"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım çok sevindim yaa hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah meleğin gelir sana..hepiniz dualarımdasınız Allahım sesimizi duyar inşallahhopuyorumnanaktan

çok sagol tatlım..kıss saçımı nerden de gördün loçkam:))
canım inşallah dedigin gibi tedavim sonuç verir...hayırlısı inşallah yaaa.
iyi o zaman bak adetle atılıyosa güzelll.inşallah seninde melegin gelir yakında tatlmı benim...yaaa yütfennn eşini ikna etttt(((

derinim sende yara dondurtucakmışsın canım inşallah bu sefer son olur bitanem ya bi daha da tekrarlamaz özledim kuşum seni ya hiç görüşemiyoruz
canım benimmmm.sigarayı bırakmana acaip sevindim hiç başlamazsın inşallah bi daha...tekrar geçmiş olsun kuşuma.seni sefiyom ceylanım öptüm datlumopuyorumnanaktan
bu arada sagol canım benim..ikinciye dondurucam inşallah bu defa geçer
senamm canım benim.hayırlısı olsun inşallah...hiç korkma canım Allahım yardımcın olsun.herşey gönlünce olsun bitanem.öpüyom seniŞeniz
ayyy canım ya nerelerdesin sennn(özledim seni..hayırlı olsun tedavin ve yeni doktorun...prof olması çok iyi..inşallah bu defa olacak kuşum.çok öptüm prnsesim.Şeniz
canım benim ilkinde tamamen geçmedi şimdi ikinciye dondurulacak fıstıgım.inşallah canım ..görüşrüz riçimŞeniz

canım selammm nasılsın?

anca okuya okuya geldim canım benim..napıyosun bakıyım?
ayyy ben hemen anlatayım..işten geldigim gibi şok oldum..yatak odamı yarıya kadar su basmış agladım agladım eşimi aradım erken çıktı geldi.hallettik..bazaları çekti falan offf kabus gibi yaaaaaaaaaa...bundan önceki sel olaylarında bile bişey olmamıştı mafoldumben

oo fıstıklarım gelmişsiniz ama ben çıkmak zorundayım malesef ( malum yarın nişan var görümcemin leptobu istediler vermek zorundayım muhtemelen yarında giremem merak etmeyin olurmu öpüyorum hepinizi çok kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

ah bitanemm kıyamam sana neler olmuş böyle yaa offf bilirim o durumu geçen gün başıma geldi biliyosun :teselli:yinede Allah korumuş canım benim..neyse kaçıyorum artık onlar kapıya dayanmadan ben yollıyım öpüldünüz

aaa gecmis olsun derincim feciiiiiiiii olmus, neyse buna da sukur hallettiniz.
çok sagol günüm yaaa...evet bunada şükür..daha beter olabilirdi..zaten orayı gördüm çıldırdımm salona bi gidişim var görmeyin..ya orayada geldiyese diye

canım sagolll..evet valla beterinden korusn Allah...tamam git sen bitanemm.öptüm seni.göyada kıyafetlerine bakacaktım offf.eve geldigim gibi giriştim temizlemeye

günüm kusuruma bakmazsan ben kaçayım canımçok istiyom oturmayı ama dün gece 3 te yattım sabah zor kalktım canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…