kızlar yumurta takibinde swetbaby vardı o hamileydi bebeğini 34. haftada kaybetmiş çoooooooooook üzüldüm ya ben takip ediyodum oğlu olacaktı odası kıyafetleri ismi hazırdı aman allahım ne büyük bir acı bunları okuyunca olmamasında da bi hayır var ddedim ben böyle bir acıyla başedemezdim allah sabırlar versin
hee yıkamıyım tamamda başka çare bulmanız lazım o zaman 9 ay yıkanmadan da olmaz :roflol:aaaa harbi delürdü senin adam:))))ama kuşum seni ne denli düşündügünü de burdan anla işte..yıkanma sende nolcak:)
hee yıkamıyım tamamda başka çare bulmanız lazım o zaman 9 ay yıkanmadan da olmaz :roflol:
kızlar yumurta takibinde swetbaby vardı o hamileydi bebeğini 34. haftada kaybetmiş çoooooooooook üzüldüm ya ben takip ediyodum oğlu olacaktı odası kıyafetleri ismi hazırdı aman allahım ne büyük bir acı bunları okuyunca olmamasında da bi hayır var ddedim ben böyle bir acıyla başedemezdim allah sabırlar versin
hoş benim görümcem hamile valla evde bile makyaj yapar kendine ojesiz hiç görmedim onu beyazları var diye saçınıda boyatıyoooo allah bebeişini korusun valla oda sakınana göze çöp batar o kadar üstüne düşmem diye ilk çocuğumda da düşmedim maaşallah çok sağlıklı diye aama insan yinede korkuyo önlem almak en iyiysi
olsun be canım sen iyileşte gerisi önemli degil bitanemmmŞenizavatar süperrrrrrrr:lepi:sağolun kızlar zaten makyajlık halim kalmadı evde ruh gibi pijamalarla dolaşıyorum adam bilem sıkıldı böyle görmekten çok saldım kendimi çokkk
fıstıkkkkklarımmm :))) çok özlemişim sizi ya fıstık dedim ama sorun olmaz di mi?
burdayım nan delüüüü :)) herüflen kapışıyozda bi yandan tam bi gıcık ama seviyorum işte :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?