canım yaa doktora gitsen keşke gerçi ilaçda kullanamazsınki .bol bol ıhlamur iç içine elma ,kuşburnu filan at .inşallah çabuk atlatırsın tatlım .allahım şifa versin .öptümmmgünaydınnnopuyorumnanaktanhepinize güzel ve sürprizlerle dolu bir hafta diliyorumm..
ben dün gece yine fenalaştım boğazım beni mahvediyor( muhtemelen bulantımda bu hastalıktan kaynaklanıyor offff Allah yardımcım olsun bütün gece ağladım durdum mafoldumbenneyse kimseler yok ben biraz uyumaya çalışıcam görüşürüz yine:gitme:
canım saol bende iyiyim çok şükür .iş güç vakit geçiyo işte .ebroşum sen nasılsın uzun zamandır senle karşılaşı
yamıyoz özledim seni öptüm
ağlamcılala semoşum gelmiş canlarım güzel tatlı hamişler her şey yolunda hep böyle rast gtisin hamişliğiniz öptüm siizi
ohh senam hadi hayırlısı olsun .çok sevindim senin adına umarım hamiş haberini alıcaz .doktorun negüzel olumlu konuşmuş .herşey gönlünce olsun tatlım...sevalcim teşekkür ederim bitanem...
kızlar az önce doktordan geldim yarın iğneye başlıyorum haftaya çarşamba ya da perşembe aşılama olacak...nolur dua edin...doktor ben tutacağını düşünüyorum dedi....ilki tutmuş üstelik üçüz olması da ilginç dedi...
kızlar nasılsınızz
selamlar güzeller hayirli haftalariniz olsun opuyorumnanaktan
canımm ya keşke olabilsem ama nerdee acık diriliyorum iyi oldum sanıyorum ama akşamında tutuyor iştemakberim canım hoşgledin nasıl oldun iyisin umarım
canımm hadi gözün aydın adına çok sevindimm inşallah meleğin kardeşini göndericek sana inşallah bitanemmmmŞenizsevalcim teşekkür ederim bitanem...
kızlar az önce doktordan geldim yarın iğneye başlıyorum haftaya çarşamba ya da perşembe aşılama olacak...nolur dua edin...doktor ben tutacağını düşünüyorum dedi....ilki tutmuş üstelik üçüz olması da ilginç dedi...
tatlım bende düşündüm gitmeyi ama doktorlarda ilaçtan önce bitkisel yöntemleri denememizi istiyor.dün gittiğimizde söyledim ama bol bol dinlen dedi sadece.canım yaa doktora gitsen keşke gerçi ilaçda kullanamazsınki .bol bol ıhlamur iç içine elma ,kuşburnu filan at .inşallah çabuk atlatırsın tatlım .allahım şifa versin .öptümmm
canım saol bende iyiyim çok şükür .iş güç vakit geçiyo işte .
sen nasılsın bittimi işler?
ohh senam hadi hayırlısı olsun .çok sevindim senin adına umarım hamiş haberini alıcaz .doktorun negüzel olumlu konuşmuş .herşey gönlünce olsun tatlım...
selam canım .sen nasılsın?
baharcım ben bu konuda epey kararsızım canım yaa doktorumda bişey demedi bu konuda..sabah haberlerde dinledim 20 hamile domuz gribinden ölmüş mutlaka aşı olun diyor bakan. bende baya korkmaya başladım artık. acaba makbuş vurulacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?