"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

diyom ya ebrarım,,sinan çetin diyoki sizin kadar bebek isteyenini görmedim...dedim gir de kadınlar kulübüne bi oku bakalım(((

bersummmmm melihamı izlerken koptum gene çok fenaaaaaaasırnaşık şeymertcanı eyüp sultanda kaybettilerrr sırnaşık şey ama melihanın hareketleri görmelisin..izleyemedin sen dimi cano?

derinim aynı şeyi bende dedim inan mafoldumben
okadar insan varki offffffffff
allahım hepimizin yardımcısı olsun..

sağol iyiyim bitanemmm sen nasılsın

ay delünün zoruna bak hele ne bulaştırıcan kız sen işe gidiyon hem çekilmiyo hastalık falan iyileşince öpersinlmaz:

kızzz hamis karıı avatarında habire tüttürüyonnn :))))bırak artıkın bebişli avatar koy delüüüüüüsırnaşık şey

saolun kızlar iyiyim yok izlemiyorum ben kociş film izliyo starda
valla ben yaprak dökümünde bile ağlıyom fikret bebeğini kucağına alınca bi tuhaf oldum kocası da sordu bu şimdi bizim mi?????????????oyyyy oyyyyyy gelde ağlama

yaa kızlar benim delü adam takmış diyo ki banyo yaparken saçlarımı şampuanla yıkamıcakmışımkaydirigubbakcemile3kimyasalmış yaa delünün zoru işte her gün yeni bi iş çıkarıyor

derincimmm allem ettim kallem ettim doğum gününde bile ara ara kaçıp izledim maaşallah meliham ne oynadı öyle ferideyle döktürdüler uzun zamandan sonra izlediğim en iyi bölümdü hep böyle olsa ya

bulda bi avatar değiştirelim derin hanım :)))

bersum benimkide stara bakıyor ay çok salakça bi film

yaa kızlar benim delü adam takmış diyo ki banyo yaparken saçlarımı şampuanla yıkamıcakmışımkaydirigubbakcemile3kimyasalmış yaa delünün zoru işte her gün yeni bi iş çıkarıyor

aaaa harbi delürdü senin adam:))))ama kuşum seni ne denli düşündügünü de burdan anla işte..yıkanma sende nolcak:)

aynen bersum yaa bugün ondada bu programdada koptum resmen ayyyy offfffffffffffffffffff
makbuş geçen ben diycektim sana artık bebişli bişey görmek istiyoruz ..derinim haklı yaaa

derincimmm allem ettim kallem ettim doğum gününde bile ara ara kaçıp izledim maaşallah meliham ne oynadı öyle ferideyle döktürdüler uzun zamandan sonra izlediğim en iyi bölümdü hep böyle olsa ya

heee valla bende çok güldüm bu bölümde yaaa.hele feridenin mertcana makas işareti:roflol:ferideyede ayrı bayılıyom zatennnnnn:lepi:

kızlar yumurta takibinde swetbaby vardı o hamileydi bebeğini 34. haftada kaybetmiş çoooooooooook üzüldüm ya ben takip ediyodum oğlu olacaktı odası kıyafetleri ismi hazırdı aman allahım ne büyük bir acı bunları okuyunca olmamasında da bi hayır var ddedim ben böyle bir acıyla başedemezdim allah sabırlar versin

olabilir valla kk üyesi ..
makbuş harbi delürmüş senin adam ama naapsın haklı yaa şimdi herşeyden korkulur oldu...

bulda bi avatar değiştirelim derin hanım :)))

bersum benimkide stara bakıyor ay çok salakça bi film

ben mi bulim gene kısss:)))ya o senin ilk bebişli avatarını çok seviyom ben.senin asiligini yansıtıyo:)))bileginde boncuk olan sarışın kız eli agzında hani:)onu koy bence.seninle bütünleşmiş avatarlardan biri o daŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…