım...düşürmeye çalışıyodur şimdi ilaçla..bebişinde olur inşallah hemen tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…