"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

amin ebroşum inş ikiz bebikler verir hepimizi sonrada kaka temizlekten saç taramaya fırsatımız olmaz inşşşşşşşşşşşşş

bak içime gör beni
tut elimden yak beni
istemezsen bu aşkı otur baştan yaz beniiii.
üflediler söndüm
karanlıkta göründüm
hiç bilmezdim amma
derdin deyim bekle durr.
KIZLAR KAPALIÇARŞININ MÜZıĞı BUKADAR BıLıYOM AMA KABUL EDıN OLURMU..

tesekkur ederım ıyıyım sen nasılsın
SAOL CANIM BENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR ...
ebroşum burdan bi atlı geçti ... varya onu söleee sölee söleeeekaydirigubbakcemile3
yok artık onu bilmiyom delüüüüü
amin ebroşum inş ikiz bebikler verir hepimizi sonrada kaka temizlekten saç taramaya fırsatımız olmaz inşşşşşşşşşşşşş

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sırnaşık şey yok yokkk türkü olmasın..
bergenden kısmet degilmiş mutluluk hahahahaha:lepi:
ayy güldüm amma haa o sanki farklı mı yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vayyyyyyyy beee cigerimi deldnnn guşummmm:roflol: kabulumdur tamam sagolbuyrunnnnnnnnn

:roflol::roflol: delüüüü bide şarkı yazdı yaaaa :)))du bende yazam canım istedi.öhömm öhömmmmmmmmzemuszemus
işteee bu bizim hikayemizzzzzzz
öyle saf öyle temizzzzzz
kenetlenmiş ayrılamazzzzz
kalbimizde ellerimizzzz...:asigim:
kanımda canımda dört yanımda,
senden başka hiç kimse olmasın.
birgün dönsen yeter bana
gözlerim yolda kalmasınn....buyrunnnnnnnnn

kocişimle benim şarkımız:asigim:

kızlar hadi hepimiz kaçalım benimki maçtan geldi .muhabbet süperdi lütfen hep yapalımmm.ben geç katıldım üzgünümmm.

umutlanikk sona bi yerimizin üstüne oturik kalikk :roflol:
sırnaşık şey aynen öyle napalım alıştıkk.oturmadan edemiyoz arık..ceylanımın kulakları çınlasın.dıttt oluyoz hahahaha:)))))
bilmiyonmuuu???dur söleyemm
DOGANA AY DOGANA
DOGANA GÜN DOGANA
ŞİRİN CANIM VERİRİM
BANA YARİ BULANAAA sahneye kemal sunal gelir hihoyyyt

ayyy delüüüüüüüüüüüüü koptum ben geneeeeesırnaşık şey:roflol:

oyy derinim süper yaa bayılırım bu şarkıyada ...allahım sizi hiç ayırmasın datlummm
tabi bizleride...
ayy güldüm amma haa o sanki farklı mı yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vayyyyyyyy beee cigerimi deldnnn guşummmm:roflol: kabulumdur tamam sagolbuyrunnnnnnnnn

oyyy yirim seni ciğerini deldi haaa .bide sesim güzel olsa kimbilir nereler delinirdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

SAOL CANIM BENDE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR ...

yok artık onu bilmiyom delüüüüü

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pravoooooooo alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis güzeldi
ebroşum tamam canım hadi kaçak o zaman hep birlikte ii geceler güzeller tatlı uykular sizi seviyorummmmopuyorumnanaktan

amin canım benimmmm.geçen face e ekledi:)))bebişime diyee:asigim:

tamam kıslarr ben kaçam o vakıt...
hepinize bolll bebişli günler diliyorummm.
bersumm çıktın galiba kuşum..öptüm seni canım benim...
brs tatlım sende sustun..neyse kaçtım kıslar öptüm hepinizi.ALLAHA EMANET OLUN.hayde iyi gecelerrrr.ŞenizŞeniz

kızlar ben kaçıyom yaa .çay istiyo benimki .offf muhabbeti bırakmakda istemiyom .neyse sonra görüşürüz ..
bersum gerçekten sesin çıkmıyo canım .senide çok öptümm .iyi gecelerr
ebrar kaçarr delüüüü kankilerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…