"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım benim evet tüp olsaydı çok beklenecekti.bide başlandıgnda da birsürü igne vuruluyon onda dimi uzun iş yani..inşallah kestirme yoldan kalcan kısss:)))hemide dogal.

sagolun kizlar topikce bir tedavi atagitina gectik hadi hayirlisi.
ben hep mizmizla ayni anda hamile kalicam gb gelior kaydirigubbakcemile2
senamla mi kalcaz acaba:)))

derinim hoşgeldin canım naber datlum?
richim güle güle görüşmek üzere kendine iyi bak öptüm çok bitanem..
bende birazdan kaçıcam benimki aradı geliyo .yemek filan hazırlamam gerek...

derinişkommm hoş geldin çektiniz mi bazayı eeee bu gece yerde mi yatacaksınız ???
evet canım arog bitti bizimki öyle çekti kaldırdı yani..yanlamasına dikti ikisinide..yatagıda üstüne kydu..bazadaki eşyalarım yerde kaldı ama bakıcam bi çaresine
yok tatliş salonda yatıyoz :))
derınım gelmıssın gülüm ben kacıyorum malum mısafır var gülüm kusurabakma olurmu kendıne ıyı bak cnm

olsun fıstıgım..seninlede bi doya doya konusamıyoz ya ne zamandır offf..napalım..misafirlerini yiyim senin de yaniiiiiii:mymeka:

gün haydır canım mızmız bunu duyarsa derki buay kesin hamile kalıcam .inşallah oda sende hamiş kalırsınız canım...

derincim ev ne alemde?
haa bu arada kizlar bugun bal tarcin corek otu yedim regle 6. gun, sizce de yiyeyim mi bir bes gun?
persembe doktor yumurtamin boyutunu gorecek.

sagolun kizlar topikce bir tedavi atagitina gectik hadi hayirlisi.
ben hep mizmizla ayni anda hamile kalicam gb gelior kaydirigubbakcemile2
senamla mi kalcaz acaba:)))

kaydirigubbakcemile3ay sen mızmız deyince benim gülesim geliyo günüm:)))
nerelerde acaba pattadanak gelir bi ara gerçi.kıslarrrrrr bana bişeyler oluyo diyesırnaşık şey
canım günümm senamla ikiniz bir hamis olcaksınız Allahın izinyle:Saruboceq:

derincim ev ne alemde?
haa bu arada kizlar bugun bal tarcin corek otu yedim regle 6. gun, sizce de yiyeyim mi bir bes gun?
persembe doktor yumurtamin boyutunu gorecek.

canım,odayı topladık işte bazayı eşim yanlamasına dikti kurusun diye...odam dandini anlayacagın.diger taraflarda bişey yok şükür.
canım ye tabiii,normalde ovulasyon günlerinde yenmiyomuydu,daha 1 hafta falan yesen yeridir sanırım.

valla günüm bilmemki yaa ben korkuyorum tam tedavi arefesinde sorun çıkarmasın .gerçi sen ilaç kullanmıycaksın sorun olmaz heralde abartmadan yee istersen..

ya ebrar bir kez oyle yazmistim mizmizla ayni anda kalcam die, gulmustuk cok ondan yazdim yine.
yok be ebrosum oyle buyuk umutlar baglamiyorum hayirlisi, biraz tedavilere baslandi artik die rahatladim bakalim ne olucak ama fazla kaptirmayayim kizlar alti ustu catlama igensi ve secilmis spermler konucak iceri, dogaliyla tek farki secilmis spermler olucak.

valla güncüm ben ilk defa kasık ağrısı yaşadım heralde bal tarçın çörek otundan yoksa ovulasyonumu hiç anlamazdım hala ağrıyo valla felaket soldan soldan vuruyoooo valla ye bence şöyle kaliteli bi yumoşların olur ama sadece sabah ye yeter

bersum once wcye git yine, gece calis tabii dun ya da ondan oceki de insallah calismissindir. ozele girdim ama:))
mizmiz okusa yazimi surekli dua eder gun hamile kalsin die, gelse de okusa:)))))))
ozledim mizmizligini hemzemuszemus

günüm seçilmiş işte daha iyi değilmi?boşu boşuna kürek çekmiyceksin inşallah.
bersum git tabi cano boş geçirme bugünleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…