ya bilmiyorum asilama derdiniz varsa bence cok umit verici bir yol ama sebepsiz infertelitede bana pek anlamli gelmiyor kizlar. yani dogali olsa olurdu zaten. neyse kismet isi belli olmaz deneyelim madem bekletmeden basliyor hemen doktor die icime sindi. cunku tup bebek olsa burda once bekliyorsunuz iki uc ay devletten rapor ciksin die. bir de doktor ne derse Allah'tan hayirlisi buymus diycem diye gittim, cok umutlu degilim ama icimde bir kipirti da olusmadi degil, hayirlisi olsun.
evet canım arog bitti bizimki öyle çekti kaldırdı yani..yanlamasına dikti ikisinide..yatagıda üstüne kydu..bazadaki eşyalarım yerde kaldı ama bakıcam bi çaresinederinişkommm hoş geldin çektiniz mi bazayı eeee bu gece yerde mi yatacaksınız ???
derınım gelmıssın gülüm ben kacıyorum malum mısafır var gülüm kusurabakma olurmu kendıne ıyı bak cnm
sagolun kizlar topikce bir tedavi atagitina gectik hadi hayirlisi.
ben hep mizmizla ayni anda hamile kalicam gb gelior kaydirigubbakcemile2
senamla mi kalcaz acaba:)))
derincim ev ne alemde?
haa bu arada kizlar bugun bal tarcin corek otu yedim regle 6. gun, sizce de yiyeyim mi bir bes gun?
persembe doktor yumurtamin boyutunu gorecek.
kızlar bende kaçıyorummmm malummmm çatlamış bi yumoşum olabilir değerlendirelim bari:jeyyar:
derinnnnn ben sana hoşgeldin dedim görmedin :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?