gözün aydın makbuşuuuummmmm......olsun üzülme sakın bu geriden gelme çok sık rastlanınlan bi olay onradan kendini toparlayıp arayı kapatıyo bende de olmuştu
makbuşcum herşeyin yolunda olmasına çok sevindim haftaya gübür gümbür duyarsınız kalp sesini inşallah.....
slm güzeller nasılsınız kimse yok bende delü gibi konuşuyom yaa neysee
makbuşum gözün aydın olsun kuşum minigimiz inş annesi ile kalıcak inşşş
derinim ini canım diger aya gelsin melegim inş hayırlısı ile çpüyorum datluşş
nuruncum evde olunca anca öle kafa dagılıyo yaa şimdi patigimi örüyom bilekten baglamalı olanlardan yapıyom
sevalim neredesin kuşumm benim işe gelmedin miii
ebroşş midafirin vardı dün daha uyanmadın mı yorgunluktan canoo
richim bende seni özledim datluş yaa kib öpüyorum senide
sonbaharım sende çok geç uyuma bebişi uykusuz bırakma pc başında çok oturma emi tatlımm
senam tam cevap yazıcaktım allta yazmışsın oldum die hadi gözün aydın hayırlısı ile gelsin melegin inşşşş
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
canım hadi gözünaydın .çok sevindim haftaya güm güm inleticek inşallah.bak herşey yolunda çok şükür artık endişelenmek yok değilmi.öpüyorum seni tatlı hamiş...
canım hadi gözün aydın .hayırlısıyla başlıycan tedaviye inşallah.herşey gönlünce olsun canım..
delüüüüü ben geldim sen nerdesin .valla dün baya geç gittiler nerdeyse birbuçuk olmuştu .daha sonra biz kızlarla msnde baya kaynattık yattığımda saat 3dü .yani bu sabah tembellik yaptım .buarada senide özledim datlummm..
cok sukur makbercim acikcasi ben cok rahattim, belirtilerinden dolayi, Masallah. alttan bakmiyor ya ondan henuz cok net duymuyor, gormesi yeter zaten tatlim. alttan baksa duyardiniz da, yani takma kafaya sakin.
oy bir tanem o kadar kafaya takiyorsunki ondan boyel gec geldi gerci sonraki mesajinda geldi demissin zaten. bir tanem cok iyi biliyorsunki bu surecte senin sinirlerini bozmaman, hormonlarini etkilememen gerek lutfen biraz sabirli olmaya calis cok zor biliyorum ama basarili bir tedavi gecmesini oyle cok istiyorumki ondan bunlari diyorum. dualarimdasin guzelim. Allah yardimcin olsun. arada msnden konusmaya calisalim tamam mi? ozledim seni ve sohbetini.
canlarımmm hepinizden Allah razı olsun bu tarifsiz duyguyu hepinize yaşatsın inşallahhhh..binbir korkuyla gittim hastaneye ama çok şükür herşey normal çıktı..hepiniz iyisinizdir inşallah grüşemiyoruz fazla çok özlüyorum siziŞenizboğazım bugün daha iyi geçiyor heralde ama bulantım aşırı kafamçokkarıştıne yapalım bu da hamişliğin en çekilmez tarafı çekebildiğim kadar çekicem :))) ay inşallah sizler çok kolay hamişlik geçirirsiniz canlarımmm..şimdilik kaçıyorum çok uykum var biraz kestiricem ilerleyen saatlerde gelebilirsem gelicemmakbuşum gözün aydın kuşum geriden gelme olayı normal sen bebişini iyi besle hemen yakalar o normali
güzeller hepinizi kaçırmışım yaa offf neyse bende erken yatayım dedim akşam komşum çagırmıştı oturduk anca geldim sabahda hastaneye gitcem genetik test için kocişle kan vercez gelicem akşam görüşürüz hepiciginizi öpüyorum ii geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?