"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hay allahım nasıl insanlar var gerçekten sanki çok meraklı doktor .onun için üstten bakmak daha kolay niye alt diye zorlasınki .gerek duyarsa bakar yani...neyse sağlık olsun tatlım .hiçbelli olmaz belki döllenmiştir yumoşun..

yanlış hatırlamıyorsam demet arkadaşımızda hamileymiş ama bebiş için oda çok uğraştı mı bilmiyorum onu da burdan tebrik ediyorum. benim içimden bir ses gün gelipte hepinizin bir bebiş sahibi olacağınızı söylüyor belkide bir bebiş değil ikiz bebişler gelir.

evet demetde hamileymiş .inşallah canım söylediğin gibi olur .sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

senacim cok sevindim, diyorum bir tanem senin hamile kalamak gb derdin olmayacak Insallah, tedavi oldugu gb her sey yolunda, Insallah sonucu iyi olucak birtanem. hepsi tutacak diye bir sey yok korkma sakin, hayirlisi olucak Allah'in izniyle salida bana asilama olucak belki de pazrtesi hatta hadi bakalim bir sana bir bana
ay gul gul koptum bersu:)) catlamis iste nie bosuna gitmis olasin:)) catlayinca goremiyorlar cok eminim catlamamis olsa kist falan olurdu, iyi calis bu gece bos mesaneyle ama :CüvCüv:

Insallah acimadi canin cok derincim, oh kurtuldun bitti Insallah artik. diger aya bebisin gelir Insallah a.s.

cok sevindim makbusum, Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin Insallah.

kizlar doktor haftaya asilama yapiyor bana, catlama ignesi arti spermlerin iceri verilmesi olucak. yani bana hormon verilmeden. toplamda dort kez asilama yapalim dedi doktor. digerlerinde belki ilac kullanicak biraz.
tup bebek nie degil dedim; uzun vadede tup bebekte kadina verilen hormonlarin yumurtalara zarari var ben o yuzden sonuna kadar dogal deniyorum once dedi. hic duymamistim boyle bir sey ama haftaya asilama dedi die ne dese kabul ettim:)) tavladi beni bu teklifle:))
bir de hep keske ilacsiz asilama denense bir kez diyordum icimden olmaz saniyordum, biraz gonlume gore oldu, denemedim demem en azindan.
esimin test sonucunu begendi doktor, boyle iste kizlar asilamalardan sonra beklemeden tup bebege geceriz merak etme, umarim gerek kalmayacak diye de gaz verdi, gazi aldik geldik yani:)))))))

selammm ohh ohh kalabalıgızzz ne güzel kızlar.
makbuşumda olsaydı keşke
günüm hoşgeldin datluş ayy salı aşılama mı olcen kısss ayyy hadi hayırlısı inşallahh,senamla ikiniz çifte mutluluk yaşatırsınız bize inşallah yaaaaaa:Saruboceq:

hadi bakalım inşallah canım bu aşılama nerdeyse çok doğal olacak yani ilaç yok ne güzel valla inşallah canım vesile olur da gelir bebiş

canımmmmmŞenizay hadi hayırlısı bitanem ya.çok sevindim.hemen haftaya aşılama oh ohhh:lepi:inşallah tutacak canım benim.senayla ikiniz bir kalıcaksınız inşallahhh:Saruboceq:
doktor öyle diyosa dogrudur canım.aşılamayla denenebildigi kadar deneyecek sanıyo ama enayi doktor bilmiyoki ilkinde tutacakkkkkkkkdelikafadulden:CüvCüv:

ya bilmiyorum asilama derdiniz varsa bence cok umit verici bir yol ama sebepsiz infertelitede bana pek anlamli gelmiyor kizlar. yani dogali olsa olurdu zaten. neyse kismet isi belli olmaz deneyelim madem bekletmeden basliyor hemen doktor die icime sindi. cunku tup bebek olsa burda once bekliyorsunuz iki uc ay devletten rapor ciksin die. bir de doktor ne derse Allah'tan hayirlisi buymus diycem diye gittim, cok umutlu degilim ama icimde bir kipirti da olusmadi degil, hayirlisi olsun.

kızlar ben artık kacıyorum canlar günüm haberını aldım cok mutlu oldum cnm umarım ılk asılamada gelıcek bebişin kendınıze ıyı bakın a.s.

hadi bakalım hayırlısı günüm bak ben hep aşılama dedim doğal olsun dedim dediğim gibi oldu .inşallah sağlıkla sana tutuncak bebiş ben inanıyorum..

derınım gelmıssın gülüm ben kacıyorum malum mısafır var gülüm kusurabakma olurmu kendıne ıyı bak cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…