"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay ebrosum allah basımızdan eksık etmesın cnm senın ıcınde esın ıcınde cok zordur mekanı cennet olsun

ay richim az kalmış canım sabret .gerçi tatilde bitti değilmi bianlamı yok artık yani.neyse eşin mutludur ama değilmi?

amin canım çok doğru ben çok üzüldüm eşimde öyle .ama hiç bukadar onu özliyeceğim aklıma gelmezdi .yani adı kaynana yaa .ama öyle olmuyo bide beraberde yaşayınca herşeyde aklıma geliyor şimdi..

yanılmamışım demekki yaa .ben gorayı sinemada izlemiştim onuda beğenmemiştim .cem yılmaz komedyen olarak süper ama bu işi beceremiyo bence...

ya ben recep evedıgıde begenmemıstım cok küfürlü nelere gülüyoruz dımı kızlar

heralde richim enyakınında olsa zor binoktadan sonra .neyse yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin .az kalmış .sonra sıra sende .sen dinlenirsin birazda

valla rich suyu içtim birden midem bulanmaya başladı gözüm karardı acayip oldum valla zor dayandım bi de ben 1 bardak suyu bi dikişte zor içerim suyla aram yoktur 1-5 litreyi yarım saatte içince feleğim şaştı valla

rich valla ben onun ikisinide sinemada izledim ikincisinde yerin dibine girdim .çok müstehcendi ama yinede güldürüyoyaaa

ya neden üsten baktıki okada eziyet çektin baksaydı alttan .bazıları nedense hep üstten bakıyo benim şuanki doktorumda öyle ...

valla bende anlamadım ebroşum ya nedense bakmak istemedi bende illa alttan bak diyemedim o kadar eziyet çektim gözükmedide bişeye yaramadı yani bu dr bi hastası şikayet etmiş gereksiz yere vajinal muayene etmek istedi beni diye ondan herhalde bakmıyo mecbur kalmadıkça ne garip insanlar var sanki dr bayılıyo seni muayene etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…