"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

epey uyumuşsun makbuşum yaa ama geç yattık gece zaten fazlada sayılmaz
sevoş valla tut bacım içinden geliyosa belki gelen gene olur:) allah kabul etsin inşş
bersum afiyet olsun canım

nuruncum hoşgeldin nasılsın ay kıyamam yaa tek kalmak zordur bilirim geceleri özelikle ama yakının yokmu gelebilicek birisi yalnız kalmazdın

sağolun kızlar annemlere gidecem kalmaya ama ben orda uyuyamamki yatağima alıştımmı bidaha her yerde yatamam şükür cuma günü gelecek bide büyük üzüntüm şu bugün adetimin 12 günü ovulasyon günü galiba onada üzülüyom(( amaaan canım sağolsun dimi

sevoşum kalbin temiz tatlım yalnızdın allah da gönderdi canın sıkılmasın diye
boşver makbuşum hatta gerekirse bu ara temizlik yapmak için birini tutsun eşin yada kaynanan lar yardım etmez mi

ee seval,bersu,gökçe sizde ne var ne yok nurmeh yenimi bnmi yeni gördüm canım sen nasılsın..

işler nasıl sevalimmm,
inşaat ne alemde çok batırıyo mu ustalar aslında evde olmadığın iyi ustalarla uğraşmak zor valla

vlaahi canım uykun geliyosa vur kafayı yat bitanem tadını çıkar
nurum aallah kavuştursun sende benim gibi yerin değişince yatamıyosun demi canım

allah kavuştursun nur. benim eşimde cuma günü yurtdışına gidecek ve tam 5 günlüğüne. haliyle üzgünüm . tek başıma kalamam. e kimin evinde kalırsam kalıyım kendi evim gibi rahat olmaz. kararsız kaldım doğrusu ne yapsam diye.

gökçoşum vlalhi sizi kalbinizde temiz bak hemen hiisetiniz yanlız olduğumu geldiniz
bersum ev batmış bir durumda antre resmen ininşat yapılr ta öğle çimentodan fayansalr görünmüyo duvarlar perdele r halılar eşylelar hepsi silenecek bersum amma çok güzel oldu

sagol nuruncum bende iyiyim ya benimde kafama takılan herzaman adetim düzenliydi 29 günde olurdum tüp tedavisine başlayalı beli son üç aydır 32 günde 34günde oldum şimdi bu ay hangi günde olucam onu bilemiyorum yaa off tuvalette geldimi die bakmaktan sinr oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…