bitanemm ay nasıl sevindim ohh iyi etmişin bırakmakla bende içmiyorum artık kocişin üstünde kokusunu duydukça midem kalkıyor resmen.inşallah birdaha başlamak nasip olmaz sanaebrarım biraz daha iyi gibiyim bitanem rapor olmasaydı beter olurdum kesin hafif öksürüğüm kaldı oda geçer herhalde kısa sürede
bu arada ben sigarayı bıraktım sonunda kızlar zor oldu ama bitti:))
sevalim bağlarsınız internet güzelim ya bağlamayacakmısınızzz
canım benim hadi hayırlısı olsun inşallah meleğin gelicek sana üzülme artık bitanem zor ama toparlanman lazım opuyorumnanaktankızlar mrb...merak edersiniz diye yazayım dedim bugün 4. iğnemi yapcam..pazartesi kontrol var...inşallah büyümüşse yumurtalar gelecek hafta aşılama olacak çarşamba ya da perşembe dedi doktor...ama ben ahmilelik sonrası ya yumurtam gelişmezse diye çok korkuyorum...üstelik moralim çok bozuk benle birlkikte hamile olan arkadaşım dün değil evvelsi gün doğurdu onların resmine bakıp bakıp ağlıyorum yine...mafoldumben
canım kaçırdım seni ya offff mhep veda eder gibi konuşuyon üzülüyorum bende sen bulursun bi çaresini yaa bırakmazsın bizimkaberim hoşgeldin canım ya çok zöletiyon kendini ya bulantın geçetiimim canım hadi sende gela ramıza bir an önce canım tabi bennnnnnn kalırsam
hoşbuldum canım daha iyiyim sağol sen nasılsınmakbuşum hoşgeldin nasıl oldun kuşummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?