selammmmmopuyorumnanaktanayy kimselere rastlayamdım yaaaa:sinifsinif:
makberimm canım benim...Şenizuyu tabi bitanem dinlenn..gündüzleri yoruluyorsun ister istemez..nede olsa iki çocuk bakıyosun kuşum kolaymı.
oyy senin o minşinin kalbini yiyimmm bennnnn:))))MAAŞALLAH bebişimize:)
bitanemm üzüldüm yaa görüşemedik seninlegeldinmi bitanem..annemle konusuyodum şimdi gördüm geldigini canım.nasılsın makbuşum?
aglamacımm sağol tatlım inşallah dediğin gibi çabucak geçiverir:Saruboceq:slm kizlaarrr öncelikle makbusum kusum gözün aydin olsun bak sana söyledim korkma dedim demii bundan sonrasi öyle bi gececekki ben 4 ay dedim hala inanamiyorum birde bakariz kucagimizda allahim o günleri bu günleri herkese yasatsin bacim kalbini ferah tut allahimdan gecme sen............
gökcem bacim bende özledim seni hepinizi ama bi günüm bi günümü tutmuyo bi hasta bi iyyim fazla giremiyorum girincede sizleri yakalayamiyorum iste neyse bende kacar cok halsizim hepinizide öptüm iyi geceler byee
riçimmm bende çok özledim canım yaa daha sık gel tatlım Şenizgökcem umarım sonuclar ıyı cıkar cnm kib
makbusum cok özledım senı cok sevındım ayrıca umarım 9 ay süper bıs ekılde gecer cnm ya
ebrarım bersum görmedım vallah kusurabakmayın kızlar kımse yoktu bende cıktım hemen
ıyı geceler canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?