"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derinim dogru diyon ceylanın dedigi gibi dıtlandık biz yaa neyse fazla güldük inş hep yüzümüz güler hadi bakam ii geceler görüşmek üzere
bersum pc başında uyudu kaldı galiba yaa yorulmuştur benim bacımm hadi bersum senide öptm
kızlar gökcede kaçarrr

kızlar kusura bakmayın kociş 2 dakka bişeye bakcam diye aldı elimden bu arada hepinizi kaçırmışım hepinizi çok öptümmmmm canlarımmmm

canomm doktorun yaptığı tahlillerde sadece idrar yollarımda iltahap çıktı o gün yazmıştım dikkatinden kaçtı heralde..antibiyotik vermediği için baticon verdi onun temizle diye..
bu aradaa banyomu yaptım saçlarım kuruyuna kadar bakıyım dedim ama kaçmışınız hepiniz..maşalllah şarkılar türküler ohh en kötü gününüz böyle olsun inşallahhhh..
neyse kaçıyorum ben artık herkese hayırlı geceler:gitme:

günaydın kk nın en güzel en tatlı hanımlatı
canım arkadaşlarımı maşaşa h iiiy kaynatışsınız rabim sizi hep güldürsün hep siiz böyle görmek istiyom
loçkma siftahımı atttım bende sanna atıyom yakal hopppppp bismilahi bol kaznçlar
derinmi abur cubur bende çok yiyiom evde hiç yemmem amma dükan ortamındanmı sıkınıtdanmı bilmiyom yemek ten çok abur cubur yiyom

ooooo datlu hamiş hoşgeldin ben iyiyim canım az önce komşular kahveye gelmişlerdi gitti şimdide kociş geldi yemege sen napıyon

anam kılar hoşgeldiniz
gökçoşum oy bitanem kız dilek tutsaydık keşke canom
makberim bersum siz nasılsını<

hoşbuldumm iyiyim canlarım kocişi yolladıktan sonra uyudum 11de kalktım :))) sonrada ufaklığın hazırlanması falan derken ancak geldim

öğle yemeğine eve geliyom hemen kk yı açıyom yiyecek bişeyler hazırlıyayım pc nin karşısında yerim artık 5 dakkaya geliyom

gökçoşum valalhi ne dileseydim kız şimdi dilesem olurmu alalhım şu topiçte olan herkesi ve anne olmak isteyenler evlat sahibi et

herkese iyi günler kızlar nasılsınız?? sabah sabah topic dolmuş ...
benim eşim şehirdışına gitti bu sabah bi garip oldum (( her an başıma bişey gelecekmiş gibi oluyom her gün işte olsada bana izmirde olması yetiyo ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…