"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi akşamlar güzeller dünden beri sayfa az ilerlemilş..
bersu makber siz gözüküyosunuz aşşağıda nasılsınız umarım iyisinizdir..
bu gün hava çoook güzeldi burda sabah bi çıktım akşama kadar gezdiiim tabii eşimde söylene söylene beni takip etti...
hasılı günler ne kadar kısa bi nefes kadar gelip geçiyo...

gözün aydın makbuşuuuummmmm......olsun üzülme sakın bu geriden gelme çok sık rastlanınlan bi olay onradan kendini toparlayıp arayı kapatıyo bende de olmuştu

makbuşcum herşeyin yolunda olmasına çok sevindim haftaya gübür gümbür duyarsınız kalp sesini inşallah.....

makbuşum gözün aydın kuşum geriden gelme olayı normal sen bebişini iyi besle hemen yakalar o normali
canlarımmm hepinizden Allah razı olsun bu tarifsiz duyguyu hepinize yaşatsın inşallahhhh..binbir korkuyla gittim hastaneye ama çok şükür herşey normal çıktı..hepiniz iyisinizdir inşallah grüşemiyoruz fazla çok özlüyorum siziŞenizboğazım bugün daha iyi geçiyor heralde ama bulantım aşırı kafamçokkarıştıne yapalım bu da hamişliğin en çekilmez tarafı çekebildiğim kadar çekicem :))) ay inşallah sizler çok kolay hamişlik geçirirsiniz canlarımmm..şimdilik kaçıyorum çok uykum var biraz kestiricem ilerleyen saatlerde gelebilirsem gelicem

Son düzenleme:
selammmmmopuyorumnanaktanayy kimselere rastlayamdım yaaaa:sinifsinif:
makberimm canım benim...Şenizuyu tabi bitanem dinlenn..gündüzleri yoruluyorsun ister istemez..nede olsa iki çocuk bakıyosun kuşum kolaymı.
oyy senin o minşinin kalbini yiyimmm bennnnn:))))MAAŞALLAH bebişimize:)

makbuşum görmedin beni sanırımneyse kuşum ben çıkıyorum...öptüm seni.Şeniz
senamm olmuşsun canım hayırlısı inşallah canım.Allahım yüzünü güldürsün bitanem.
ebrarım sorma kuşum geç yattık ya,sabah zor kalktım vallahi..ama olsun iyi sohbet ettik dimi:)
gökçemmmm öptüm datlum seniŞeniz
bersum,sevalim tüm kıslarr hepinizi çok öpptüm.benyatıyorum.iyi geceler.opuyorumnanaktan

derinnn naber valla hiç görüşemez olduk keşke işte netin olsa ne güzel olurdu hem sen sıkılmazdın hemde biz senden mahrum kalmazdık

yatıyorum yazmışsın kuzum ben seni tutmayayım öyleyse yarın iş var ne de olsa erken yat uykun al bende diğer topikleri dolanayımmm

slm kizlaarrr öncelikle makbusum kusum gözün aydin olsun bak sana söyledim korkma dedim demii bundan sonrasi öyle bi gececekki ben 4 ay dedim hala inanamiyorum birde bakariz kucagimizda allahim o günleri bu günleri herkese yasatsin bacim kalbini ferah tut allahimdan gecme sen............

gökcem bacim bende özledim seni hepinizi ama bi günüm bi günümü tutmuyo bi hasta bi iyyim fazla giremiyorum girincede sizleri yakalayamiyorum iste neyse bende kacar cok halsizim hepinizide öptüm iyi geceler byee

güzeller hepinizi kaçırmışım yaa offf neyse bende erken yatayım dedim akşam komşum çagırmıştı oturduk anca geldim sabahda hastaneye gitcem genetik test için kocişle kan vercez gelicem akşam görüşürüz hepiciginizi öpüyorum ii geceler tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

ebroşum avatarda güzelmiş datlum begendimm:) afilli söz haaa... datluşş kib öp
derinim bende seni öpüyorum fıstıkım yarın kolay gelsin sanada
makbuşum bol bol dinlen uyu inş erken geçer bulantıların duan için saol datlum benim inş tez zamanda tadarız o güzel duyguyu inş
semoşum datlu hamişim gelmişsin herşey yolunda maşallah kib çokda misafir kabul etme yorma kendini fıstıkım..
sevalim sana da yarın kolay gelsin kuşum beniim öppp...
richim allta görünüyon nasılsın canım

gökcem umarım sonuclar ıyı cıkar cnm kib
makbusum cok özledım senı cok sevındım ayrıca umarım 9 ay süper bıs ekılde gecer cnm ya
ebrarım bersum görmedım vallah kusurabakmayın kızlar kımse yoktu bende cıktım hemen
ıyı geceler canlarım

aa bilmiyordum hayirli ciksin sonucuz Insallah. cikmaz bir sey korkma canim ama iyi yapiyorsunuz. esine de yapilcakmis oh, iciniz rahat eder bizde sadece bana bakildi, o dan pihtilasmayla, faktor II ve V sadece.

hoşgeldin günüm sagol canım inş ii çıkar bakalım sen nasılsın datlum
richim inş canım saol yarın verelim zaten geç çıkar sonuçlar sennasılsın nelr yapıyosun

Son düzenleme:
günüm sen mi verdin sadace keşke eşinede bi baksalardı bizim kan pıhtılaşma ile genetik test yapıcam dedi dr um inş temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…